Påskekoooos

Påskeferien går mot slutten. Vi har hatt noen kjempe fine dager i nord, og kost oss med familie og venner. Det har blitt noen dagsturer opp på hytta, med bålkos og kvikklunsj. Ikke det helt store påskeværet før nå de siste dagene, men vi har allikevel vært masse ute.

Utsikt fra gapahuken ved hytta.


Dette bildet setter ihvertfall stemningen for meg!


Kjekken <3

Den lille familien på tur:)

Jeg trives så utrolig godt her oppe, og det er så deilig å reise på ferie til et sted jeg er kjent(okey, liker å reise til nye steder også altså). Denne påsken har vi virkelig fått tid til å besøke de fleste. Blir ikke like mye tid sammen med alle, men denne gangen fikk jeg til og med tid til en liten vinkveld med fiiiine jenter.

Og selvfølgelig, måtte jeg bake påskemuffins. NomNom, men det var de siste muffinsene på lenge, nå er det bikinisesongen som er i tankene. Bedre sent enn aldri..

 

Og til slutt, Maiken er stor jente. Hun raser bortover gulvet i god fart, og blomstene til oldemor får hard medfart. Kjempe gøy med skuffer som kan åpnes, og de er fyllt med de merkeligste ting. Det meste av mat går ned på høykant, og vi har endelig klart å avansere fra 6mnd middagsglass, og opp til 8mnd. Vet ikke hva som skjedde, men plutselig var det godt med noe annet enn lam og grønnsaker. Hun står i krabbestilling, men kommer seg ikke bortover enda. Uteom det er det smil fra øre til øre dagen lang, og syns det er helt knall med et helt publikum hver gang hun "sier" eller gjør noe.


Håper dere har hatt en strålende påske:)

Publisert: 24.apr.2011 @ 20:57 Kategori: Familie Kommentarer: 1

Én kommentar

Postet av: Helene

Dato: 25.apr.2011 Tid: 16:16 URL: http://majorstufru.wordpress.com
Herlig :)

vår påskeferie gikk ut mot havet, og jeg har funnet ei øy jeg vil gifte meg på :P

Skriv en ny kommentar

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits