Sommerferie i Tvedestrand


Solstråla :-)

Her er vi igjen, med en liten oppdatering fra oss. Vi har det bra! Jeg trives i den nye jobben, og pappa Gisle trives i pappapermisjon. Maiken har rundet 11 måneder, og nærmer seg 1år med storm skritt. Hun er både høyt og lavt, og har armer med rekkevidde på flere meter.

Vi har vært på møte i barnehage hvor Maiken skal begynne til høsten, den virker veldig bra! Fikk klump i halsen da vi gikk inn døra i barnehagen og skulle på informasjonsmøtet. Litt skummelt å skulle overlevere Maiken til ukjente mennesker, men er ganske sikker på at det kommer til å blir bra. Får bare svelge klumpen og ta fram smilet.

Vi nyter de første dagene av sommerferien i Tvedestrand sammen med venner. Helt herlig. Sola har vi ikke sett så mye til, men det er opphold og god temperatur. Vi har vært ute med båt, og sjølufta gjør at vi tar kvelden tidlig alle mann.

 


Tvedestrand en tidlig morgen


Båt-båt-båt

På fredag var vi i dyreparken i Kristiansand. Syns den parken er så fin. Og de har så mange forskjellige dyr, og andre ting å se på. Vi var innom kardemomme by og Kaptein Sabeltanns rike, Maiken er litt for liten enda, så vi må nok ta turen igjen om noen år. Vi koste oss der hele dagen, og avsluttet det hele med en tur til badelandet som også er en del av området. Maiken eeeelsker jo å bade, så for henne var det helt perfekt. Og pappa'n koste seg minst like mye. Og jeg da :)Fine sjiraffen!


Titt-titt, sjiraffen.

I dag har vi vært i Arendal og i Lyngør. Vi kjørte båt inn til Lyngør og spiste deilig pizza, og tok oss en liten gåtur. Maiken lille sovnet på turen hjem, ikke noe er som jevn båtdur og bølgeskvulp.

It's all about walking! Hun er en racer, men vil fortsatt ikke slippe seg. Hun står litt for seg selv på gulvet, men setter seg fort ned på rompa igjen. Det er fortsatt raskere å krabbe. Hun holder seg til alt, og skal til over alt. Det resulterer ofte i noen knall og fall og blåmerker.Skjønningen

Vi skal nyte sommeren videre, kan ikke love de store oppdateringene. I morgen går turen videre til Gvarv i Telemark. Vi gleder oss til enda noen dager med ferie, før det er tilbake på jobb(men bar for en uke).

Til neste gang,  GOD SOMMER.

 

Publisert: 04.jul.2011 @ 21:52 Kategori: Reise Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: I-A

Dato: 05.jul.2011 Tid: 18:11 URL: http://andogia.blogspot.com
ååå så stor jente <3

Jeg har lyst til å dra til Kristiansand dyrepark.

Alea-Clarise er veldig opptatt av dyr.

Anbefaler du det til oss? :)

(er nok litt liten for kaptein sabeltann osv,men dyra blir man ikke for liten til)

Klem ia

Postet av: Frøken Miriam

Dato: 06.jul.2011 Tid: 23:42 URL: http://frokenmiriam.blogg.no/
I: Kristiansand er PERFEKT for litt eldre barn. Masse fine dyr, og parken er laget for barn. Og om hun liker å bade også, så er jo det bare toppen :-) ANBEFALES!

Skriv en ny kommentar

hits