Vårt kjøkken

I mangel på oppdatering av plankehaugen i forrige innlegg er, har jeg tatt noen bilder av kjøkkenet vårt. I utgangspunktet et gammelt kjøkken, men veldig fint. Nå er det fiks ferdig (har vært det en stund da), og det er så fint.

Og i dag har vi hatt skikkelig vårrenggjøring, eller julerengjøring om du vil. Uansett, veldig deilig med en skinnende ren leilighet. Og da passet jeg på å rydde vekk masse fra kjøkkenet også, og det resulterte i bilder. Bildene er ikke de beste, og ikke så lett å ta oversiktsbilder på kort avstand med 50mm linsen min. Men noen bilder ble det.


Jeg er fornøyd! Mine to favoritt ting på kjøkkenet er kakeboksen fra bruktbutikk og nespressomaskinen (og jeg som ikke en gang drikker kaffe..). Jeg liker designet på den jeg, og det at jeg kan servere god kaffe til de som kommer på besøk :-)

Og så til dere som er på ordentlig besøk innimellom, se nøye på bildene og husk det til neste gang dere kommer på besøk.. Kjøkkenet er allerede rotete igjen.

Resten av helgen har gått radig unna. Fredag husker jeg ikke helt hva jeg gjorde(gammel sa du?). Lørdagen hjalp vi ei venninne med å flytte til en super fin leilighet. Og i dag har dagen gått unna, og vi har fått vært ute i all snøen.

Nå sitter vi med hver vår pc i fanget, og ser på tv. Håper du har hatt en fin helg:-)

Publisert: 22.jan.2012 @ 21:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: Christina

Dato: 23.jan.2012 Tid: 21:41 URL:
Jøss, kjenner meg ikke igjen! ;-)

Postet av: Frøken Miriam

Dato: 23.jan.2012 Tid: 22:51 URL: http://frokenmiriam.blogg.no/
Christina: Haha! :-p

Postet av: ..

Dato: 26.jan.2012 Tid: 08:49 URL:
Kjempefint!

Digger plakaten/bilde :D

Postet av: Frøken Miriam

Dato: 30.jan.2012 Tid: 22:19 URL: http://frokenmiriam.blogg.no/
..: tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits