Lille sjukling

I dag er Maiken og mamman hjemme. Maiken har feber og stygg hoste. Da blir det dårlig med søvn på nettene. Og Maiken sluknet på gulvet, mens jeg sto og brettet klær. Vi skal en tur til lege senere i dag, bare for å sjekke at det ikke er noe annet enn vanlig hoste. Krysser fingrene for at feber og hoste forsvinner raskt! :-)EDIT: Lille snupp har halsbetennelse. Greit å bare få vite hva det er, ikke noe særlig med halsvondt, men det går jo over det også. Fikk resept på antibiotika, og beskjed om å drøye noen dager med den for å se om det blir bedre av seg selv. Og det krysser vi fingrene for. Har heldigvis en lege som ikke er så glad i å gi ut medisin til små kropper. Og det liker jeg. Men noen ganger er det heelt nødvendig uansett.

Publisert: 06.feb.2012 @ 10:56 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: Christina

Dato: 07.feb.2012 Tid: 09:26 URL:
God bedring <3

Postet av: Farmor Torill

Dato: 07.feb.2012 Tid: 14:23 URL:
Tillater meg å komme med et lite innspill - det finnes flere urter som er bra ved halsbetennelse ; salvie, Kan Jang og Islandslav. Er dere interessert, har jeg forslag til produkteksempler hjemme.

Det hadde vært greit å unngå antibiotika så lenge som mulig og spare det til det er HELT nødvendig! Hvis dere velger antibiotika - husk da å gi henne probiotika samtidig.

Ha en god dag , begge to!

Postet av: Helene

Dato: 07.feb.2012 Tid: 21:52 URL: http://calykke.blogg.no
Stakkars liten (og stakkars store).

God bedring :)

Postet av: Tina

Dato: 08.feb.2012 Tid: 05:24 URL:
Uff...stakar lille Maiken.. Håper det går fort over! God bedring :)

Skriv en ny kommentar

hits