Søndagssjarm

Nå var det på tide med et nytt innlegg, på selveste 'vaffeldagen'. Ingen vafler konsumert her i dag, men vi har hatt en skikkelig suuupersøndag allikevel.

Dagen startet litt før åtte (litt før syv, om man tenker at klokka ikke var stilt), og da sto vi opp til strålende sol og blå himmel. Herlig! :-) Mannen i huset hadde vært på en nok så fuktig by tur i går kveld, så han lot vi bare sove. Vi jentene spise frokost og gikk ut i solværet.

Vi tok oss god tid, og Maiken gikk for det meste selv. Og det innbærer mye utforskning av grus, gress, gamle blader ++ underveis. Trille vogna skulle hun også gjøre, og jeg fikk verken bidra med svingehjelp eller å holde igjen i nedoverbakken.


Greit å kunne trille vogna si selv

Etter en liten stund kom vi fram til sjøen, vi gikk helt ned for å kaste stein og plaske med pinner. Maiken elsker vann, og vann + joggesko var ikke et sjakktrekk av mamma'n. Neste gang blir det støvler på tur. Hun kosa seg, og kasta steiner i en evighet.Hadde hun fått lov, hadde hun lagt på svøm ;-)

Etter en times tid var vi ferdig med utforsking og steinkasting, og da smakte det med lunsj. Vi fant oss en benk i sola og ved vannkanten, og nøt medbrakt. Brødskive med leverpostei er undervurdert. Det smakte!Nye raybans', Mamma digger, Maiken er ikke helt enig

Senere i ettermiddag fikk vi oss en tur til, med pappa'n også. Koste oss masse i sola, og avslutta på verandaen hjemme. En helt perfekt dag, og en fin oppladning til en ny uke

 

Publisert: 25.mar.2012 @ 22:14 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1

Én kommentar

Postet av: Line

Dato: 27.mar.2012 Tid: 18:28 URL: http://liinemoor.blogg.no
Så koselig :) ser så deilig ut når det er bart! Fine fine Maiken <3

Skriv en ny kommentar

hits