Kategori: Barneklær

Bodyforlenger- en smart liten sak

Smart smart smart! Fikk tips om disse for noen måneder siden av en annen mamma, og de blir flittig brukt. Var ikke helt sikker på om vi kom til å bruke de, men de er kjempe lure. Maiken kan bruke bodyene sine lenger. Her i huset er problemet at bodyene blir for korte i ryggen, men passer fint i bredden og lengden på armene. Men med bodyforlengeren sitter bodyen som støpt.

Og flaks for meg. Tidligere i vinter kjøpte jeg ullbodyer i str 70, tenkte det var lurt å kjøpe litt stort så de passet i hele vinter, men noen av de er allerede for små.. i lengden.

Bodyforlengeren ser kanskje ikke så kul ut, men den syns ikke når den er på- så det gjør ikke noe. Passer til nesten alle bodyer. På hjemmesiden til Vidunderbarn står det at de ikke passer til bodyene fra Nøstebarn, og jeg har funnet ut at de ikke passer til Noa Noa sine, og til ullbodyene fra reflex.

Jeg anbefaler de så absolutt!


Publisert: 07.01.2011 @ 12:23 Kategori: Barneklær Kommentarer: 1
Stikkord: bodyforlenger

STONZ

I pakken fikk jeg også stonz fra to gode venninner. Sånne har jeg ønska meg til Lille Gull, og de er så fiiiiine. Kjempe anvennelige "sko" før hun skal begynne å gå ordentlig.


Gå inn her for å lese mer, og bestille:-)


Pretty Pink
Publisert: 16.07.2010 @ 14:50 Kategori: Barneklær Kommentarer: 1

Hentesett

I går kom det pakke i posten til meg, og oppi der var det MYE fint. Fikk blant annet et lilla strikket sett til Lille Gull. Helt nyyydelig var det. Mammaen til ei venninne har strikket, og jeg kan ikke vente til Lille Gull skal ha det på:-)

Masse fine detaljer

Publisert: 16.07.2010 @ 14:45 Kategori: Barneklær Kommentarer: 1

Rart med det

men det ble ikke bare gipsplugger i Sandvika i dag, men fikk kjøpt litt mer til lille snupp.
Ble to pysjer og en bukse, og alt var på salg(det sier jeg bare for å unnskylde meg selv for nok en gang å dra kortet).
Når jeg kom hjem gikk jeg igjennom alt vi har fått og alt som er kjøpt, og vi har mye. Føler kanskje at jeg burde hørt på alle de som sa; "Ikke kjøp så mye, du kommer til å få masse"- meeen bedre med for mye enn for lite. Også er det jo så mye fint i butikkene.

I dag fikk jeg også bekreftelse på at de hadde vogna vår på lager i Sverige, og at vi kunne hente den når det passer. Så den hentes Lørdag 15. mai, can't wait :-D Emmaljunga City Cross + City Bag i Navy Blue<3

Håper dere har hatt en knall dag:-)
Litt av alt
Den ene pysjen var full av grønne elefanter :-)
Publisert: 03.05.2010 @ 21:27 Kategori: Barneklær Kommentarer: 1
hits