Kategori: Barneutstyr

Ny vognpose- hjemmelaget

Endelig har jeg fått sydd vognposen jeg planla å begynne på for et år siden. Ting tar tid gitt. Men nå er den ferdig, og det var jo mye enklere enn jeg hadde trodd. Jeg har såvidt tatt i en symaskin siden symaskinsertifikatet på barneskolen, haha. Og det syns at jeg ikke er noen sydame (og i tillegg litt utålmodig), så litt skjevheter, rare sømmer og litt krøll. Så det blir nok en til- i tillegg til at jeg har tenkt til å sy masse annet. Hva? Nei, det vet jeg ikke. Jeg er så heldig å få låne svigermor sin symaskin, og den går som ei kule. Litt for fort noen ganger også, faktisk.


Work in progress. Jeg laget mønster etter voksipose vi har, og tegnet litt på frihånd. Målte også, men jeg tror ikke det hjalp, for posen er iallefall 15 cm kortere enn hva den skulle være. Og i tillegg måtte jeg ut å kjøpe en ny glidlås fordi den jeg hadde ble for lang. Fleecen kjøpte jeg på IKEA i fjor, et kjempe stort pledd til 99,- tror jeg. Det søte stoffet ble kjøpt på panduro for noen hundrelapper.


 

Ferdig pose, og ei fornøyd lita snuppe som tester den ut. Nå skal'a mor fortsette å sy, og jeg har allerede ønsket meg sysaker i bursdagsgave. Det hadde jeg ikke trodd det- ikke de som kjenner meg heller?

Publisert: 07.05.2012 @ 21:16 Kategori: Barneutstyr Kommentarer: 8

STOKKE TrippTrappStol- fargevalg

Vi diskuterer hvilken farge Maiken skal ha på tripp trapp stolen, vi har lyst til å male Gisle sin gamle i en kul farge. Den er jo tross alt noen år gammel, og kunne trenge en liten oppfriskning(om vi får lov..;)). I denne månedens utgave av rom 1-2-3 var det bilder av en knall gul en, og den var super kul.

Bildet fra ROM 1-2-3

Fordi gult er kult?


Maiken vil også være med på å bestemme hvilken farge stolen skal være i, og er selvfølgelig enig i at gult er kult. Men hun er vel egentlig glad i alle farger, så lenge de er knæsje og fine(eller var det mamma'n..?) Gisle syns derimot en litt knæsj blåfarge hadde vært no, og det blir ikke feil det heller. Får bare se om vi kommer oss til å få pussa ned den gamle da, usj- tenk alle de krikene og krokene.. :/


Vi har for lenge siden kjøpt pute i dette mønsteret, og den passer til de fleste farger. Faktisk noe av det første vi kjøpte til Maiken, før hun ble født. Viktig å tenke langt fremover, hehe.


Bilder lånt fra www.stokke.com


Hvilken farge ville du valgt?
Publisert: 18.01.2011 @ 12:22 Kategori: Barneutstyr Kommentarer: 14

Emmaljunga City Cross + City Bag

Vi har endelig bestemt oss for hvilken vogn vi vil ha:-)
Det blir en emmaljunga City Cross med City Bag, jeg har alltid likt den vogna(ihvertfall siden da jeg jobba i barnehage), men er selvfølgelig mange andre fine vogner der ute.
Nå gjenstår det bare å bli enig om farge! ;) Men vi er på god vei.
Publisert: 08.04.2010 @ 16:48 Kategori: Barneutstyr Kommentarer: 1
hits