Kategori: Blogg

1-års fotografering

Nå er det en stund siden, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke har postet det her før. Tok en haug av bilder da Maiken ble 1 år, og her er et av de. Jeg elsker den gule krakken (som jeg har sagt før), og sammen med den blå kjolen til Maiken ble det bare knall. Maiken er i dag 1,5 år, og stor jente. Skravla går, og i dag sa hun brød for første gang, ihvertfall første gang vi hørte det. Hun er hjemme fra barnehagen, fordi hun har stygg hoste - i håp om at den skal bli bedre!

Her er bildet, ha en fin dag:-)

Happy birthday :-)

Publisert: 31.jan.2012 @ 08:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vårt kjøkken

I mangel på oppdatering av plankehaugen i forrige innlegg er, har jeg tatt noen bilder av kjøkkenet vårt. I utgangspunktet et gammelt kjøkken, men veldig fint. Nå er det fiks ferdig (har vært det en stund da), og det er så fint.

Og i dag har vi hatt skikkelig vårrenggjøring, eller julerengjøring om du vil. Uansett, veldig deilig med en skinnende ren leilighet. Og da passet jeg på å rydde vekk masse fra kjøkkenet også, og det resulterte i bilder. Bildene er ikke de beste, og ikke så lett å ta oversiktsbilder på kort avstand med 50mm linsen min. Men noen bilder ble det.


Jeg er fornøyd! Mine to favoritt ting på kjøkkenet er kakeboksen fra bruktbutikk og nespressomaskinen (og jeg som ikke en gang drikker kaffe..). Jeg liker designet på den jeg, og det at jeg kan servere god kaffe til de som kommer på besøk :-)

Og så til dere som er på ordentlig besøk innimellom, se nøye på bildene og husk det til neste gang dere kommer på besøk.. Kjøkkenet er allerede rotete igjen.

Resten av helgen har gått radig unna. Fredag husker jeg ikke helt hva jeg gjorde(gammel sa du?). Lørdagen hjalp vi ei venninne med å flytte til en super fin leilighet. Og i dag har dagen gått unna, og vi har fått vært ute i all snøen.

Nå sitter vi med hver vår pc i fanget, og ser på tv. Håper du har hatt en fin helg:-)

Publisert: 22.jan.2012 @ 21:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Spennende med mamma sin sminkepung :-)

680564-1-1318928933801.jpg
Spennende med mamma sin sminkepung :-)
Publisert: 18.okt.2011 @ 11:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Deilig høstdag

I dag har det vært en nydelig høstdag. Deilig med sol. Jeg liker høsten, uansett hvilket vær det er. Er det sol, kan man nyte høstluften ute, og regner det har man en god grunn til å sitte inne.

Nå er nachosen fortært, bena på bordet og ølen åpnet. Vi ser på luksusfellen, og kjenner at øynene begynner å glippe litt. Velkommen til småbarnslivet :)

Tenkte ikke jeg skulle skrive så mye mer. Helgens planer er å bare slappe av og ta dagen som den kommer. Ønsker dere en kjempe god helg!:)

 


Hopplahei

Fine høstfarger

Publisert: 16.sep.2011 @ 20:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Stikkord: helg høst

En gul og kul krakk, rett og slett!Jeg har fått meg en gul krakk, og jeg syns den er så kul. Er opprinnelig en ganske fin krakk fra IKEA til den nette sum av 79,- og med litt gulfarge på ble enda finere. Teppet som ligger på toppen, har min bestemor heklet og klokka som henger over er det oldefaren til Gisle som har laget, om jeg ikke husker helt feil. Jeg syns disse tre tingene passer så godt sammen:-)

Hva syns du?

Publisert: 25.aug.2011 @ 22:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Barnehagejente

Nå går det lenge mellom hver gang det skrives noe her, og det er ikke fordi det ikke skjer noe- men heller fordi det skjer noe hele tiden. Vi er som vanlig på farta, selv om vi i det siste har vært ganske så strenge på at Maiken skal legge seg til faste tider. Ikke at vi ikke har vært det før, men i sommer har det blitt mange sene kvelder og soving borte. Men, er det sommer, så er det sommer.

Forrige mandag begynte barnehagelivet for Maiken, og mor måtte svelge klumpen i halsen et par ganger. Maiken stortrives, og første dagen var hun i full fres bortover gulvet for å utforske. Og vi følte oss litt overflødige. Den ene dagen gikk bedre enn den andre, og vi er veldig fornøyd med både barnehagen og personalet. Og ser at Maiken har det veldig fint sammen med andre barn, og voksene.

Hjemme er hun nysgjerrig, og finner noe overalt. Nederste skuffen på kjøkkenet er brødskuffen, og blir det stille en liten stund, er det fare for at lille matmomsen har funnet seg noe 'godt'. Tørt knekkebrød og brødskive uten pålegg er stas altså.

Så, litt om alt vi har gjort i det siste da... Sykkelvognen har vært i bruk både titt og ofte, og Maiken sitter som ei lita prinsesse oppi den, med utsikt til alle kanter. Vi bruker den når vi leverer og henter i barnehagen, og da blir det litt trim på oss også.

Maiken har vært på overnattingsbesøk hos tante Christina, mens vi var i 30-årslag. Trodde jeg skulle fly og sjekke mobilen hele tiden, men jeg klarte meg ganske bra. Veldig gøy å være ute igjen, og få rocka litt på foten.

Sommerferien har vært over i to uker for min del, så for meg har det vært rett hjem fra jobb for kose med lillegull, før leggetid. Kjenner at jeg savner permisjonen veldig, selv om jeg også syns det er utrolig deilig å være ute i jobb. Og lommerboka liker'e også! Men mye mindre tid sammen med Maiken, og det er en liten tilvenning.

I helgen var vi på besøk hos venner i Kongsberg, der ble vi servert en deilig 3- retters, hvor blandt annet desserten var hjemmelaget is. Meningen var at vi skulle kjøre hjem på kvelden, men siden jeg "eeeelsker" å kjøre bil, og da spesielt når jeg er trøtt, overnattet vi. Vi fikk oss en liten tusletur søndagsmorningen, før vi dro hjem igjen. Søndag forsvant før vi fikk tenkt oss om, og i dag var det klart for en ny uke.

Lille frøkna var hjemme fra barnehagen i dag, for formen var ikke helt god. Hun har vært litt små forkjøla og sovet litt dårlig, så da benyttet vi oss av at pappa Gisle fortsatt har en uke permisjon igjen og kunne være hjemme. Og det var ikke så ille å komme hjem til hjemmelaget lapskaus for meg heller.

Da har jeg fått delt litt av det vi har gjort i det siste. Tror ikke jeg skal love at jeg opdaterer så ofte, men når jeg har lyst og tid:-)

 

Publisert: 22.aug.2011 @ 22:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Stikkord: lapskaus barnehage

I det siste

Det har det vært tomt for ord. Det finnes ikke noen ord som kan beskrive det følelseskaoset som har vært, det har vært så trist, ufattelig, tragisk og ikke minst urettferdig(og de ordene beskriver det ikke godt nok en gang). Alle de som mistet livet og alle de som sitter igjen og har mistet noen de var glad i, jeg tenker på de. Som så mange andre, kom vi til et punkt hvor vi måtte skru av nyhetssendingene, og få en pause. Puste litt ut. Forferdelig å sitte der og se alle de som hadde mistet sine, samtidig var jeg så takknemlig og glad for at ingen av mine var rammet.

Mine tanker og tårer går til alle de berørte etter tragedien på Utøya og i Oslo ♥ ♥

 Selv har jeg tenkt og reflektert mye over hva jeg har, og hvor heldig jeg er. Det er viktig å ta vare på de små gledene og øyeblikkene, være fornøyd med det man har og ikke alltid hige etter noe annet og bedre. Det SKAL jeg bli flinkere til.

GOD NATT

Publisert: 31.jul.2011 @ 00:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

MMS

680564-1-1310067650941.jpg
MMS
Publisert: 07.jul.2011 @ 21:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Regnvær, bursdagsfeiring og smashkake

I dag ble jeg vekt med muffins på senga av min kjære. Det var koselig det. Jeg fikk sove lenge, og var egentlig på vei til å stå opp når jeg hørte tasling i trappa. Så da var det bare å legge seg under dyna igjen, og lukke øynene.

Tydelig at jeg ikke har vært så veldig snill, for regnet bøtta ned. Vi tok oss en liten trilletur med Maiken. Vi driver fortsatt med gresstilvenning(haha), og det er ikke bare bare. Ekkelt med gress altså, men vann derimot- det er HELT supert. Vi gikk til en liten elv, og Maiken fikk sitte i vankanten og plaske. Hadde veldig lyst til å krabbe videre uti, noe som endte med at hun ble klissvår under regndressen. Men sånn er det. Det var en andefamilie der også, som nok hadde lyst på mat. Maiken brydde seg ikke noe om de, og plasket bare videre.


Ooo- vann!


Gakk-gakk

På ettermiddag kom sola, så tydlig at jeg har vært litt snill. Vi spiste ute. Deilig grillmat og kake til dessert.Jeg laget smashkake, og den kan anbefales. Veldig enkel og rask å lage. Også smakte den bare helt fantastisk!
Oppskriften fant jeg her. Nam nam nam

 

En herlig dag :-)

 Publisert: 06.jul.2011 @ 23:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Wiiiii, jeg har bursdag. Og ikke noe er som å våkne opp til kake og sang på senga :)

680564-1-1309936178842.jpg
Wiiiii, jeg har bursdag. Og ikke noe er som å våkne opp til kake og sang på senga :)
Publisert: 06.jul.2011 @ 09:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Morgenstund er GULL i grunn :) Ha en fin dag :)

680564-1-1306473786928.jpg
Morgenstund er GULL i grunn :) Ha en fin dag :)
Publisert: 27.mai.2011 @ 07:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nytt design

Driver å fikser litt nytt design, skal ikke skryte på meg å ha laget oppsettet selv. Jeg begynte, men det tok for laaaang tid. Nå skal jeg bare få laget meg en fin og ny header, men motivasjonen er ikke helt der. Også jobber jeg med endel andre ting, pjuh:-)

Publisert: 18.mai.2011 @ 15:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vi er klare! Bunadskjortene er strøket, kaka skal snart ut av ovnen og vi skal ta kvelden. Ønsker al

680564-1-1305585570320.jpg
Vi er klare! Bunadskjortene er strøket, kaka skal snart ut av ovnen og vi skal ta kvelden. Ønsker alle en kjempe fin feiring i morgen. Hurra! :)
Publisert: 17.mai.2011 @ 00:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Springelingting! Vi koser oss på verandaen med kaker fra konfirmasjon i går. Været her i Bergen er k

680564-1-1304254119518.jpg
Springelingting! Vi koser oss på verandaen med kaker fra konfirmasjon i går. Været her i Bergen er knall! Maiken er i god form, hoster som en gammel mann, men bryr seg ikke så mye om det. I morgen reiser vi hjem igjen. Ha en fiiiin dag.
Publisert: 01.mai.2011 @ 14:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SUMMERTIME i Bergen

680564-1-1304190089151.jpg
SUMMERTIME i Bergen
Publisert: 30.apr.2011 @ 21:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Påskestemning:)

680564-1-1300106655770.jpg

Påskestemning hos oss i dag. Maiken og jeg trillet oss en liten tur, og nøyt solen:)

Publisert: 14.mar.2011 @ 13:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Frognerparken en lørdagsmorning er ikke feil :)

680564-1-1289637209900.jpg
Frognerparken en lørdagsmorning er ikke feil :)
Publisert: 13.nov.2010 @ 09:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nytt kjøkken

Som jeg har fortalt om før, da jeg kom hjem fra Kirkenes kom jeg hjem til nyoppusset kjøkken. Det ble ufattelig fint, og jeg er glad. Min kjære samboer hadde til og med tatt bilder underveis, og det fortjener cred. Og jeg som trodde han benyttet sjansen til kald øl, pizza og simpsons på tv når samboer og kid var langt avgårde. Så feil kan man ta!

Herlig herlig herlig!! Ny benkeplate og nymalte fronter. I tillegg har han bygd ut en liten frokostbar. Her mangler det skaper, som er underveis. Og som om ikke et nyoppusset kjøkken var nok, toppet han det hele med roser og konfekt. Alt var supert, nå gjenstår det å finne noen passende stoler, henge opp bildet og finne ut hva vi skal gjøre med de ikke så lekre flisene over benken.


FØR:

 

ETTER:Sjekk den digge gule vasen som jeg fikk i bursdagsgave av to kule karer.

 

 

Publisert: 09.nov.2010 @ 21:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Vi er framme:) Flyturen gikk strålende, og Maiken sov stortsett hele tiden. Vi har fått all bagasjen

680564-1-1286357457336.jpg
Vi er framme:) Flyturen gikk strålende, og Maiken sov stortsett hele tiden. Vi har fått all bagasjen, og skal straks kjøre ned fra flyplassen :)
Publisert: 06.okt.2010 @ 11:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Ready for takeoff. Håper ikke dette er standarden for resten av flyturen. Kirkenes here we come:)

680564-1-1286348320137.jpg
Ready for takeoff. Håper ikke dette er standarden for resten av flyturen. Kirkenes here we come:)
Publisert: 06.okt.2010 @ 08:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Familyday

I går var den lille familien på tur i Oslo. Vi hadde noen små ting å få gjort, og store planer om shopping.. i Oslo.. på en lørdag.. med barnevogn... Det gikk ikke helt som planlagt. Jeg vet at det er mye folk i Oslo på lørdager, men hadde aldri trodd at det skulle være så vanskelig å komme seg fram med barnevogn. Så vi har lært, og gjør det ikke igjen;-)

Vi fikk kjøpt oss bæresele. Vi var på bæreglede i Oslo, og prøvde mye forskjellig. Vevdbæresjal og meg kom ikke noe særlig overns, så vi kom ut med en Angelpack isteden. Veldig veldig fin. Skal legge ut bilde av den i bruk, men ikke i dag.

På kvelden ble det hjemmelagde burgere, nyyyydelig. Skal legge ut oppskriften, bare jeg får den av min kjære samboer. Det er nemlig han sin spesialitet.

I dag får vi lunsjbesøk, og i ettermiddag kommer bestemor(Maiken sin oldemor). Vi gleder oss masse til det!

Den lille familien, ser du oss?

Vi så kunst på veien..og mer kunst..

og en mann.. som var litt skummel


Publisert: 26.sep.2010 @ 09:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Hyttehelg

Vi har hatt en strålende helg i Hemsedal. Kjempe deilig høstvær, god mat og godt selskap. Maiken kosa seg, og sov kjempe godt ute i vogna si. Vi var litt spente på hvordan bilturen skulle gå, men med et par mat- og strekkestopp, gikk det strålende.

Deilig vær hele helga

Ut på tur, aldri sur

Nadia fikk også være med

Ed og Christina


1 stk slitent gull på hjemturen
Publisert: 06.sep.2010 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hemsedal

Hemsedal here we come:-) Ahh, det skal bli helt skjønt. Lille Nuska har grått i helt fram til nå, men har en liten hvil i vippestolen- så vi får pakket i bilen. Onkel Ed og tante Christina skal være med, så nå venter vi bare på at de skal komme. Nadia-hund får også være med, da vi fant ut at barnevogn og hund går fint i bagasjerommet.

Jeg tror faktisk jeg også skal driste meg til et glass vin i kveld- eller i morgen kveld. Kan ikke klage da nei.

God helg:-)


Publisert: 03.sep.2010 @ 13:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Portrettlinse

is on my wishlist! Må ha - MÅ HA! Det blir så utrolig fine bilder! :-) Men man må jo selvfølgelig vite hva man gjør da.. ;)Tina

er fotografen
Publisert: 18.aug.2010 @ 11:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Drøbak

I dag går turen til Drøbak, satser på at skyene letter, og sola får titte fram. Nå er det 7 dager til termin, og jeg er spent. Fortsatt ikke veldig lei av å være gravid, men NÅ vil jeg se lille gull. Rart å tenke på at det kan skje når som helst!

Ha en fin dag:-)


Kanskje det blir reker på en brygge i Drøbak i dag?
De på bildet ble fortært forrige uke, i deilig sommervær på verandaen

Publisert: 17.jul.2010 @ 10:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord: sommerbilder2010

BursdagsFÆST


I går feiret jeg 25-års dagen min. Det ble helt knall! :-) Tiltross for at jeg fikk et kjempe fint lilla kamera, klarte jeg ikke å ta noe særlig med bilder. Men tok et av ballongene mine!
Kjempe koselig at det kom så mange, kosa oss med Tapas og kaker. Iste, øl og vin i glassene.
Fikk utrolig mye fint, masse deilig selvpleieprodukter, smykke, onepiece, gavekort på IKEA, kamera, fotoutstyr og kokebøker- så nå skal jeg kose meg fremover:-)

Tusen takk til alle dere som var med på å feire dagen min! :)
Publisert: 04.jul.2010 @ 20:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Skiiiien

Noen bilder fra helgens tur til Skien og Mamma:-)


Konsert i Brekkeparken, øl til noen


..og is til noen andre


Fine mamma i Nevlunghavn


Nevlunghavn


Hos Chris i Bø


Et lite utsnitt av Lola

En super helt, med supert vær.
I dag er det bare regn, men da slipper jeg å vanne blomster;-)
Bestemor og tante kommer på besøk hvert øyeblikk:-)

Ha en finfin dag:-)

Publisert: 30.jun.2010 @ 11:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Stikkord: sommerbilder2010

Tante Miriam

Jeg har blitt tante igjen, til ei lita jente som ikke hadde tid til å vente- og kom 19 dager før termin. 2800 gram og 48 cm lang:-) Ei lita Snupp. Emilie har blitt storesøster, og jeg har to perfekte tantebarn! :-)

Finnes virkelig ikke noen bedre måte å starte dagen på, enn med en sånn mld:-)


Et bilde av storesøster Emilie

Publisert: 25.jun.2010 @ 10:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ådalen

Da var vi hjemme fra Ådalen, utrolig deilig tur. Har fått 100 nye myggestikk og sikkert 100 nye fregner også. Therese, Mathias og jeg dro opp på lørdag, og gutta kom etter på søndag kveld. Vi har spist masse god mat, kosa oss i sola, spilt kort og kjørt båt.

Hytteverandaen, strålende vær fra lørdag til onsdag.

Grillmestern med den lange grillarmen

mmm, deilig grillmat

St. Hansaften

Øl til de voksne, og juice til småen

Av mangel på noe bedre(??) legger jeg ved et meget nice bilde av meg selv..


Publisert: 24.jun.2010 @ 23:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord: sommerferie2010

Årets ferie

Da er det helg, og klart for årets lille ferie. Blir rart å ikke reise langt vekk, tror ikke jeg husker sist ferien ble tilbragt hjemme. Pleier jo somregel å bli noen uker til Kirkenes eller en tur til utlandet. I fjor hadde vi to herlige uker i Italia, og reiser gjerne tilbake. Men det får bli om noen år! :-)

I morgen reiser vi på hytta til noen venner, og det blir superkos. Skal bare være der til onsdag, også reiser vi til Skien til helgen igjen. Krysser fingre for deilig vær! :-)

Ønsker dere en god helg:-)


Riccione Italia 2009. Stranda en tidlig morgen, før vi tok buss til Venezia

Publisert: 18.jun.2010 @ 19:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ut på tur

Vært på en liten gåtur med Nadia. Deilig vær:-)
Mange som var ute, deriblant en barnehage som koste seg meg lunsjen, og Nadia skulle så gjerne hatt en liten smakebit fra alle matpakkene.

Bollarund:-)
Publisert: 16.jun.2010 @ 13:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Pakke i posten


I dag sendte jeg pakke til Emiliegullet:-) Tante-Gu'mor sin skjønning
må jo få en liten sommergave. Er jo så lenge til jeg får sett henne.

Publisert: 14.jun.2010 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Melkesyre

Jeg får melkesyre av å gå opp stien fra gårdsplassen og til døra, erre mulig? Har aldri vært en av de "treningsnarkomane", men jeg har trent. Nå savner jeg formen min, den ikke så alt for gode, men akkurat passe. Jeg savner å ta på joggeskoene og putte iPoden i øra og ta meg en løpetur. Men med denna magen er ikke det mulig.

Har akkurat gått tur med svigers sin vofs, Nadia. Vanligvis irriterer jeg meg grønn over tempoet, men i dag var det hun som ledet an, med meg på slep. Og det sier sitt når hun er å sammenligne med den HUNDELIGE versjonen av oksen Ferdinand.

Noen andre der ute som savner løpeturene?

Vel, nå står NAV for tur- for n'te gang. Og i dag må de da klare å hjelpe meg med papirutfylling. Og etterpå i dag skal jeg passe Mathias en liten stund, mens mamman er hos tannlegen:-)

Ha en fiiin dag:-)
Nadia på hytta i vinter
Publisert: 14.jun.2010 @ 10:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Rydde, vaske og ordne søndag

Vi har ordna og styra litt idag, men bare med små ting. Hengt opp litt gardiner, vaska vegger, tak og vinduer. Jeg har fått vaska alt av babytøy, deilig å få det unnagjort. Også så mye fint vi har:-)
Har såvidt begynt på barnerommet, foreløpig har det bare kommet opp skapdører, men mer skal det bli. Nå har vi ihvertfall det meste i hus, så resten er bare koseting som jeg kan plundre med i dagene.

Legger ved noen bilder av rommet før vi har begynt med noe som helst, så får jeg se hvor lang tid det tar før jeg er ferdig å kan vise ferdig resultat:-)

Fortsatt god søndag:-)


Tørkestativet levner liten tvil om at det er ei lita jente som kommerLitt barnerom


Litt mer barnerom, nå har skapet fått på skapdører også:-)

Publisert: 13.jun.2010 @ 15:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

P for Popcorn

Da var vi hjemme fra en kveld hos Therese, Espen og lille Mathias. Vi har spist deilig kylling med kremost og tilbehør. Og ikke minst spilt P for Popcorn. Det er et spill jeg husker fra jeg var mindre. Det går ut på at man skal kaste to terninger, flytte en brikke på noen bokstaver, og en annen brikke til emner- også skal man finne på noe på den bokstaven til det emnet. Husker også at det var super vanskelig, noe det ikke var i dag. Vi klarte vel å finne på noe alle mann. Kom også på at vi hadde en "regel" da vi var små, den som satt på lokket slapp å rydde det vekk, så da var det jo om å gjøre å sette på det lokket først.. haha.. Blei litt krangling der innimellom :p

P for PopcornPublisert: 12.jun.2010 @ 22:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skjemmes bort?

Dro en tur til Sandvika i dag, for å skjemme meg selv bort. Etter A'en i går(ja, jeg må fortelle om den eeen gang til) dro jeg inn til Sandvika for å finne noe nytt, til meg selv. Var ikke helt sikker på hva jeg ville ha. Nye klær? Nye sko? En god bok? Sminke? Men det jeg kom hjem med var dette:


En rull med 50 kluter, iallefall ingen tvil om at det blir rent hjemme.
Ikke det jeg hadde sett for meg da jeg dro til Sandvika...

Veggklistremerke til babyrommet


Sengetøy til lillegull


Så det er sånn det kommer til å bli fremover, kun fornuftige kjøp? Eller kjøp til lillegull? Hehe, nei, tror ikke det. Jeg har undt meg en halv time til fysio(kanskje ikke ønskelig, men utrolig deilig å bli knadd litt på ;) ) en deilig lunsj, 3 timers lur på sofaen- og nå skal jeg sette meg å lese i en bok jeg kjøpte forrige uke. Boken jeg leser er Drømmehjerte av Cecilia Samartin, har såvidt begynt, men den virker utrolig bra. Forteller mer når jeg har lest mer. Så ingen store kjøp, men herlig å bare tenke på meg selv og ikke skole eller noe annet.

Ha en fin dag. Her regner det, men det gjør ingen verdens ting!
Publisert: 11.jun.2010 @ 15:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Ferdig- hva nå?

A


Trenger ikke si så mye mer enn det:-) Fikk A på Bacheloroppgaven!! Jaaaa! :-D
Publisert: 11.jun.2010 @ 01:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God natta

Da er dagen over. Og på denne tiden i morgen har jeg bachelorgrad i IT, spist deilig bachelormiddag og feirer med venner. Det er min motivasjon!
Jeg gruer meg ihjel til muntlig, skjønner ikke hvorfor jeg syns det er så fælt.
Men i morgen kl 15 er alt over!
Publisert: 09.jun.2010 @ 22:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei pollen og hovne føtter

Nå er pollensesongen i gang, og det merkes. Jeg skal ikke klage så mye, for har klart meg fint uten medisiner- fram til nå. Har lyst til å klø ut øynene mine, men skal la det være. Må få henta meg øyedråper og vurdere om jeg skal begynne med allergitabletter igjen.. Liker når jeg klarer meg uten, meeen har jo lyst til å nyte sommeren også! :)

Og så til de hovne føttene, jeg må le :-D Har ikke vært så veldig plaga med det, men har jo vært litt hoven. Tok av meg sandalene da jeg kom hjem fra skolen, det så ikke ut som jeg hadde tatt dem av. Merkene etter remmene var så tydelige. Så det var nice. Tok bilde, men er ikke så glad i tær, og holder bildet unna bloggen min! :-)

Muntlig i dag gikk bra, deilig å være ferdig med den. Får ikke karakter før på torsdag, men klarer å vente fram til da. Nå er det bare en igjen. TJOHOOO:-D


Frøken longlegs, I Wish!


Publisert: 07.jun.2010 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fra bryllup til muntlig eksamen

Da var festhelgen over, og skolehverdagen tilbake. Men med en så bra oppladingshelg kommer det til å gå unna som bare det:-) Fire dager, og så er Bacheloren i boks, og jeg kan ta ferie! Tror ikke jeg klarer å se for meg hvor bra det skal bli, skuldrene kommer til å senke seg flere meter og hodet kan endelig ta helt fri.

Jeg kan konsentrere meg om å vaske babytøy, innrede barnerommet og bare gjøre koseting som gjenstår. Og jobbe litt da:)
Helene, Eva og meg (litt sol i øynene, men blide som bare det!)


Publisert: 07.jun.2010 @ 09:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Bryllup<3Tina & Eskild

Litt av bordpynten


Dagen i går var helt fantastisk, Tina og Eskild ga hverandre sitt ja- nydelig brudepar, nydelig sermoni, nydelig mat, nyyyydelige kaker og en HEIDUNDRANES fest utover kvelden.

Tina og jeg startet dagen klokka 06. Klokka 07 satt bruden i frisørstolen, klar for sminking og håroppsett. Bruden ble så utrolig fin. Vielsen var i Skedsmo kirke kl 12, og motagelsen var i Leirsund etter det. Det var flotte taler underveis, og det ble noen tårer også gitt. Mange fine, morsomme og hyggelige mennesker samlet på et sted, og god stemning til langt utpå natt.

Helt spesielt å få være forlover, ærefullt, spennende, gøy og litt skumelt. Med skumelt sikter jeg til en liten valseopptreden :p Selv om jeg egentlig er overbevist om at folk tittet på brudeparet og ikke på meg:-D Og mer dansing ble det utover kvelden, selv med mage klarte jeg ikke la rockefoten være(betaler litt for det i dag, men verdt det!!)


I dag har vært en slapp dag, bare slafa og lest til eksamen. Feiret "svigerfar" sin bursdag, så ble kaker i dag også.. Jippiiii :-D I morgen er det første muntlig eksamen, men etter å ha øvd meg med tale i helgen, er den helt under kontroll.

Håper dere har hatt en fin dag:-)

Publisert: 06.jun.2010 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagen før dagen

I morgen gifter Tina og Eskild seg, det blir nok en helt fantastisk og strålende dag. Tenk at vi begynner å bli så "gamle" at vi gifter oss og stifter familie.
I morgen blir ihvertfall en super fin dag. Forlover'n har litt nerver, men det går vel bra det også.

I dag er det legetime og fysioterapi, før jeg tar toget til Lillestrøm, for bryllupsforberedelser. Alt eksamensstress er lagt langt bak i hodet, og tas ikke frem før til søndag:-)

Ha en fin dag:-)
To usminka skjønnheter :-)
Publisert: 04.jun.2010 @ 08:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Utfordring

Jeg har fått en utfordring fra http://hemtangen.blogg.no/. Jeg skal skrive seks fine/positive ting om meg selv, og i tillegg poste et bilde av meg selv jeg er fornøyd med. Og deretter sende utfordringen videre til seks bloggvenner. Så da får vi se hvordan dette går:-)

Jeg sender den videre til:

http://tinatination.blogspot.com/
http://abygail.blogg.no/
http://www.andogia.blogspot.com/
http://liinemoor.blogg.no/
http://charkris.blogspot.com/
(Kanskje det her får deg til å begynne å blogge igjen?? ;) )
http://alnes.blogg.no/
(du også frøken, trenger litt flere Kirkenes updates)


Seks fine/positive ting:


1. Jeg er god til å planlegge
2. Jeg bryr meg om menneskene rundt meg
3. Jeg er pliktoppfyllende
4. Jeg er snill (som en saltsild)
5. Jeg har fine nye sko(den var litt tynn kanskje..)
6. Jeg er flink til å bake brownieskake (selv om TORO hjelper til) :p

Trodde det skulle være lett å "bare" finne seks positive ting om seg selv jeg, men måtte litt i tenkeboksen gitt.


Syns dette er fint, sikkert mest fordi det er en av de beste feriene jeg
har hatt, og har mange gode minner
Publisert: 03.jun.2010 @ 15:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morn:-)

God morn alle sammen:-)
Sola har ikke helt stått opp enda, men jeg ser blå himmel og gradestokken er på 13 grader. Så sol blir det nok utover dagen.

Jeg skal reise inn på skolen, 1 uke og 1 dag til jeg er ferdig. Wiiiii:-)

Ha en knall fin dag:-)


I dag blir det saltsild
Publisert: 02.jun.2010 @ 07:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Pannekakemiddag

I dag ble det pannekaker med blåbær til middag:-) Nam!Altfor tykk pannekake, men go' var'nSpiste for mye pannekaker, og har blitt litt "rund i kantene"Publisert: 28.mai.2010 @ 19:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Sanndrømt?

Jeg drømmer så utrolig mye rart, som regel er det noe om edderkopper eller andre små kryp, men heldigvis har jeg unnsluppet de drømmene en stund. Nå er det en ny kategori som har overtatt hjernen, nemlig fødsel- og babydrømmer, helt sikkert ikke unaturlig, men jeg skulle gjerne vært foruten.

I natt drømte jeg blant annet at jeg fikk en baby på 6kg, som var 67cm lang, høres kanskje ikke så stor ut, men når en nyfødt baby veier mellom 3 og 4 kg og er ca 50-53cm lang, så er det stooor forskjell. Glad jeg ikke husker hvordan den drømmen endte.

Tydelig at hjernen forbereder seg på det som skal skje om et par mnd. Det er faktisk nøyaktig 7 uker og 6dager igjen, om jeg endelig har skjønt den utregninga da. Syns jordmor teller forskjellig fra hver gang jeg er der. Godt babyen kommer uansett.

I dag skal jeg bare være hjemme å slappe av:-) Det skal bli godt.

Ha en finfin dag:)
Publisert: 28.mai.2010 @ 12:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dyremishandling

Argh Argh Argh!!
Hvorfor må legemiddelfirmaer og hudpleiefirmaer teste på dyr? Jeg forstår det VIRKELIG ikke. Hva slags mennesker syns det er greit å se forsvarsløse dyr lide og pines til døde for sin egen vinning.

Ble akkurat medlem av gruppen

"Boikott Novartis"

på facebook.
Syns det var fælt å se at noen av de legemiddelene jeg ofte har brukt står på listen over de som blir testet på dyr. Og dette er bare de jeg vet om, hva med alle kremene jeg har, sminken min og andre produkter. Nå skal jeg virkelig gå inn for å passe på hva jeg kjøper og hvordan disse produktene er testet ut.

Listen over noen av produktene fra Novartis er(og dette er helt sikkert bare noen av mange...):

Benefiber®
Fibertilskudd mot urolig mage.

Eurax®
Lindrer kløe i huden.

Lamisil®
Behandling av fotsopp mellom tærne.

Nicotinell®
Hjelp til røykeslutt.

Oculac®
Lindrer tørre øyne.

Otrivin®
Behandling av tett nese.

Spersallerg®
Behandling av akutte allergiske øyeplager.

Vectavir®
Effektiv behandling av munnsår.

Viscotears®
Lindrer tørre øyne.

Voltarol?
Målrettet smertelindring.

Zaditen®
Behandling av øyne ved pollenallergi.


Så kvitt dere med produktene dere har, og gjør de rundt dere klar over hva og hvor mange produkter som testes på dyr. Jeg skal ihvertfall sette meg mer inn i det, og sjekke ut hvor jeg kan få mer informasjon.
Publisert: 27.mai.2010 @ 20:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Sikring av barn i bil

Her ser du hvor viktig det er å sikre barnet ditt riktig vei. Jeg var virkelig ikke klar over at det kan gjøre så stor forskjell på hvordan barnet sitter. Heldigvis har jeg opplyste folk rundt meg som vet! :-)Sikring av barn i bil!   <---- Der kan du lese mer om sikring av barn i bil, mange bra artikler. LES LES LES!
Publisert: 24.mai.2010 @ 22:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jajaja, jaaaaaa:)

I dag er dagen for innlevering av Bacheloroppgaven, det skal bli så deilig!
Ikke fremføring før 10. Juni, så fortsatt endel skoleting som gjenstår- men jeg kjenner sommerferien nærme seg:-D

Og senere i dag skal jeg å kjøpe bursdagsgave til mine kjære som blir 27år på mandag. Ikke helt sikker på hva det blir enda, men har noen gode ideer:-)

Og ikke minst er det sol ute i dag, dagen kan ikke bli bedre.


Denne kjøpte jeg i Sverige i helga, syns den var så søtPublisert: 19.mai.2010 @ 12:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

17.mai

Dagen startet med en tur med nabovofsen for å samle noen bjørkekvister, lite visste jeg at de vokser 2 meter opp på stammen. Så ble null bjørkekvister, men en fin morgentur:-)
Vel hjemme ble det gjort forsøk på å presse magen inn i diverse sommerkjoler som jeg var overbevist om at skulle passe, men det gjorde de ikke.
Skulle så gjerne brukt bunaden min, og gleder meg allerede til neste år når den skal på igjen!

Vi dro tidlig inn til Oslo for å se på livet, og det var det nok av der. Etter litt trasking, fikk vi oss et bord på Lekter'n- der ble det nachos, brus og øl.

På ettermiddag har vi grillet og kosa oss. Og spist kaker som aldri før. En finfin dag:-)
3 fjonge festkleddeIngen 17.mai uten pølse


17.mai bordet


17.mai kaka
(Therese og jeg vurderer å
starte den norske versjonen av cakeboss)


Publisert: 17.mai.2010 @ 23:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Deilig å være norsk i Sverige

Da har vi vært å henta barnevognen, og den er så fiiiiiin:-)
Tror jeg blir å trille rundt med den hele helgen :p I tillegg fikk vi kjøpt stellematte og badebalje m/stativ, jeg/vi er fornøyd!

Nå er vi på Hennicke Hammars Herregård, og har akkurat kost oss ute i sola med kaffe, te og wienerbrød, herlig. Nå har vi en liten pause på rommet, før det er middag litt senere.

Deilig å komme seg bort:-)

Ha en finfin helg:-)mmmmmm:-)
Publisert: 15.mai.2010 @ 17:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Flower Power

Ferdig på plantasjen, og ferdig med å plante i kasser.
Åtte kasser med blomster ble det, og jeg er meget fornøyd. Kjøpte også to planter til å ha inne, Eføy tror jeg de heter. Har ikke helt grønne fingre enda, men det bedrer seg sikker:-)


    

Uteblomster til venstre og inneblomster til høyre


Denne søndagen, som så mange andre går med til oppussing og rydding. Stua ser IGJEN ut som en byggeplass, syns den ryddes hver uke jeg.. .. ..
Siste strøk på veggene på barnerommet er malt, nå skal bare taket males- og så kan jeg begynne å innrede.Rotestua vår
Publisert: 09.mai.2010 @ 17:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Blomster små, gule, blå..

I dag går turen til plantasjen og blomsterkjøp. Da skal krokker og kar fylles med blomster, og kanskje blir det noen til å ha inne også. Håper bare de ikke dør av pussestøv og malingsgasser.

Ha en fin dag:-)Banner fra den gamle bloggen
Publisert: 09.mai.2010 @ 09:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Emilie Gullet 1 år

TanteGu'mor sitt lille gull fyller 1 år.


Publisert: 08.mai.2010 @ 09:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Topp Torsdag Tuddelidu

I dag skal jeg sitte barnevakt, Jippi:-)
Skal sitte barnevakt for de jeg leide hos før, lenge siden jeg har sett dem- og jeg gleder meg!:-)

Dagen har sneila seg avgårde, vi har kommet inn i de siste ukene før levering av hovedprosjekt- masse småplukk, som tar tid. Blir gøy når det skal lanseres:-) wiiii!
Helgefølelsen har kommet snikende også, en liten tur på skolen i morgen før helg, lenge siden jeg har vært der.
Kvelden skal tilbringes med Therese, Espen og god klumpen Mathias.

På mandag fikk vi(les:Gisle) endelig opp litt hyller(2 stk ihvertfall)- kanskje vi får det til å bli litt hjemmekoselig etterhvert. Det som står i hyllene skal byttes ut etterhvert, litt mindre rammer, ordentlig bilder +++. Har tenkt at det skal bli en familievegg med bilder av foreldre, besteforeldre, søsken og venner:-) Med litt dill innimellom. Finfint!
Tror jeg har lyst til å ha skikkelig knæsje bilderammer med sort/hvit bilder i.

I dag er jeg i uke 29. Begynner å stresse litt med alt som skal være i orden, enda det er noen uker igjen. Men liker jo å være litt tidlig ute. Leser om alle(de med termin i nærheten av meg) som er ferdig med barnerom, har ALT av barneutstyr klart og pakket sykehusbagen- er det rart jeg blir stressa..??
Også er det disse permisjonspapirene, 10kg av skuldrene så fort de er fyllt ut! :-)
Men mest av alt er det tuuuusen koselig ting å tenke på! :-)

Ha en fin torsdag! Det skal jeg:-)
Der er hyllene, med random stuff foreløpig
Publisert: 06.mai.2010 @ 16:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Poff

Der var helgen over, nesten.
Denne helgen har det blitt jobbing(fredag), og guuud som folk handlet- sku tru butikkene skulle være stengt i flere dager..
På lørdag var det deilig med en ordentig fridag, selv om det ble litt kjedelig utover dagen. På kvelden var i bursdagsselskap hos Anders, som ble 29(gammer'n).
Kjempe koselig og gøy, men merker at det ikke er det samme å være på fest nå, som når man virkelig kan(orker) å dra den helt ut. Men var da ikke i seng før 01.30! :-)

I dag har vi vært ut med båt, vi kjørte rundt for å slippe unna skyene og få nyte sola. Supert med deilig sol og frisk luft.

Vel hjemme har det vært små ting å gjøre hele dagen, vi har fått ferdig garderobeskapet i gangen, satt opp hyller i skapet på soverommet, festa noen lister og rydda.

Nå skal vi se CSI :-)

Håper dere har hatt en knall fin helg:-)Vi koser oss med deilig frukt
(sunnheten selv ;-P )
Publisert: 02.mai.2010 @ 21:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Planløs

I dag har jeg ingen planer, ihvertfall ingen store.
Skal på IKEA i kveld en tur, og før det skal vi ordne alle permisjonspapirene. Har begynt å skjønne hva vi skal gjøre, men er ikke bare bare når man ikke har vært to som har vært ute i full jobb siste året.
Har lest utallige sider på nett, snakket med NAV og med lånekassen osv osv. Men i kveld skal vi finne en løsning! :-)

Blir ihvertfall en slækk dag! :-)


Forlover og Brud:-)

Publisert: 26.apr.2010 @ 12:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Tinas utdrikningslag

En knall helg er over! I går ble Tina drukket ut.
Dagen startet med vekking kl 0815, og jeg møtte en noe overrasket Tina i døra på soverommet. (Avtalen var jo egentlig en kjoleshoppingdag på en nyåpnet butikk i Bogstadveien(som ikke eksisterer), etterfulgt av en deilig lunsj), men det var bare for å få Tina til å reise fra Kongsberg.

Dagen gikk med til Go Kart, deilig lunsj med egen vri av Pandoraseske som underholdning, rebusløp i lillestrøm med blant annet piperensfigurlaging og dansing på torget og tilslutt endte vi opp i Bærum med grilling og mange morsomme leker.

Jeg hadde en kjempe fin dag, og hyggelig å møte mennesker jeg bare har hørt om, men ikke hilst på.

Tina og Eskild gifter seg i juni, og jeg syns det er utrolig gøy/koselig/spennende og ikke minst ærefullt å få være forlover, ser fram til den store dagen.

Og her er noen bilder fra dagen i går!:-)
Dagens antrekk, som egentlig var ganske kult syns nå jeg:-D


Hele gjengen, minus fotografen


Tina er storfornøyd med piperensfiguren sin


Ikke hver dag man får danse bugg på lillestrømtorv


Tinamor:-)
Publisert: 25.apr.2010 @ 19:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Leggetid forlengst

Når klokka har hoppa et par timer over ti på kvelden, skulle jeg vært i seng for lengst.. Men ikke i dag.
All skrytinga mi i går over alt jeg skulle gjøre, endte med at ingenting ble gjort og jeg gjør det nå i steden. Akkurat nå venter jeg på at hornene skal bli ferdig i ovnen, mens jeg små rydder litt.
Det blir bra, og jeg gleder meg til å ha fryseren full av horn med ost og skinke.

I morgen skal jeg til jordmor en tur, det gleder jeg meg til. Syns det er koselig å skravle litt, og ikke minst få høre hjertelyden.
Tida går så fort nå, og om ikke lenge har jeg lille gull i armkroken:)
Rart å tenke på at JEG skal bli mamma, syns liksom de rundt meg som blir mødre er så voksne og ordentlig. Eller at mamma og pappa skal bli besteforeldre, de er liksom ikke gamle nok de heller..
Men venner meg nok til det:-)

Nå er det siste brettet med horn inne i ovnene- og etter det er det NATTA.

Sov godt! :-)
Publisert: 23.apr.2010 @ 00:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Husmor? Jeg?

I dag skal jeg vaske hus(føler det er viktig å få skrytt litt av det)..! ;-)
Blir så støvete av all den sparklinga, og nå når ettermiddagssola skinner inn- syns det også.
Også skal jeg prøve meg på vindusvask, kan ikke si jeg gleder meg til det altså, men det må gjøres.

Kanskje jeg rekker å bake horn med ost og skinke også, det hadde vært noe å ha i marpakka i morgen.. mmmm..
Vi får se hva det blir til, er deilig å sitte å se på tv også:-D
Nå er det ihvertfall LA Ink som står for tur. Kanke gå fullt for husmorrollen med en gang, jeg trenger litt tilvenning.

Enjoy! :)
Publisert: 21.apr.2010 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Rise and shine

Jeg er klar for en ny dag! :)
Sola skinner- og jeg skal sitte inne å jobbe. Men sånn er det bare.

Gisle har malt første strøk på barnerommet i dag, det blir eggehvitt som resten av leiligheten. Skal bli så fint å bli ferdig- og jeg gleder meg max til å innrede.
Skal skrive en laaaaang liste over hva vi trenger av barneutstyr, begynner å få litt oversikt i jungelen. Vi har også bestemt oss for Marine Blå vogn, en helt nøytral og fin vogn. Passer fint med marineblå voksipose.
I stedenfor stellebord skal vi flytte ned tørketrommelen fra vaskemaskinen, og ha stellematte oppe på den, også kjøper vi en balje som lille nuska kan bade i. Jeg tror det blir bra, og da får vi fortsatt plass til tørkestativ på badet, og slipper å ha trusene til tørk i stua;-)

Jeg ser en ende på alt, og er super fornøyd med det.

Ønsker dere en finfin dag:)Disse wallstickerne skal på veggen på barnerommet, pluss noen andre fine.

De er hentet herfra: http://www.trendystickers.dk/no/
Publisert: 20.apr.2010 @ 09:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Herlig søndag

Det ble en liten tur på loppis, der var det ikke mange skattene igjen. Christina fikk alikevel kjøpt seg et lite bord og noen skåler.
Bestemor, onkel Dag og Jorunn kom en tur fra Askim, og ble med på loppisen. Og etterpå kosa vi oss meg kaffe og vafler:-)
Gisle har skjært lister og revet bad, flinke mannen:)
Og jeg har fått sortert klær, så nå står det x antall poser med klær, klar for levering til frelsesarmeen.

Fiiiine dagen:)Klær i bøtter og spann, eller bare i pose og sekk

BordpussingListekutting
Publisert: 18.apr.2010 @ 20:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Søndag, sol og søsterbesøk

Så tidlig man skulle våkne i dag da.. Helt greit å våkne tidlig, og få litt ut av dagen, men får være grenser.
Snorkemannen ligger enda å sover, og det skal han få lov til- ihvertfall til frokost.

Bursdagsfeiringen i går var kjempe koselig. Fikk sett mange jeg ikke ser så ofte ellers, og vi skravla og fjolla hele gjengen. Vi fikk servert indrefilét med diverse tilbehør, nam. Til dessert var det vaniljepanacotta med jordbær som pynt, helt nydelig. Og tilslutt var det ostekake og kaffe, så vi gikk ikke sultene hjem denne gangen heller:-)

Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid, og diverse annet- før jeg skal på loppis med søstern. Håper vi klarer å finne noen skatter:-)

Ha en knall søndagBle ikke mange bildene i går, men et bilde av Therese sine roser fikk jeg til
Publisert: 18.apr.2010 @ 07:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Bursdagsfeiring

Om en time skal vi i bursdagsselskap, Gisle, magen og jeg. Vi skal til Therese, Espen og Mathias- og feire dagen til Therese. Den ordentlige dagen var 1.April, men i dag blir det altså vennebursdag meg gaver og kake.
Gleder meg:-)

God helg:-)


Hørte jeg noen si tjukka? ;-)

Publisert: 17.apr.2010 @ 16:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Uka som gikk

Da er det fredag allerede:-)
Denne uken har det blitt mye skole, jeg sitter med siste innspurt på hovedprosjekt- og 10.juni er jeg ferdig med Bachelor i IT. Helt rart å tenke på at jeg allerede er ferdig med de 3 årene- og ganske skummelt..!

På onsdag ble det en liten tur på legevakta pga. en hoven legg og mistanke om blodpropp. Jeg må min side var ganske sikker på at det ikke var noe annet enn vanlig gravid symptomer(vann i kroppen), men litt uvanlig at man ikke hovner opp jevnt, i begge ben f.eks. Er høyere risiko for blodpropp når man er gravid, så godt å få utelukket det:-)

Ikke helt den spennende uka, men helgen blir bra!

I dag blir har jeg skrapa og skrubba gangen vår fri for sparkel, sprakelkongen her i huset er en sølekopp- men skal si det blir fint nå når vi begynner å nærme oss ferdig. Et sparkellag til, pussing og tre strøk med maling, så skal jeg begynne med møbelinnkjøp.

Kjærsten skal på mannetur i helga(riktignok bare til i morgen), ATVkjøring, øl, lavvo og visstnok rydding av trær. Skal bli deilig med fri :p hehe, neida. Tror han har godt av å komme seg vekk fra sparkelbøtta i noen dager:-)

Om litt går turen til CC-vest. Blir mest titting, men kanskje jeg finner noen små ting jeg "trenger":)
I morgen blir det noen timer jobb, og bursdagsfeiring på kvelden. Har ikke ordnet bursdagsgave, men vet hva jeg skal kjøpe.

Og søndag blir den store loppis dagen! Jaaaaa!:) Skal se etter kommode til lillegull- også har jeg lyst på noen gamle rammer som skal males i knæsje farger!

Det var helgens oppsummering, enda den ikke har begynt enda!:)

Ha en strålende dag, i den strålende solaTulipaner i Bygdø allé 17.mai 2009
Publisert: 16.apr.2010 @ 10:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Over for denne gang

Da er påskeferien over, egentlig var den det for en uke siden. Men jeg ble i Kirkenes litt ekstra. Har blitt endel skolejobbing, og har fått gjort alt jeg skulle.
Liker aldri å reise fra Kirkenes, men sånn er det.
I helgen var det bursdagsfeiring for tante. En tur til byen, og overnattingsbesøk av Emilie.
Var jo litt deilig å komme hjem igjen, og få pakka ut av kofferten også. Og når man i tillegg kommer hjem til nyvaska leilighet og gelé i kjøleskapet kan man ikke klage:-)

I dag går turen til Strømmen, og venninnebesøk <3Nei, nå orker jeg ikke å bli tatt mer bilder avPiril syns det er litt urettferdig at Emilie får ha så mange fine leker, og låner seg en..


Publisert: 12.apr.2010 @ 11:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Bytur/shopping/champagne?

Ble ihvertfall bytur og shopping- champagnen får jeg spare til over sommeren.
I dag dro jeg ned til byen(Kirkenes by) med bestemor, vi satt oss på café, og ble sittende der. Fint å bare sitte å skravle og drikke kaffe, ble kakao for min del, jeg kommer aaaaldri til å bli voksen.
Jeg fikk kjøpt meg en til mammabukse - PÅ SALG! :) Syns det er litt kjipt å bruke penger på klær som jeg bare kommer til å bruke en liten stund, men samtidig har jeg ikke lyst til å tusle rundt i joggisen framover heller.
Møtte Line og Charlotte, og vi tok oss en tur på café Go'Biten. Line har lille Emilie på 11mnd, og Charlotte har lille Ulrik på 9mnd - og begge skjønningene er jeg gu'mor til!:-)
Koser meg utrolig mye når jeg er i Kirkenes, beste stedet å være!

I kveld blir det nachos og Norske talenter!Emilie syns tante/gu'mor er den morsomste i verden(jeg liker ihvertfall å tro det)
Publisert: 09.apr.2010 @ 18:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Happy Life

Da var vi hjemme fra hytta igjen, har vært der siden i går.
I går var Charlotte, Glenn, Mia og Sandra med. Vi kosa oss med pølser og skuterkjøring. Ble tilogmed snørekjøring med forsvaret for de to minste:)
Gisle og jeg ble over nattan, så vi fikk hele dagen og kvelden der oppe.

I dag kom Line, Joakim og Emilie også opp. Kjempe koselig, og vi hadde nydelig vær. Ble noen nye fregner på nesa også!


BålkosEmilie i lufta


Milja koser seg i sola


Simen tøffen kjører skuter


Så var tid for å kjøre hjem fra hytta
Publisert: 03.apr.2010 @ 20:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

PåskePåskePåske

Første ordentlige påskedag er over.
Var på hytta en tur med resten av familien.
Litt ruskevær, men sola glimtet innimellom.


Skal vi gå på ski snart?

Ei flue som har våknet


Pølsegrilling i gapahuken


Påskepynt


Miljafina


Emilie snakker med påskeharen, og krysser fingrene for at han kommer på påskeaften


Sola titta fram
Piril og Milja vil ha pølse de også
Publisert: 01.apr.2010 @ 09:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hyttekos

I dag reiser jeg opp på hytta, men bare for en dag. Er ikke lange biten dit. Tipper det blir skuterkjøring og pølsespising:-D
Ha en finfin påske alle sammen:)Påskekaka som jeg bakte til prosjektgruppa mi. Thank You Toro!
Publisert: 31.mar.2010 @ 09:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Working Woman

I dag skal dagen tilbringes på Rema, 10-19. Helt greit, og jeg får penger i lomma:)
I morgen reiser jeg til Kirkenes, påsken der oppe er den beste, turer, bålkos, skuterkjøring(jeg foretrekker å sitte på), familie og venner.
Og jeg skal være der i to hele uker!:-)

ahh, i går fikk jeg meg endelig ny mobil, etter fire år! Kjøpt meg Nokia N97 mini, og tror jeg er fornøyd. Har ikke rukket å se noe særlig på den, men det får jeg tid til i påska.
Håper det jeg har lest av tester og sånn stemmer, for da er det mobilen for meg;-)

Ha en finfin dag:)
Publisert: 27.mar.2010 @ 09:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Uka flyr

forbi! I morgen er det torsdag allerede, og det har gått unna.
Uka har gått med til skole, men på mandag fikk jeg tatt meg en tur til familie i Askim, ENDELIG:-) Og deilig å komme seg bort fra skolearbeidet(ja, klarte å legge igjen pcen hjemme)
Tirsdagen ble det rydding av esker og stæsj, rart med det- men hver gang jeg tror jeg er ferdig dukker det opp et par esker.
Nå skal jeg bake sjokoladekake til de på prosjektet mitt, en god påskeferie kake:-)

Og jeg er hoppende glad for at det snart er påskeferie:-)
Dumbo fikk vi av Tina og Eskild, sammen med body, lue, smekker og pysj. Det blir lillegull fin i:)
Publisert: 24.mar.2010 @ 19:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Snø og Hemsedal

Da er skifolket hjemme fra Hemsedals bakker, og ferdig med badstua.
Dagen har godt litt treigt for meg som har vært på hytta, men har da fått gjort et og annet:-)
I natt måtte Gisle og Eskild ut å sjekke at alt sto bra til med skiboksen til bilen, for det blåste som bare det.
For å få det stille på rommet, måtte vi teipe igjen ventilen som sto å blafra, finnes ikke den ting man ikke kan bruke gaffa til.
Kanskje ikke heeelt det påskeværet vi hadde ønska oss, men det regner ihvertfall ikke - og sola har titta fram idag.Frokost må man ha


Med selvutløser får jeg jo bilde av meg selv når jeg bygger snømann(ja, enig at det kan være litt patetisk, men bikkja kunne ikke ta bilde ;-) )Macroooo, gammel blomst på taket


Og litt reklame for Kjus, den godeste jakka


Snømann/ kanin/dame..?Sola titta fram, i noen sekunder

Nadia in the sunglasses


Bakte sjokoladekake til skifolket


Den sparer vi til etter middag:-)
Publisert: 20.mar.2010 @ 17:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Helgetur til Hemsedal

Selv en dag med regn kan ikke ødelegge humøret! :-)
I dag går turen til Hemsedal, og uasnett vær blir det en fin tur. Nå skal jeg straks hoppe ut av joggisen, og sette meg på bussen til skolen.
I dag er det en uke til påskeferie! Og det kan jeg like.

Ha en flotters dag!
Bildet er fra en Marsdag i fjor.
Publisert: 19.mar.2010 @ 08:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Thank God it's Friday.. tomorrow

Denne uken har vært usannsynlig lang, men i morgen er det fredag - og HELG!  Og da reiser jeg til Hemsedal med kjæresten og et vennepar. Det blir deilig.
Krysser fingrene for påskevær, så vi kan kose oss i solveggen:-)Bildet er fra påske i Hemsedal i fjor. Gooood stemning!


Publisert: 18.mar.2010 @ 22:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Harry Hopp

I går var jeg en tur i Sverige. Og det ble både Fleskefilet og bacon;-)
Egentlig dro jeg for å sjekke ut barnevogner, og se om det var noe billigere On The Other Side, men den gang ei. Ikke hadde de merkene jeg vil ha heller, så da er jeg like langt.
Men ikke tro jeg ikke fikk shoppet forde. Lille snupp i magen fikk bodyer, bukser og sokker, så jeg er fornøyd.

Nå er helga over, men gjør ingenting. Sola skinner, det er mildere - og kun to uker til jeg reiser på påskeferie til Kirkenes. Kan ikke be om mer! :-D


Publisert: 15.mar.2010 @ 09:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Matroska

Fant photoshop brusher til å lage Matroskadukker av, og det måtte prøves ut. Og mer skal det bli, og finnere skal de bli. Utenom det har dagen gått med til skole, og den er ikke ferdig med det første. I kveld er det middag hos venner:-) Gleder meg!
Publisert: 12.mar.2010 @ 12:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

The old and the new

En link til den gamle bloggen

The Old One

Ha en fiiiinfin dag:-) Hørte på radion at det er meldt regn, men jeg er glad - for da får jeg brukt de nye støvlene mine!:-D
Publisert: 11.mar.2010 @ 07:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg ser en ende

på alt. Nå har jeg endelig begynt å få klærne inn i skapet, og det er ikke bare bare. Går for regelen "Det jeg ikke har brukt på et år går i søpla eller til frelsesarmeen", og det fungerer!
Sitter ikke igjen med så mye klær, men da har jeg gode grunner til å kjøpe meg noe nytt.
Det begynner å minke med fulle esker også, og det er superskjønt:-)

Legger ved et bilde av flytterotet, som egentlig ser ganske fint ut:-D


Publisert: 02.mar.2010 @ 20:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Må man så må man


Men først skal jeg lage Brownies, og frokost!
SÅ skal jeg gjøre innleveringen. Høres ut som en plan. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å gjøre et par andre ting først også, som å rydde litt, vaske litt og rydde enda litt mer.
Utrolig hvor gøy alle huslige oppgaver blir når det er skolearbeid på gang!
Men nå er det Browniestid!:-)
Publisert: 01.mar.2010 @ 09:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Drømmer om sommer

Nå er jeg klar for sommer. Eller ihvertfall vår. Skinnjakka som henger i skapet skriker etter å bli tatt i bruk, og det samme gjør vårskoene.
I dag når jeg våknet(alt for tidlig) var det fiiint lys ute, og fikk tatt noen bilder. Selv med all snøen, kjente jeg vårkriblingen litte grann.

Dagen i dag går med til å rydde ut av esker, og finne plass til mine ting. Gleder meg ikke, men skal bli godt å være ferdig. Rart å tenke på at jeg er samboer, men fantastisk deilig å være det. Jeg har noen å dele alt med, ikke minst middagen hver eneste dag :p

Legger ved noen bilder av dagens "fangst" - sola og deilig vårroser(utrolig hva photoshop kan gjøre for vårstemningen).

Ha en god dag!


Publisert: 28.feb.2010 @ 08:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Enig med meg selv

i at jeg absolutt ikke er den flinkeste til å blogge!
Men det skal bli så mye bedre, fantastisk mye bedre:)
De siste dagene(les:ukene) har jeg leita som en guuud etter overføringskabelen til kameraet mitt. Har en anelse om at den ligger nederst i en av eskene i flyttelasset mitt.
Flyttelasset er ikke lenger i min leilighet, men i min kjærestes(snart samboer), og der blir den liggende ut denne uken ihvertfall.

Dagene går for det meste med til jobb, skole og flytting. Og det er greit, så lenge jeg vet det er for en periode. Skal bli deilig å bo i en leilighet, og ha alle tingene mine på en plass - og ikke minst ha kjærestearmkroken tilgjengelig hver dag. Gleder meg maks!:-)

Ha en fin kveld!
Publisert: 11.feb.2010 @ 20:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jobb FTW

Jobb jobb jobb:-) Litt i tidligste laget, men deilig å være ferdig klokka 15!
I kveld blir det Raske Menn Show 2&3, og det gleder jeg meg helt sinnsykt til.

Ha en fin dag alle sammen:)
Publisert: 06.feb.2010 @ 06:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

jahjahjah!

Da var jeg i gang, endelig...!
Og mer kommer, så absolutt:)
Publisert: 05.feb.2010 @ 22:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits