Kategori: Forskjellig

Søndagssjarm

Nå var det på tide med et nytt innlegg, på selveste 'vaffeldagen'. Ingen vafler konsumert her i dag, men vi har hatt en skikkelig suuupersøndag allikevel.

Dagen startet litt før åtte (litt før syv, om man tenker at klokka ikke var stilt), og da sto vi opp til strålende sol og blå himmel. Herlig! :-) Mannen i huset hadde vært på en nok så fuktig by tur i går kveld, så han lot vi bare sove. Vi jentene spise frokost og gikk ut i solværet.

Vi tok oss god tid, og Maiken gikk for det meste selv. Og det innbærer mye utforskning av grus, gress, gamle blader ++ underveis. Trille vogna skulle hun også gjøre, og jeg fikk verken bidra med svingehjelp eller å holde igjen i nedoverbakken.


Greit å kunne trille vogna si selv

Etter en liten stund kom vi fram til sjøen, vi gikk helt ned for å kaste stein og plaske med pinner. Maiken elsker vann, og vann + joggesko var ikke et sjakktrekk av mamma'n. Neste gang blir det støvler på tur. Hun kosa seg, og kasta steiner i en evighet.Hadde hun fått lov, hadde hun lagt på svøm ;-)

Etter en times tid var vi ferdig med utforsking og steinkasting, og da smakte det med lunsj. Vi fant oss en benk i sola og ved vannkanten, og nøt medbrakt. Brødskive med leverpostei er undervurdert. Det smakte!Nye raybans', Mamma digger, Maiken er ikke helt enig

Senere i ettermiddag fikk vi oss en tur til, med pappa'n også. Koste oss masse i sola, og avslutta på verandaen hjemme. En helt perfekt dag, og en fin oppladning til en ny uke

 

Publisert: 25.mar.2012 @ 22:14 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1

Rydder i fortiden

I dag har vært den store ryddedagen. A walk down memory lane. Jeg sparer på mye, men ante ikke at det var så mye. Servietter, klistremerker, glansbilder, miniflasker +++ Og jeg kastet ikke noe av det denne gangen heller. I dag fikk jeg bare kastet unna gamle skolebøker.

Det absolutt morsomste er å finne gamle bilder og skoledagbøker, herregud som jeg har ledd og rødmet. På annenhver side sto det hjerter med guttenavn. Pop å være forelska. For ikke å snakke om vennesiden, alt det rare man skrev. Men også mye koselig. Er så utrolig mange minner, gode minner:-)

Og fy så morsomt! Rakk ikke å komme igjennom særlig mye, måtte jo lese og kikke på ALT.

Under gjennomgangen på loftet kom vi over noen gamle kule lamper, de skal jeg vise dere senere :-)

Haug av skoledagbøker

Ikke det verste bildet jeg fant, men ser ut som om jeg ble sponset av felleskjøpet! Det er tatt for 8år siden.

Noen kule rayban briller, skulle bare ønske glasset haddde en annen farge

Håper dere har hatt en god dag, nå er det natt.

Publisert: 08.jan.2012 @ 23:15 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 3

Jommen sa jeg snø!

Og snø ble det. Gjett om jeg ble glad når jeg våknet å så at det snødde :-) Det var på med yttertøy og rett ut, alle tre. Og endelig fikk vi prøvd rattkjelken.

Maikens gode bollekinn

Jippi, snøøøø

Publisert: 07.jan.2012 @ 20:14 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 0

Vi vil ha snø

Som overskriften sier; Vi vil ha snø. Nå er det bare masse is, og super glatt. Ikke noe særlig å gjøre ute for en 1åring da, ikke kan hun bevege seg og alt det spennende på bakken er fryst. Og ikke nok med det, men inne har vi en splitter ny rattkjelke som bare venter på en tur ut i snøen. Maiken har sitti på den hver dag siden hun fikk den, så nå er det på tide at hun får prøve den ordentlig(mamman og pappan også). Snøøøø!

Publisert: 06.jan.2012 @ 18:12 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2

Pc byttet ut med mac- ENDELIG

 

Apple klistremerket sier vel sitt...

Pc'en er byttet ut med mac. ENDELIG! Ikke noe mer å si om den saken:-)

Kjærlighet ;)Publisert: 27.jan.2011 @ 23:03 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2
Stikkord: apple macbook

hæh, mandag igjen..

Mandag i dag, og starten på en ny uke igjen.

Forrige mandag var Maiken på 6mnd. kontroll, store jenta. Alt var som det skulle, aktiv og fin. Hun ligger ganske mye over gjennomsnittskurven, men følger sin egen kurve perfekt. Og det er det eneste som betyr noe. Hun vil fortsatt ikke snu seg fra maen til ryggen, men det kommer når det kommer. Grøten går ned på høykant, og i tillegg har hun fått smake pæremos. Øynene gikk rundt når hun smakte, for det var godt.

Tirsdag var vi på babysvømming, og det var gøy. Maiken "svømte" på mage og rygg, og syns det var mange spennende leker der. Det syns pappa'n også, så han kosa seg nok like mye som Maiken. Tok ingen bilder siden vi begge var i vannet, men kanskje vi får det til på tirsdag.Onsdag var det nok en gang tid for miniBootCamp, grøss og gru. Jeg gruet meg skikkelig, men det gikk heldigvis lettere denne gangen. Meningen er at jeg skal bli sliten, og få utbytte- og det gjør jeg VIRKELIG. Etter trening fikk jeg migrene, jeg som ikke har hatt det på flere år. Det ble faktisk så ille at Gisle måtte ta seg turen hjem fra jobb.

Migrene er anfall med ensidig, pulserende hodepine som varer 1/2-72 timer. Det er en nevrologisk sykdom. Det er en forbigående ubalanse i nervesystemet som blant annet gir dunkende smerter (Smertene varierer fra anfall til anfall), nedsatt evne til effektiv tenkning, kvalme, lys-, lyd- og luktømfintlighet og talevansker. Migrene forverres ofte ved fysisk aktivitet. Mer enn 500 000 personer i Norge har migrene. Kilde: Wikipedia

Og til deg som tenker, ikke noe annet enn en vanlig hodepine.. brenn!
Vel, den kom og den gikk- og jeg håper det går lenge til neste gang, eller at det ikke blir noen neste gang.

Ehh, Torsdag var en slapp dag. Jeg holder på med et lite webprosjekt som jeg prøver å få tid til. Fikk gjort litt, og håper jeg får gjort MYE mer denne uker. Det ble middag hos svigers, deilig torsk!

Freeedag var det shopping på sandvika, Maiken og jeg tusla rundt et par timer. På kvelden fikk vi besøk av Kaja og Arve. Gisle imponerte med indrefilet av svin med kremost og hjemmelaget sjokoladekake. Skulle ikke tro han var utdannet elektriker og programmerer nei..! Koselig med besøk var det.

Ikke alle som vet at kombinasjonen blonder og Mariusbody er en av vårens trender.. .. .. .


Lørdag tok vi turen til Tina og Eskild i Kongsberg. Dagen ble brukt i skianlegget, og jeg fikk stått på ski igjen. Vet ikke når jeg gjorde det sist, og kunnskapene var litt rustene. I tillegg til at sist jeg sto het det slalomski, og ikke carvingski. Men jeg er frelst, og snowboardet er lagt på hylla. Maiken var med hele dagen, og vi byttet på å passe henne. Hun sov litt i vogna, satt litt på armen og var blid og fornøyd hele dagen.

Vi hadde tenkt at hun skulle få ake også, men før vi kom fram til akebakken hadde hun sovnet, så da var det Tina og jeg som fikk prøvd akebrettet. Vi fikk akkurat plass, og artig var det.

På kvelden ble det deilig hjemmelaget lasagne, med sjokolademousse(?) til dessert. nam. Og tilogmed et glass vin til på meg. Det er lenge siden det.

søndag gikk vi oss en tur til Kongsbergcity og tilbake igjen i skikkelig påskevær, før vi startet på turen hjemover. Jeg  og Maiken sov, Gisle kjørte.

En helt super uke, med mye innhold:-) Og nå er vi klar for en ny.

Publisert: 24.jan.2011 @ 20:37 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 0

Ryddesøndag

Og huset ser fortsatt like bomba ut, for vi har nemlig ryddet inni skuffer og skap. Og det var litt av en jobb. Har sortert papir i flere timer. Men nå har riktig papir kommet inn i riktig permer, og vi har nok en gang plass til mer rot i skuffer og skap. Som alltid har vi lovet at NÅ skal vi sortere og kaste med en gang, og ikke bare stue vekk. For se da, et passende nyttårsforsett for 2011.

Og hva er vel ikke bedre enn å få hjelp av Maikenmor til rydding? Hun har kosa seg i dag, fortsatt litt pjusk, men ikke noe feber. Har det bare best på fanget til mamma eller pappa, som bare er kos for oss.

Nå venter det kyllingwok til middag, mmmm:-)

Happy Søndag!
Publisert: 16.jan.2011 @ 17:19 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1

Akedag

En herlig dag ute i mildvær! Vi har vært å akt, Maiken sin første ordentlige tur ut i vinterværet. Vi var sammen med Mathias, Therese og Espen. De har en lang akebakke rett ved seg, som ble prøvd ut. Maiken lille sitter ikke selv enda, men hun fikk sitte litt på akebrettet, mens Mathias dro.

Deilig å være ute når det ikke er så kaldt, og fint at Maiken kan komme litt opp av skinnposen og se hva som foregår rundt om. Vi fikk også prøvd Stonz'ene hun fikk i gave da hun ble født. Det er vannavstøtende sko, med tilhørende fleeceinnersko. Sjekk de ut her: StonzTo fine jenter

 Aking er ikke bare for unga, og etter ansiktsuttrykketene våre å dømme var det utrolig morsomt. Jeg sto bakpå, mens Gisle sto for styringa. Det gikk så fort at lua blåste av!


Publisert: 09.jan.2011 @ 18:36 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 6
Stikkord: stonz ake

Konkurranse hos Zanz- vinn Eames stol

Eames stol! Eames stol! Eames stol!
Eames stol! Eames stol! Eames stol!
Eames stol!
Eames stol! Eames stol!
Eames stol!
Eames stol! Eames stol!


Hvem ønsker vel ikke å vinne en slik en? Jeg kjenner ihvertfall en som ønsker seg en sånn ;-) Zanz har nå en artig konkurranse, hvor hovedpremien er en Eames stol, og i tillegg har de flere små premier hver uke.
For å sjekke ut konkurransen går du inn her: Zanz
Ta også en titt innom nettbutikken deres her: Zanz Nettbutikk Selve butikken finner du i Lillestrøm, my hometown <3

 

Publisert: 17.des.2010 @ 23:22 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2
Stikkord: zanz konkurranse

Ice Ice Baby

Eller Ice Dream..mmmm! Den var god den, med brownies og det hele. Denne helgen har vi hatt besøk av tante Christina, og mamsen i huset har fått sove litt lenger på morningen- helt herlig. Lille gullet har ikke sovet så godt, men bedre enn hun gjorde i uka. Fortsatt survete, men det er lov når man får tenner.

I går var vi på julegaveshopping, og fikk gjort unna en del.. Jippi! :-D Og i dag var det bare -7, og vi tok turen ut. Maiken sovnet som en stein i vogna, og sov godt i en lang time.
Publisert: 05.des.2010 @ 22:26 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2
Stikkord: dream ice

Søndagsstund er gull i grunn

Endelig kom vi oss ut på tur. Riktignok en liten en, men frisk luft ble det. Vi gikk tur til Gupu(tror det var det), og der var det masse snø og skikkelig vinter. Vi fikk prøvd ut bæreselen, og Maiken snorket etter en liten stund. Var litt redd for at hun skulle fryse med bare ull og ikke noe vindtett, men det gikk fint. På Gupu er det en kafè, og der fikk vi oss en kopp kakao før vi traska ned igjen.

 

Huset i skogen


Maiken og mor er fornøyd med bæreselen(Angelpack)

Se opp, se opp!


Det ble fort mørkt

Publisert: 21.nov.2010 @ 23:42 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 3
Stikkord: gupu bæresele tur

Blogg løøøøvin

Do so, hvis du vil! :-)

Follow my blog with bloglovin

Publisert: 10.nov.2010 @ 08:14 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 0

Poppis Loppis

Loppis i dag, på Borgen skole. Hadde håp og ønsker om å finne en kul lenestol, men den gang ei. Var veldig lite av interesse der, men kjøpt noen bøker Maiken kan lese etterhvert. Var nok ikke helt heldig å dra på en søndag, selv om de vanligvis pleier å spare noen god- lopper til søndager også. Men det ble ihvertfall en loppisVaffel, og det var vært turen ut dit.

Vel hjemme, var jeg ikke helt fornøyd med fraværet av en lenestol, så ble en tur til brukthallen på Sinsen også. Uten hell! Må nok fortsette letingen. Har lyst på en gammel en, en skikkelig god lenestol som jeg(eller noen andre) kan trekke om. Noe ala disse : Mad Hand reMade, så at den ene var til salgs på finn, men koster helt sikkert mer enn jeg har i lommeboka mi.

I tillegg til lenestol har jeg lyst på ny spisestue, eller mest spisestustoler- bordet er helt ok. Begynner å bli lei av at det ser ut som vi akkurat har flytta inn, er ikke koselig her enda. Ingen bilder på veggen, ingen tepper på gulvene og masse rot(skjønner ikke hvem som roter sånn her.. ;) ) Men jeg har planene klare, bare jeg finner det jeg vil ha.

Utenom loppis, har helgen blitt brukt til shopping og avslapping. Kjøpte litt julepynt på Indiska. Pleier aldri å være klar for jul så tidlig, men i år er det første gang på flere år at jeg bor i en ordentlig leilighet og ikke på en hybel et eller annet sted. Så nå skal jeg kjøpe masse ny julepynt og kose meg med juleforberedelser, selv om det kanskje er litt tidlig. Har til og med spist julemarsipan, og godt var det!

Ha en finfin kveld:)

 

Publisert: 07.nov.2010 @ 20:16 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 3
Stikkord: loppis lenestol jul

Maiken og mamma på trilletur

Maiken og jeg har vært på trilletur i det deilig høstværet. Maiken sov i vogna, og mor(med fare for å føle seg gammel) tok seg tid til å nyte sola. Fare for at vinteren er her snart, så får nyte sola mens den er her!:-) Deilig å ha turområde rett utenfor døra.

680564-1-1288961365670.jpg

Maiken koser seg i vogna


680564-1-1288961366374.jpgÅsså så blid a gitt ;-)

Publisert: 05.nov.2010 @ 13:49 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1
Stikkord: tur høst

KIRKENES &lt;3

Joda, jeg lever. Er bare det at jeg er i Kirkenes, uten egen pc, photoshop og overføringskabel til kameraet. Men blogging blir det når jeg kommer hjem, har skjedd masse- mest fint og litt trist. Har vært her i tre uker, skulle egentlig reise hjem i går, men forandret flybilletten- så reiser heller hjem på søndag.

I løpet av tiden jeg har vært her har det vært to barndåper, Maiken sin og Martine sin. Vi har fått sett endel til venner og familie, men som alltid løper tida fra oss. Maiken nyter oppmerksomheten og kosen, og tenker det blir rart og stille når vi kommer hjem. Men vet det er en pappa som gleder seg STORT til å se lillejenta si, og hvem vet, kanskje han gleder seg til å se meg igjen også;-) Skal bli veldig deilig å komme hjem, blir litt lei av å bo i kofferten, MEN kunne nok vært her et par uker til..

Når vi kommer hjem skal vi starte på babysvømming. Gleder meg masse! Maiken ELSKER å bade, plasker som bare det. Forrige dagen oppdaget hun tærne sine når vi bada, veldig gøy å se hvor fasinert hun ble. Da fikk vi ingen kontakt med henne, for tærne måtte studeres. Lillejenta blir så fort stor!

Ønsker dere en fin dag! Og lover oppdatering med bilder og stæsj når jeg kommer hjem.

Publisert: 28.okt.2010 @ 10:16 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1

Mobilkabelen..

er funnet igjen. Og endelig kunne jeg laste over de bildene jeg hadde på mobilen, og det var ikke få nei. Så her kommer en liten update fra de siste dagene :-)

Freeedag, og høsten var her.. i et lite døgn.. regn, regn, regn


Bæreselen AngelPack ble kjøpt på lørdag.
Jeg ser kanskje ikke særlig fornøyd ut, men det er jeg:)Mine Nike Air Max 90 sko, elsk!Noen har glemt sykkelen sin...
Bestemor og jeg trillet oss en tur til Sandvika i det deilige høstværetDagens bilde av lilleNuska, som vokser så alt for fort.

Publisert: 28.sep.2010 @ 09:59 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2

Øsende, pøsende regn

Vi har gått oss en tur i regnet- deeeeeilig! Optimisten i meg var OVERBEVIST om at jeg kom til å få på meg allværsjakka mi, noe jeg gjorde. Jeg så bare ut som en sprengt påfugl, og glidlåsen så ut til å sprenge når som helst. Så da ble det Gisle sin regnjakka;-)

Deilig å komme seg ut en tur!
Publisert: 25.jul.2010 @ 21:18 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 0
hits