Kategori: Foto

Fotografering

På søndag, før vi dro helt hjem, tok vi en tur innom Ål og fotograf Lillian. Der fikk vi tatt 6 måneders bilder av Maiken, og noen familiebilder. Jeg var forberedt på at det skulle ta litt tid før bildene var klare, men jammen fikk vi ikke et bildeshow i dag med bilder vi kunne velge til print.

Også så mange fine.. Blir nok vanskelig å velge bare noen få. Godt vi ikke har et eneste bilde på veggene i leiligheten, så de kan fylles med Maiken.

Her er et lite utvalg, selvfølgelig med tillatelse fra fotografen. Resten av bildene, og bloggen hennes kan dere sjekke ut her.
Publisert: 02.feb.2011 @ 21:36 Kategori: Foto Kommentarer: 5

Ny linse, 50mm f1.4

Fikk ny linse i julegave, egentlig fikk jeg en macrolinse, men det hadde jeg fra før- og derfor ble den byttet til en Sigma 50mm. Så nå er det bare å øve seg, og knipse bilder i vilden skyyy. Veldig uvant, og bildene mine blir ikke skarpe der jeg vil ha dem skarpe, men det kommer seg nok etterhvert. Ingen fare for at jeg ikke får øvd når jeg har lille Maiken. Bilder knipses heeele tiden. Nå må jeg få kjøpt meg en skikkelig fotobag, så jeg får plass til alt jeg har av fotoutstyr. Begynner å bli litt nå.

Tok noen bilder i dag etter at Maiken hadde bada. Hun forandrer seg for hver dag som går, hun snur seg fra rygg til mage hele tiden, og hyler høyt når hun er lei og ikke får til å snu seg tilbake. Hun gir masse respons når vi snakker og synger til henne. En ny favoritt er Hompetitten og Ro Din Båt, sanger med bevegelser og der det skjer litt. Maiken fikk Sing Sang kort i dåpsgave, og de er fine for oss som ikke kan og har glemt barnesanger.
Publisert: 28.des.2010 @ 20:40 Kategori: Foto Kommentarer: 8
Stikkord: sigma portrettlinse

Herlig fin lørdag

I går ble det bursdagsfest for Gisle, og selvfølgelig Grand Prix fest i tillegg:-D
Kjempe koselig med så mye mennesker og moro, det ble godt med liv utover kvelden. Ingen lot seg påvirke av at Norge ikke vant Grand Prix. Jeg selv er ikke overrasket i det hele tatt, jada Didrik synger fint og er en kjekk en mann- men ingen Grand Prix mann.
Nå ligger min kjære samboer og sover, skal snart lure han med på opprydding, men først frokost:-)

mmm, suuupergode muffins bakt av søster'n <3
Publisert: 30.mai.2010 @ 11:56 Kategori: Foto Kommentarer: 1

KLIN KOKOS
Disse er fra forrige søndag, da koste vi oss med kokosboller og kakao på Skøyen.
Idag er det fastelavensboller og sjokoladekake som står på planen.

Publisert: 14.feb.2010 @ 15:53 Kategori: Foto Kommentarer: 0

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits