Kategori: Graviditet

Siste jordmortime Uke 41+1

I dag har jeg vært hos jordmor for siste gang. Alt sto bra til med den lille, og alt står bra til med meg:-) Tror lillegull har bestemt seg for å bli der inne, men det skal vi bli to om. Nå er det ihvertfall sikkert at hun kommer innen litt over en uke.

På mandag skal jeg til overtidskontroll på sykehuset, håper selvfølgelig at lillegull har kommet før det- og at de slipper å sette meg i gang. Men jeg er bare hoppende glad over at det ikke er lenge igjen, uansett!

Dagen skal brukes på sofaen, og hvis jeg får ånden over meg skal jeg bake litt.


Så hoppende glad blir man når man snart skal få hilse på lillegullet sitt
Noen flere der ute som er på overtid?
Hva gjør dere for å få tiden til å gå?
Publisert: 29.jul.2010 @ 09:23 Kategori: Graviditet Kommentarer: 2

Magebilde Uke 40 ++

Uke 40 på meg, og en dag over termin! Har ikke tenkt å gå til uke 41, bare synd det ikke er jeg som bestemmer.. ;-) Vel, får ikke gjort så mye fra eller til. Er glad for at jeg fortsatt er i god form, og ikke har altfor store plager.


Et heelt ekte smil, og jeg er hoppende
glad for at tjukkemagen fortsatt er der;-)


Publisert: 25.jul.2010 @ 21:36 Kategori: Graviditet Kommentarer: 4

Uke 40- not so SUPAH FLY

Sånn, i morgen er termindatoen, kom kom kom. Ja, jeg vet at man som førstegangsfødende ofte går over- men kan ikke jeg være unntaket?? Jeg er ferdig med å være gravid! Helt ferdig.

Joggeskoene mine skriiiiker etter å bli tatt med på joggetur, lommeboka brenner- nå er det vel på tide å fornye garderoben og kvitte seg med mammatøyet og heller få inn noe høstmote. Jeg har lyst til å tømme oppvaskmaskinen uten pause pga. bekken (les: LYST). For ikke å snakke om hvor lyst jeg har til å sove på magen... og på ryggen.

Men mest av alt:


Jeg har lyst til å hilse på lille jenta mi!


Haha, og nå sitter jeg her å ler av meg selv.. Er ikke så mange månedene siden jeg snakka om at jeg ikke skulle snakka om gravide ting, og dele alt med verden. Så feil kan man ta. Her sitter jeg å deler det meste, på en blogg, på internett, som alle kan lese!Er ikke mye Supah Fly i disse dager!

Publisert: 23.jul.2010 @ 21:43 Kategori: Graviditet Kommentarer: 4

Termin om 2 dager

Termin om to dagen, og jeg ska til jordmor. Forhåpentligvis den siste timen! Nå MÅ du komme lille venn...!

Syns forresten at Earthmum, som er jordmor direkte oversatt til engelsk- er mye bedre en Midwife som det egentlig heter. Så vet dere det! :-)


Ha en fiiinfiiin dag!
Publisert: 22.jul.2010 @ 08:01 Kategori: Graviditet Kommentarer: 2

Nå er jeg KLAR!

Trodde ALDRI jeg skulle høre meg selv si dette.. Men nå er jeg klar for fødsel! Så nå lille venn kan du bare komme! Gjerne med en gang.
Jeg er lei av en stor mage som dulter borti alt og alle, jeg er lei av å bøye meg ned- og nesten ikke komme opp igjen, jeg er lei sure ekle oppstøt, som resulterer i at jeg tygger uante mengder meg Gaviscon(Og nei, det smaker ikke som sukkertøy). Jeg er lei av å se på en tom vogge, jeg er lei av å gå hjemme uten noe å gjøre(jaaada, jeg har hørt at den tida skal nyyyytes, men det har jeg gjort og er ferdig) og ikke minst er jeg lei av å gå på do HELE tida.. Og det stopper ikke her, men jeg skal spare dere for resten..!

Så nå gleder jeg meg til å holde lille jenta mi, se hvem hun ligner på, bruke alle de søte babyklærne, starte familielivet +++ - hvem skulle tro at 8 måneder skulle gå så FORT- og den siste måneden skulle gå så saaakte..

I dag skal jeg gå i trapper og ta husvasken(selv om det er rent). Det blir fødepizza til middag og 7kg ananas til dessert.

Vi venter på deg lille venn! :-)

Publisert: 19.jul.2010 @ 13:34 Kategori: Graviditet Kommentarer: 4

Magebilder Uke 39

Man har ikke mer moro enn man lager selv. .. .. ..
Det er når jeg ser bilder av magen, at jeg ser hvor stor og synlig den er. Tenker innimellom at folk kanskje ikke ser at jeg er gravid, men skjønner jo nå at de i såfall må være tilnærmet blinde for ikke å se det.
Hojaaa
Publisert: 14.jul.2010 @ 22:56 Kategori: Graviditet Kommentarer: 10

Svangerskapskontroll Uke 38- hei hvor det går ;p

Nå er jeg i uke 38, og i dag var jeg på kontroll hos legen. Alt var som det skulle, og det kan jeg ikke klage på. Er fortsatt litt der at jeg ikke er helt klar for noen fødsel enda. Men har lyst til å hilse på lille snuppa:-)

Fikk litt småpanikk når legen min sa at det somregel tok to uker fra hodet festet seg, og til fødsel- og det er ca i dag. Men etter litt lesing på nettet viser det seg at det er mer en myte. Så da håper jeg vi rekker å få ferdig barnerommet, og få levert vogga. Vogga har pappan og tanta til lillesnupp sovet i, så den har vært hos noen bekjente for å få påmalt navnene.

Nå skal jeg snart hente tante og kusinepetrine på togstasjonen, det blir kos :-)

Ha en finfin dag! :-)


Publisert: 08.jul.2010 @ 10:57 Kategori: Graviditet Kommentarer: 2

Magebilde

Magebilde uke 36+3. Det begynner å nærme seg:-)
Koser meg i Skien hos mamsen min. Vi har vært å sola oss, og vært litt rundt og titta


680564-1-1277586453249.jpg
Magebilde i ny pysjbukse
Publisert: 26.jun.2010 @ 23:07 Kategori: Graviditet Kommentarer: 3

I no longer see my feet

35 uker på vei

Og har ikke gjort det på en stund..

Men nå begynner jeg å skjønne det å være høygravid. Sommersandalene tar ekstra lang tid å ta på, tabletter for sureoppstøt og halsbrann tygges som sukkertøy, jeg er VARM(men liker at det er sommer), de første strekkmerkene har kommet(og skal vel egentlig ikke klage på det, selv om det er surt å ha klart seg uten i 34 uker), å sove en hel natt er oppskrytt, savner kald øl i sola, kjedelig å være hjemme om dagene(så for meg at det skulle bli herlig og avslappende, men jeg har jo ingenting å gjøre), begynner å bli lei av spøker som: oj, har du spist litt mye i det siste? Spist noe du ikke tåler? Kanskje på tide å slanke seg? Og for all del, jeg blir ikke lei meg eller sint, men du er nok ikke den første som kommer med den spøken, så oppgitt er vel ordet. En ting som gjør meg sinna; når random folk kommer å klapper meg på magen. NEI, det er ingen grunn til at du skal gjøre det, jeg liker ikke at folk peller på meg. Helt greit med de jeg kjenner, men ikke hvem som helst. Selv om det er en liten baby inni der er det fortsatt MIN mage.

Sånn, da var det ute av systemet.

Men mest av alt har jeg begynt å grue meg til fødsel, har liksom ikke viet det noe særlig tanker før nå. Jeg kan konkludere med at jeg veldig gjerne vil se snuppa, men skulle gjerne ha sluppet den fødselsbiten.
Noen andre som gruer seg?
Publisert: 17.jun.2010 @ 10:39 Kategori: Graviditet Kommentarer: 8

Lett påvirkelig?

Jeg har en følelse av at kommende foreldre er ganske mottakelig for reklame og nye ting. Jeg har kommet over en haug med gratis "klubber" hvor man mottar vareprøver etc. til den lille. Jeg har ikke meldt meg inn i alt, men noe.

 Og jeg syns det er supert. Aner jo ikke alt hva den lille trenger, og hva som er best. Nå har jeg mulighet til å finne det ut. Jeg har ihvertfall en eske full av vareprøver på bleier, stelleunderlag, bøker, leker, kremer +++ Er selvfølgelig kritisk, og til nå har jeg bare fått produkter med navn jeg kjente til fra før av. Lillegull skal ikke være prøvedukke for hva som helst. Er sikker på at det er like mange useriøse aktører på dette markedet som alle andre steder, så viktig å selv sette seg inn i produkter og ikke svelge alt det leverandøren sier.

Jeg har meldt meg inn i Liberoklubben og fra Apotek1 har jeg kun registrert meg for å få en pakke. Og jeg skjønner selvfølgelig at ved å registrere navn og mail, kommer det litt ekstra reklame i innboksen min, men ikke noe jeg ikke tåler.
Jeg liker det som er gratis! :)GRATIS!:-)

I går fikk jeg forresten de skjønneste vottene av en på skolen, elsker hjemmestrikka- og ser for meg snuppa til vinter'n med fine fine votter:-) Jeg må ta fram strikkepinnene og begynne å strikke. Kanskje jeg etter en stund klarer å avansere fra skjerf til genser. Hadde vært noe det:-)


Nyyydelige votter

Publisert: 03.jun.2010 @ 08:58 Kategori: Graviditet Kommentarer: 3

Ultralyd

I dag har vi vært på en til ultralyd, alt var som det skulle. Og lille snuppa rakk tunge til oss:-)
Gøy å se, og veldig godt (nok en gang) å få bekreftet at alt var som det skulle. Ikke blir det noe keisersnitt på meg heller, så da er det bare å stålsette seg.

Søster'n var også med på ultralyd, gøy. Og i tillegg på bursdagen hennes, hvem kan toppe den :p Og med det sommerværet som har vært i dag er det ingen tvil om at hun har vært den snilleste! :) Vi hadde en mini bursdagsfeiring med gaver og frokost på morningen i dag. Koselig.

Resten av dagen ble tilbragt på skolen, helt greit. Fikk gjort en del, og nå skal jeg fortsette å skrive på min del av presentasjonen.

Også blir det vel litt taleskriving til Tina, på lørdag er det bryllup. Jeg GLEDER meg! :-)

Ha en knall fin kveld.
Publisert: 01.jun.2010 @ 21:21 Kategori: Graviditet Kommentarer: 4

Kjole

Har fått bestilt meg kjole til Tina sitt bryllup.
Skulle egentlig bestille den før, men plutselig var den utsolgt. Men ble hoppende glad når jeg så at den var kommet inn igjen på tirsdag- og bestilte!
Er ikke bare bare å finne kjole når magen vokser, og syns mye av mammaklærne er direkte stygge!- spesielt når man er ute etter noe annet en t-skjorter og olabukser.

Kjolen bestilte jeg på asos, så har ikke prøvd den. Krysser fingre og tær for at den passer.
Er vanskelig å finne kjole som skal passe til bryllup! Kjolen er grå, og tenker jeg skal ha en litt knæsj farge på tilbehør(sko, veske, belte etc). En mnd igjen, så vil få det klappet og klart! :-)
Say yes to the dress!
Publisert: 06.mai.2010 @ 16:42 Kategori: Graviditet Kommentarer: 3

Magen

Et lite magebilde til omverdnen! Og deg Line;-)
Er nå i uke 28, og kjenner virkelig at magen tar litt plass.
Forrige dagen hørte Gisle hjertelyden når han la hodet på magen, da var det en pappa som var i hundre.
Lille Propella beveger seg mye i magen, gjerne fra side til side, utrolig rart/fantastisk å se utenpå magen.

I dag har jeg fri fra skolen, men blir vel å gjøre litt småting likevel. Men først skal jeg til Sandvika en tur å kjøpe noe så spennende som GIPSPLUGGER.

Ha en fin dag:-)


Hodeløse Miriam
Publisert: 03.mai.2010 @ 09:37 Kategori: Graviditet Kommentarer: 4

Lillegull

Ultralydbildene av lillegullet vårt. Hun går under kallenavnet Propella også, men i dag har hun vært rolig i magen. Kanskje hun blir like sliten som meg av å være ute i frisk luft hele dagen? ;)
Begynner å nærme meg 24 uker, spennende.Publisert: 01.apr.2010 @ 21:10 Kategori: Graviditet Kommentarer: 6

1+1=3

Vi skal ha en liten jentebaby i Juli:-)
I dag har vi vært på ultralyd, og da fikk vi se at alt sto bra til med lillegull. Ekstra gøy var det at de klarte å se kjønn. Etter ultralyd var det rett ut for å handle rosa bodyer, nå har bankkortet ligget i ro alt for lenge;-)

Ønsker dere en god kveld alle sammen:-)


Bildet er fra dåpen til tante sin skjønning
Publisert: 03.mar.2010 @ 22:53 Kategori: Graviditet Kommentarer: 2

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits