Kategori: Interiør

Washi tape

I dag kom taperullene mine i posten. De bestilte jeg på ebay for et par uker siden. I steden for å kjøpe en tull til 40kr i Norge, fikk jeg kjøpt 12 for under 200kr. Stort utvalg og rask levering :-)

Publisert: 23.05.2012 @ 23:16 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Vårt soverom - ny sengegavl

For en evighet siden skrev jeg et innlegg hvor jeg bygget noe, og lurte på om noen kunne gjette. Meningen var jo at jeg skulle lage et nytt innlegg rett etterpå, men det ble det ikke noe av før i dag :-) Og som overskriften forteller, så laget jeg en ny sengegavl. Og jeg ble og fortsatt er super fornøyd. Inspirasjonen hentet jeg her. Forøvrig en spennende blogg, med mye fint :-)

Under ser dere soverommet før ny sengegavl kom på plass. Ikke de beste bildene, men dere får et inntrykk ihvertfall.

       

Og nå over til det "nye" soverommet vårt. Mangler fortsatt noen bilder på veggene, men utenom det er jeg veldig fornøyd. Jeg liker farger, så den gule krakken og den rosa rammen måtte med. Printen i rammen har jeg laget selv, og der står det; "Today I will be happier than a Hippo in dirty water". Jeg lurer litt på om jeg skal male krakken til venstre hvit eller kanskje gul, men det blir ikke nå. Altfor mange andre prosjekter og gjøremål på gang.

   


Den rosa rammen er fra rice, hjertet fra en butikk i Sverige, blomstervasen er fra perfect home, krakkener fra IKEA og det er jammen meg lampene også. Sengetøyet er kjøpt på salg på Kid, kan det bli bedre? :-)Så ikke noe innhugg i lommeboka det her. Bruker sjelden veldig mye penger på interiør (mulig noen er uenig i det), kjøper kanskje mye småtterier, men gjerne over lang tid.  Fikk også brukt dymomaskinen min, på bildet nede til høyre står det 'God natt min skatt'.

    

Det var det. Hva syns du?

Nå skal jeg pakke kofferten, for i morgen går turen til København og brudekjolehenting(ikke min altså :-)) Ha en fin kveld.

Publisert: 11.04.2012 @ 22:04 Kategori: Interiør Kommentarer: 12

In the making

I over en måned nå har jeg hatt et lite prosjekt, som det har tatt altfor lang tid å fullføre. Nå begynner det å nærme seg ferdig. Og når det er helt ferdig, skal jeg vise dere resultatet.

Men først kommer det bare et lite knippe bilder av prosessen;-)Noen som gjetter hva det er?

Publisert: 15.01.2012 @ 22:16 Kategori: Interiør Kommentarer: 10

Jul i mitt hus

I mangel av veggpynt ble det på fem min laget et lite julekunstverk på veggen i går. Etter inspirasjon(direkte kopi) fra bloggen jeg tror heter creativeboligstyling. Jeg syns det ble kult. O'jul med din glede:-)

Publisert: 12.12.2011 @ 00:23 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Gul bambiiii

En gul bambi har intatt vinduskarmen på kjøkkenet. Jeg syns den ble kul. Er heeelt opphengt i gul om dagen. Og den passet så fint til de fargerike boksen. Den skulle egentlig stå på Maiken sitt rom, men jeg får male en ny til henne.

Gul og kul bambi

En bambi i finèr fra panduro

Hobbymaling fra Panduro

Publisert: 22.03.2011 @ 10:09 Kategori: Interiør Kommentarer: 5

Gammel krakk i ny drakt

Kjøpte en gammel krakk på en bruktbutikk tidlig i vinter, og nå har den endelig fått nytt trekk. Ideen kom jeg ikke på selv, men har funnet den på en av mange blogger. Husker ikke hvilken.

Jeg ble ihvertfall fornøyd, og nå står den inne på rommet til lillemor. Og det burde jeg jo selvfølgelig hatt et bilde av, men det får bli en annen gang. Nå er det denne tripptrappstolen som står å roooper på meg.


FØR:ETTER:

Hva syns du??

Publisert: 24.01.2011 @ 20:59 Kategori: Interiør Kommentarer: 6
Stikkord: oppussing krakk

Ny plakat

Venter på denne plakaten i posten! Bestilte den for snaaart en uke siden, men tar jo litt tid å sende fra det store utland! :-) Den, og flere andre kan bestilles her: http://www.keepcalmgallery.com/


Publisert: 26.07.2010 @ 20:37 Kategori: Interiør Kommentarer: 3

Shopping

Vi fikk shoppa fra oss på et par timer. Vi fant kommode til gangen og skjenk til stua. Samt helfigur speil og knotter til kjøkkenskapene. Overmadrass ble det ikke, den gangen heller. Fikk i tillegg kjøpt fjøl til å ha på benken, den har jeg lett etter LENGE- og idag fant jeg.

Hemnes kommode fra IKEA, den skal stå i gangenUrban skjenk fra Living til stua vår
Publisert: 24.07.2010 @ 18:23 Kategori: Interiør Kommentarer: 2

Ny klokke


I går kjøpte vi ny klokke, og i dag henger den på veggen i gangen. I like it alot! :-)
Publisert: 14.07.2010 @ 22:49 Kategori: Interiør Kommentarer: 6
hits