Arkiv måned: januar 2012

1-års fotografering

Nå er det en stund siden, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke har postet det her før. Tok en haug av bilder da Maiken ble 1 år, og her er et av de. Jeg elsker den gule krakken (som jeg har sagt før), og sammen med den blå kjolen til Maiken ble det bare knall. Maiken er i dag 1,5 år, og stor jente. Skravla går, og i dag sa hun brød for første gang, ihvertfall første gang vi hørte det. Hun er hjemme fra barnehagen, fordi hun har stygg hoste - i håp om at den skal bli bedre!

Her er bildet, ha en fin dag:-)

Happy birthday :-)

Publisert: 31.jan.2012 @ 08:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vårt kjøkken

I mangel på oppdatering av plankehaugen i forrige innlegg er, har jeg tatt noen bilder av kjøkkenet vårt. I utgangspunktet et gammelt kjøkken, men veldig fint. Nå er det fiks ferdig (har vært det en stund da), og det er så fint.

Og i dag har vi hatt skikkelig vårrenggjøring, eller julerengjøring om du vil. Uansett, veldig deilig med en skinnende ren leilighet. Og da passet jeg på å rydde vekk masse fra kjøkkenet også, og det resulterte i bilder. Bildene er ikke de beste, og ikke så lett å ta oversiktsbilder på kort avstand med 50mm linsen min. Men noen bilder ble det.


Jeg er fornøyd! Mine to favoritt ting på kjøkkenet er kakeboksen fra bruktbutikk og nespressomaskinen (og jeg som ikke en gang drikker kaffe..). Jeg liker designet på den jeg, og det at jeg kan servere god kaffe til de som kommer på besøk :-)

Og så til dere som er på ordentlig besøk innimellom, se nøye på bildene og husk det til neste gang dere kommer på besøk.. Kjøkkenet er allerede rotete igjen.

Resten av helgen har gått radig unna. Fredag husker jeg ikke helt hva jeg gjorde(gammel sa du?). Lørdagen hjalp vi ei venninne med å flytte til en super fin leilighet. Og i dag har dagen gått unna, og vi har fått vært ute i all snøen.

Nå sitter vi med hver vår pc i fanget, og ser på tv. Håper du har hatt en fin helg:-)

Publisert: 22.jan.2012 @ 21:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

In the making

I over en måned nå har jeg hatt et lite prosjekt, som det har tatt altfor lang tid å fullføre. Nå begynner det å nærme seg ferdig. Og når det er helt ferdig, skal jeg vise dere resultatet.

Men først kommer det bare et lite knippe bilder av prosessen;-)Noen som gjetter hva det er?

Publisert: 15.jan.2012 @ 22:16 Kategori: Interiør Kommentarer: 10

Fredagstaco

Mmm, nå er det klart for taco her. God helg :-)

Publisert: 13.jan.2012 @ 20:15 Kategori: Mat Kommentarer: 0

Rydder i fortiden

I dag har vært den store ryddedagen. A walk down memory lane. Jeg sparer på mye, men ante ikke at det var så mye. Servietter, klistremerker, glansbilder, miniflasker +++ Og jeg kastet ikke noe av det denne gangen heller. I dag fikk jeg bare kastet unna gamle skolebøker.

Det absolutt morsomste er å finne gamle bilder og skoledagbøker, herregud som jeg har ledd og rødmet. På annenhver side sto det hjerter med guttenavn. Pop å være forelska. For ikke å snakke om vennesiden, alt det rare man skrev. Men også mye koselig. Er så utrolig mange minner, gode minner:-)

Og fy så morsomt! Rakk ikke å komme igjennom særlig mye, måtte jo lese og kikke på ALT.

Under gjennomgangen på loftet kom vi over noen gamle kule lamper, de skal jeg vise dere senere :-)

Haug av skoledagbøker

Ikke det verste bildet jeg fant, men ser ut som om jeg ble sponset av felleskjøpet! Det er tatt for 8år siden.

Noen kule rayban briller, skulle bare ønske glasset haddde en annen farge

Håper dere har hatt en god dag, nå er det natt.

Publisert: 08.jan.2012 @ 23:15 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 3

Jommen sa jeg snø!

Og snø ble det. Gjett om jeg ble glad når jeg våknet å så at det snødde :-) Det var på med yttertøy og rett ut, alle tre. Og endelig fikk vi prøvd rattkjelken.

Maikens gode bollekinn

Jippi, snøøøø

Publisert: 07.jan.2012 @ 20:14 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 0

Vi vil ha snø

Som overskriften sier; Vi vil ha snø. Nå er det bare masse is, og super glatt. Ikke noe særlig å gjøre ute for en 1åring da, ikke kan hun bevege seg og alt det spennende på bakken er fryst. Og ikke nok med det, men inne har vi en splitter ny rattkjelke som bare venter på en tur ut i snøen. Maiken har sitti på den hver dag siden hun fikk den, så nå er det på tide at hun får prøve den ordentlig(mamman og pappan også). Snøøøø!

Publisert: 06.jan.2012 @ 18:12 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2

Hekta på wordfeud

Det første jeg gjør når jeg står opp, og det siste jeg gjør før jeg legger meg. Wordfeud! I'm hooked!

Litt stolt av den poengsummen gitt.

Publisert: 05.jan.2012 @ 06:28 Kategori: Artig Kommentarer: 0
Stikkord: wordfeud

En gode slutt på det gamle, og en god start på det nye

Da var julen ryddet ut av huset, og vi er klare for å starte det nye året. LItt deilig å pakke vekk julepynten, det ble plutselig så ryddig her (og litt tomt). Men vi har fått masse gavekort i julegave, så skal nok klare å fylle opp med pynt og stæsj igjen.

Jeg tenkte ikke jeg skulle skrive så mye, så under følger noen bilder fra julen og nyttårsfeiringen.Maiken fikk masse fint, vi også. Blant annet fikk hun et leketelt av tante Christina, stor stas. Spesielt å lukke "døra", for så å titte fram å si 'Bøøø'.


Mine to fine <3 Deilig med en liten luftetur, ut i fint julevær. Maiken er forøvrig ikke så glad i snø, så vi har gått fra gresstilvenning og over til snøtilvenning ;-)

Innser nå at dette ikke var mange bildene av julefeiring, gikk nok litt fort i redigeringssvingene. Men det for holde:-)

Lørdag pakket vi oss i bilen, klare for nyttårsfeiring i Kongsberg.

Happy Neeeew Year :-)

Champagne i glassene, noe jeg aldri har likt. Men så har jeg vel ikke drukket 'the real deal' før nå.

Vi hadde ikke en eneste rakett, og det var helt greit. Vi hadde orkesterplass til alle andres, masse fint på himmelen.

Nyttårsforsettet for 2012 er så enkelt som å sette pris på det jeg har, tenke mer på andre og ha det godt.
(også skal jeg trene mer og spise sunt)

Tilslutt; Ønsker deg et fantastisk 2012.

Publisert: 02.jan.2012 @ 23:19 Kategori: jul Kommentarer: 0
hits