Arkiv måned: mars 2011

Babyen min er 8måneder


Maikenmor er 8 måneder i dag, om bare 4 mnd er hun 1 år. Jeg trenger å stoppe tiden! Om bare 1 måned er mammapermisjonen min over, og jeg som har trodd at jeg har hatt hele evigheten på meg. Men det er ei lita snuppe som skal få kose seg hjemme sammen med pappa'n sin.

Vi har kost oss hjemme i dag, hatt lunsjbesøk og fått oss en trilletur ut. Ikke noe vårvær i dag, snø og slaps. Men får håpe det ikke varer så lenge. Nå i ettermiddag skal vi å feire bursdagen til ei venninne, hurraheihopp:-)

Ha en finfin ettermiddag.

 

Publisert: 31.mar.2011 @ 14:59 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 6

En liten update fra oss:-)

Vi har det bra, og koser oss i det fine vårværet. I dag har vi vært på MiniBootCamp, for tredje uka på rad (skryt mens du kan)! Maiken syns ikke det er så altfor kult å sitte i vogna og vente, men med litt leker, smokk og en flaske vann holder hun ut. Deilig å kunne trene ute nå når det er så fint vær.Er du ferdig å trene snart mamsen?

Tøff med fine solbriller:)Maiken åler seg bortover gulvet, og finner det meste. Hun får ekstremt stor fart når hun ser noe hun vil ha, f.eks en pc lader, Nadia (farmor og farfar's hund, som nok syns Maiken er litt masete), mamma sine fine lykter og egentlig alt annet.

Vi venter fortsatt på svar om barnehageplass, første opptaket ble sendt ut forrige uke- så da kom vi nok ikke med der. Stresser litt med det altså, men må bare bevare roen og satse på at vi får barnehageplass, det skal være full barnehagedekning. Kryss fingrene folkens!

Det var litt fra oss. Ha en fin kveld :)

Publisert: 30.mar.2011 @ 18:31 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

Gul bambiiii

En gul bambi har intatt vinduskarmen på kjøkkenet. Jeg syns den ble kul. Er heeelt opphengt i gul om dagen. Og den passet så fint til de fargerike boksen. Den skulle egentlig stå på Maiken sitt rom, men jeg får male en ny til henne.

Gul og kul bambi

En bambi i finèr fra panduro

Hobbymaling fra Panduro

Publisert: 22.mar.2011 @ 10:09 Kategori: Interiør Kommentarer: 5

Bilder fra helgen i Hemsedal

Vi var i Hemsedal hele helgen. Ikke så lenge siden sist vi var der, men like deilig å komme dit denne gangen også. Med oss på lasset var mamsen/mormor, søster'n/tante og Ed/Onkel. Vi var oppe på fredag kveld, så da ble det bare litt mat før senga venta på oss. Og tro det eller ei, men lillemor sov helt fra 00.30 og til 06.30, kan ikke klage på den altså! Så det var en stk uthvilt mamma og en stk uthvilt pappa som våknet lørdagsmorgen.

Vi spiste deilig engelsk frokost, og begynte å ordne oss for en dag i bakken. Været var helt herlig, strålende sol og PERFEKT vær for kjøring. Det hadde blåst ganske kraftig i løpet av natten, så vi måtte vente på traktoren som skulle komme og måke. Vi benyttet tiden til å ta litt bilder i fin natur.
Hopplaheeei
Litt gymnastikk før vi skulle opp i bakken

 


Christina på brett

Maiken var selvfølgelig med og vi byttet på å være sammen med henne, neste år tenker jeg hun har ski på bena selv ;-)Klar for afterski?

Søndag var den store langrenndagen, og tid for å prøve ut nye ski og pulk. Været var ikke like bra som lørdag, og vi så ingenting til sola. Tok oss en liten tur bortover veien bak hytta, ikke bare bare å gå med pulk og bakglatte ski. Maiken trivdes ned i pulken, godt og varmt. Vi var så heldige og fikk leie den allersiste på skisenteret i Hemsedal, helt supert at de leier ut til en rimelig penge.Maiken måtte finne seg en ny stol, da mamsen og
papsen glemte å ta med hennes.


Kaffe er nam, syns noen. Noen andre liker bare å ta bilder av hele eventen! Vi har hatt en helt herlig tur, og batteriene er nyladet og vi er klare for en knall uke!:)

Publisert: 21.mar.2011 @ 20:44 Kategori: Familie Kommentarer: 0

Lille frøken rockefot

video:13032011039

Selvfølgelig er ikke dansen like ivrig når mor tar fram kameraet, men dog- et lite inntrykk i allefall. Ikke bry dere om at det er Rybakk som spiller i bakgrunnen der.

Publisert: 16.mar.2011 @ 07:14 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 4

Påskestemning:)

680564-1-1300106655770.jpg

Påskestemning hos oss i dag. Maiken og jeg trillet oss en liten tur, og nøyt solen:)

Publisert: 14.mar.2011 @ 13:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Sitte selv og brødskive med leverpostei

Slutten av uka har vært preget av en aldri så liten omgangssyke, heldigvis ikke en som varte mer enn 24 timer. Det verste er at i dag var det Gislemannen sin tur:/ Konsekvensen derimot var ille, syns nå jeg. Hadde virkelig gledet meg til en etterlengtet venninnekveld med noen av jentene fra folkehøgskolen OG ikke minst en noe forsinket spaweekendbursdagsgave sammen med Maiken og Gisle. MEN spaweekenden fikk vi flyttet til en senere helg, og jeg håper jo at det ikke skal gå så altfor lenge til neste venninnekveld.

Har ikke vært mye blogging i det siste, føler ikke helt for å ta meg tid til det, ihvertfall ikke stresse med det. Vi koser oss masse hjemme om dagene, og hadde en helt super tur til Kirkenes. Permisjonen min var egentlig over 11.Mars, og gjett om jeg er glad for at vi har bestemt at jeg skal være hjemme ut April.

Og så til overskriften!
Maiken sitter selv, riktignok ikke helt stødig, så vi har noen puter bak ryggen som tar i mot for fall.

Introduksjon av fastføde skjer for fullt, og denne uka begynte vi ordentlig med brødskive med leverpostei. Hun har fått smake leverpostei en god stund, og fikk litt brødskive i Kirkenes også. Ingen tvil om at hun liker det. Ikke så lett å få svelget, så det tar sin tid. Og det har vi nok av. Ikke helt lett med all denne fastføden, jeg bekymrer meg hele tiden om hun får nok, og om det hun får er bra nok. Skulle ønske det var noen som kunne si hva hun skulle ha, hvor mye og når. Har begynt å skjønne hvor mange bekymringer som følger med når man er mamma. Heldigvis veier alle gledene opp for de.
Og når man får bødskive med leverpostei
blir man så glad :)Vi fikk oss en liten tur ut i solskinnet i går, og Maiken prøvesatt akebrettet sitt. Hun ble fort lei, og satt på armen til pappa'n og i vogna det meste av turen. Virkelig vårstemning om dagen, og selvfølgelig litt snø og vintervær innimellom bare for å minne oss på at vi faktisk bor i Norge.

Håper dere har hatt en fin helg.

Publisert: 13.mar.2011 @ 10:10 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 6

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits