Arkiv måned: april 2011

SUMMERTIME i Bergen

680564-1-1304190089151.jpg
SUMMERTIME i Bergen
Publisert: 30.apr.2011 @ 21:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Påskekoooos

Påskeferien går mot slutten. Vi har hatt noen kjempe fine dager i nord, og kost oss med familie og venner. Det har blitt noen dagsturer opp på hytta, med bålkos og kvikklunsj. Ikke det helt store påskeværet før nå de siste dagene, men vi har allikevel vært masse ute.

Utsikt fra gapahuken ved hytta.


Dette bildet setter ihvertfall stemningen for meg!


Kjekken <3

Den lille familien på tur:)

Jeg trives så utrolig godt her oppe, og det er så deilig å reise på ferie til et sted jeg er kjent(okey, liker å reise til nye steder også altså). Denne påsken har vi virkelig fått tid til å besøke de fleste. Blir ikke like mye tid sammen med alle, men denne gangen fikk jeg til og med tid til en liten vinkveld med fiiiine jenter.

Og selvfølgelig, måtte jeg bake påskemuffins. NomNom, men det var de siste muffinsene på lenge, nå er det bikinisesongen som er i tankene. Bedre sent enn aldri..

 

Og til slutt, Maiken er stor jente. Hun raser bortover gulvet i god fart, og blomstene til oldemor får hard medfart. Kjempe gøy med skuffer som kan åpnes, og de er fyllt med de merkeligste ting. Det meste av mat går ned på høykant, og vi har endelig klart å avansere fra 6mnd middagsglass, og opp til 8mnd. Vet ikke hva som skjedde, men plutselig var det godt med noe annet enn lam og grønnsaker. Hun står i krabbestilling, men kommer seg ikke bortover enda. Uteom det er det smil fra øre til øre dagen lang, og syns det er helt knall med et helt publikum hver gang hun "sier" eller gjør noe.


Håper dere har hatt en strålende påske:)

Publisert: 24.apr.2011 @ 20:57 Kategori: Familie Kommentarer: 1

Maiken spiser selv

video:13042011052


Maiken spiser selv, og mamma'n klør i fingrene etter å hjelpe. Men jeg klarte å holde meg unna, såvidt:)

Her i huset gjør vi oss klare til påskeferie, det skal bli fiiinfint:) Håper det blir knall vær så jeg blir brun(les: få fyllt fregnetrynet) Dette var bittelitt fra oss:)

Publisert: 14.apr.2011 @ 00:34 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

Helgen i bilder

Maiken er klar for bursdagfeiring, og har fjonga seg i jumpsuit fra H&M. På fredag hadde Gudmor Thereses bursdag, og den feiret vi på torsdag. Deilig mat og dessert. Maiken og Mathias kommer godt overens, de byttet smokker, veeeldig spennende altså.

Jeg tar din rosa, også får du min blå. Ok?

Vi har passet Nadiavofs i nesten to uker, mens "foreldrene"(farmor&farfar) har vært i Thailand. Det har gått veldig fint, og Maiken syns det har vært helt knall. Nadia syns nok Maiken har vært litt masete, men har funnet ut at så lenge hun ligger i yttergangen får hun fred. Veldig koselig å få låne en innimellom :)Lørdagen var vi i byen. Vi = Meg og søster/tante Christina. Vi tok en tur på loppis og brukthallen på Carl Berner, uten å finne noen særlig. Vi spiste på Villa Paradisio på Løkka, og tuslet litt oppover Akerselva. Skikkelig slapsevær om dagen altså, men deilig at snøen forsvinner.
Du er så artig du, tante.


Søndag var en skikkelig daffedag, og jommen kom ikke søster/tante på besøk da også. Vi kosa oss med muffins og terte. Maiken, Gisle og Nadia gikk seg en lang tur, mens mor var hjemme og vasket hus. Utpå kvelden benka vi oss foran tv'en for å se Inglorious Bastards, men øynene gled igjen før den var ferdig. Men ikke noe i veien for at vi kan se den ferdig en annen dag. Og det vi så av den virket VELDIG bra!:)Publisert: 04.apr.2011 @ 12:20 Kategori: Familie Kommentarer: 1

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits