Arkiv måned: april 2012

Kveldstur

Vi tok oss en liten kveldstur i dag. Trengte litt frisk luft etter å ha vært sjukling inne i hele dag. Jølle og farmor var med også. I morgen går turen til kirkenes for Maiken og meg. Gisle skal på We Love the 90's konsert, og kose seg med barne-og samboerfri.

Publisert: 27.04.2012 @ 23:56 Kategori: Familie Kommentarer: 1

Vafler in the making

I dag er det vaffelsøndag her i huset. Hittil har det vært en meget avslappende dag. Og slik skal det fortsette :-) Ha en god søndag :-)

Publisert: 22.04.2012 @ 14:16 Kategori: Mat Kommentarer: 2

Hunterstøvler i København

Vi er i Køben. Koser oss i regnværet. Har fått shoppet litt også. Maiken har fått seg gule hunter støvler, hadde lyst på like selv :-)

Ønsker alle en god helg, nå skal vi ut å spise mat.

Publisert: 13.04.2012 @ 20:03 Kategori: Reise Kommentarer: 0

Vårt soverom - ny sengegavl

For en evighet siden skrev jeg et innlegg hvor jeg bygget noe, og lurte på om noen kunne gjette. Meningen var jo at jeg skulle lage et nytt innlegg rett etterpå, men det ble det ikke noe av før i dag :-) Og som overskriften forteller, så laget jeg en ny sengegavl. Og jeg ble og fortsatt er super fornøyd. Inspirasjonen hentet jeg her. Forøvrig en spennende blogg, med mye fint :-)

Under ser dere soverommet før ny sengegavl kom på plass. Ikke de beste bildene, men dere får et inntrykk ihvertfall.

       

Og nå over til det "nye" soverommet vårt. Mangler fortsatt noen bilder på veggene, men utenom det er jeg veldig fornøyd. Jeg liker farger, så den gule krakken og den rosa rammen måtte med. Printen i rammen har jeg laget selv, og der står det; "Today I will be happier than a Hippo in dirty water". Jeg lurer litt på om jeg skal male krakken til venstre hvit eller kanskje gul, men det blir ikke nå. Altfor mange andre prosjekter og gjøremål på gang.

   


Den rosa rammen er fra rice, hjertet fra en butikk i Sverige, blomstervasen er fra perfect home, krakkener fra IKEA og det er jammen meg lampene også. Sengetøyet er kjøpt på salg på Kid, kan det bli bedre? :-)Så ikke noe innhugg i lommeboka det her. Bruker sjelden veldig mye penger på interiør (mulig noen er uenig i det), kjøper kanskje mye småtterier, men gjerne over lang tid.  Fikk også brukt dymomaskinen min, på bildet nede til høyre står det 'God natt min skatt'.

    

Det var det. Hva syns du?

Nå skal jeg pakke kofferten, for i morgen går turen til København og brudekjolehenting(ikke min altså :-)) Ha en fin kveld.

Publisert: 11.04.2012 @ 22:04 Kategori: Interiør Kommentarer: 12

Morning glory

Det beste som finns er god tid på morningen. Frokostkos og skravling :-) Ha en fin dag :-)

Publisert: 11.04.2012 @ 07:54 Kategori: Artig Kommentarer: 3

Påsken 2012

Ja, da var påske over. Vi har kost oss i(på?) Gvarv i Telemark hos min mams. Maiken dro avgårde på mandag, og fikk kose seg helt alene med bestemor. Vi var igjen å jobbet litt, før vi tok turen senere i uka. Første påsken på evigheter uten snø, egentlig kan jeg ikke huske å hatt påskeferie uten snø. Men vi har kosa oss med noen småturer i skogen og på en liten strand. Maiken har plukka stein og lekt i vannkanten.

Legger ved noen bilder, og lar de tale for seg. Kost oss- det har vi.

 


Maiken og bestemor balanserer          StrandkosFine Lola, eller wÅåwaa som                Bare en vedstabel
Maiken sier ;-)
Ei fornøyd snuppe :-)                                                               Siste glimt av solaHåper dere har hatt en fin påske, og er klar for en ny uke! :-)

Publisert: 09.04.2012 @ 23:08 Kategori: Ferie Kommentarer: 2
Stikkord: påske telemark gvarv
hits