Arkiv måned: mai 2011

Maikenlille 10 mnd

Maiken er 10 måneder, hvor blir tida av? Tenk at bildet av det lille nurket der KUN er tatt for 10måneder siden. Også har det skjedd så mye. 10 helt fantastiske måneder har bare flydd avgårde. Nurket mitt er 1 år om bare 2 mnd.


Mamma sin lille prinsesse er nesten to dager gammel

Det er to forskjellige verdener. Nå ligger hun ikke lenger stille på lekematta si og plundrer. Nå er det full fres bortover gulvet, krabber og åler seg. Reiser deg der det er noe å ta tak i, og omøblerer innholdet i kjøkkenskapene så fort anledningen byr seg. Og det er bare koselig!


Lille luring
 

Maiken koser seg hjemme med pappa'n sin, mens mamsen har jobber litt her og der. Men i morgen er det første dag i ny jobb, og det blir spennende. Og helt supert! 1 måned med jobb, og så en måned med ferie- før det er fullt kjør fra høsten med jobb og barnehage(om vi får plass, haha!). Bærumkommune har gjort en feilberegning, så de mangler vel nå ca 200 plasser. Jeg har vært tålmodig, men nå begynner den å ta slutt! Vi er helt avhengig av barnehageplass, og gjerne litt i nærheten. Jaja, får ikke gjort noe fra eller til.

Vel, nå er det litt jobbings på denne frøkna. Ha en strålende dag i regnet :)

Publisert: 31.mai.2011 @ 08:51 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 6
Stikkord: 10måneder

Morgenstund er GULL i grunn :) Ha en fin dag :)

680564-1-1306473786928.jpg
Morgenstund er GULL i grunn :) Ha en fin dag :)
Publisert: 27.mai.2011 @ 07:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hjemmehelg

For en fin helg vi har hatt. Den første helga på jeg-vet-ikke-hvor-lenge, hvor vi ikke har vært ute å farta. Jeg har sovet i min egen seng i en uke i strekk nå, og det skal jeg ikke klage på. Selv om vi liker å være på farta, ha mye å gjøre og reise på besøk, var denne helgen etterlengtet.

Fredag var jeg hjemme, og på jobbintervju på ettermiddagen. Spennende å være back in business, så får se hva det blir til. Maiken's tante Christina og onkel Ed kom på besøk og spiste middag sammen med oss. Gutta dro senere ut for å rocke foten litt. Vi jentene ble hjemme, og endte vel opp med å sovne på sofaen.

Maiken har fått smake brødskive makrell, litt skeptisk til den første biten, men så gikk det ned på høykant. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har gjort det før.. Men alt til sin tid.


mmm

Lørdagen hadde vi ikke de helt store planene, avtalte med Espen, Therese og Mathias at vi skulle trille oss en tur. Vi trillet oss opp til Bekkestua og spiste lunsj. Kjempe god mat, som jeg ikke tok bilder av ;) Fint å komme seg ut, og ikke stresse med noe. Vi må bli flinkere til å ta dagen som den kommer, og ikke planlegge alt til punkt og prikke. Det gjelder kanskje mer meg enn Gisle, haha! Lørdagskveld var jeg i bursdag i byen, finfint å komme seg litt ut. Ble en forholdsvis tidlig kveld(02:30).. Gisle og Maiken var hos Espen, Therese og Mathias.

Maiken er på farta om dagen, krabber og reiser seg overalt. Kjempe gøy! Vi lærer hvilke ting som må flyttes unna. Og det går hardt utover det vi glemmer, for eksempel bøker og papirer.

 
Opptatt med å se igjennom alle bøkene til pappa..

På søndag hadde vi en sen morning, før vi tok oss en tur ut på en liten strand som er rett i nærheten. Maiken satt å plukket pinner, sand og skjell. Alt skulle selvfølgelig i munnen. Vi vasset litt i vannkanten, og Maiken brukte Stonz-skoene sine, og var helt tørr når vi kom hjem.

Resten av søndagen gikk med til å rydde og vaske hus, og gjøre klar for ukens bursdagsfeiringer. Kvelden ble avsluttet med filmen P.S I Love You, og en foss med tårer.. haha!

 
Ut å gå! Det er gøy det


mmm, sand altså!

Nå er vi klare for en ny uke!

Publisert: 23.mai.2011 @ 08:45 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 1

Nytt design

Driver å fikser litt nytt design, skal ikke skryte på meg å ha laget oppsettet selv. Jeg begynte, men det tok for laaaang tid. Nå skal jeg bare få laget meg en fin og ny header, men motivasjonen er ikke helt der. Også jobber jeg med endel andre ting, pjuh:-)

Publisert: 18.mai.2011 @ 15:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HURRA for en dag :)

Dagen i dag startet med en liten frokost hjemme hos oss, det ble servert rekeruller og fenalårsalat, med litt champagne til. Og med en liten muffins til dessert. Ferdig pyntet i finstasen dro vi til Strømmen og Lillestrøm. Vi tok oss turen til Lillestrøm for å se på folket. God stemning.Tilbake på Strømmen ble det masse deilig mat og kaker. Maiken koste seg med mango og blåbær, men jeg fikk ingen bilder. Er ikke så mange bilder fra dagen i dag, men noen ble det.

Strålende fornøyd med at været holdt seg bra, det var ikke akkurat det som var lovet. Godt at værmeldingen ofte er feil..


Valnøtter, sukkererter og fenalår, litt ekstra som ble igjen etter at salaten var laget

 

Som vanlig ble det muffins..

Godt med en hvil i vogna


Søt i bunad :)Publisert: 17.mai.2011 @ 23:02 Kategori: Familie Kommentarer: 4

Vi er klare! Bunadskjortene er strøket, kaka skal snart ut av ovnen og vi skal ta kvelden. Ønsker al

680564-1-1305585570320.jpg
Vi er klare! Bunadskjortene er strøket, kaka skal snart ut av ovnen og vi skal ta kvelden. Ønsker alle en kjempe fin feiring i morgen. Hurra! :)
Publisert: 17.mai.2011 @ 00:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Toalettsakene halvert

Ny reiseflasker i hus, og det er helt genialt. Kjøpte flaskene hos Åhlens, og DYMO maskinen til å lage etikettene kjøpte jeg hos Clas Ohlsson. Nå er toalettsakene våre halvert, og pappa trenger ikke lenger bruke tilhenger for å hente oss på flyplassen(joda, for nå får vi jo bare plass til masse annet..) Og jeg er ganske så fornøyd, om jeg får si det selv.

Maiken har selvfølgelig sine egne flaskerPublisert: 13.mai.2011 @ 23:19 Kategori: Reise Kommentarer: 3

Sove på eget rom


Lillemor har sovet på eget rom de siste nettene. Og jeg har sovet stortsett hele natten, deilig. Må bare passe på at jeg ikke går inn å henter henne i halvsøvne, for det gjorde jeg i natt. Helt herlig å våkne til småskravling og det blideste fjeset nede i sprinkelsengen. Både vi og Maiken får litt mer søvn en tidligere, og det merkes på humøret.. hos oss alle..

Jeg syns det har vært ganske kos å ha en lillenuska i modten, men det har gått litt utover søvnen. Og nå når det er pappsen som er hjemme i permisjon passet det fint og venne Maiken til senga si og rommet sitt.. igjen! :)


Publisert: 10.mai.2011 @ 14:22 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 1
Stikkord: søvn

En to åring, sol, sommer og helg

I går hadde skjønneste Emilie bursdag, og ble 2 år. GRATULERER MED DAGEN! Vi som bor her nede fikk ikke vært med på feiringen, men mamma Line oppdaterte bloggen så vi fikk se bilder fra dagen:-) Og utifra bildene så det ut som tante sin hadde hatt en fiiiin bursdagshelg. Er spesielt på sånne dager savnet blir ekstra stort, er ikke så greit å få vært med på alt når det er 250mil i reisevei.

Jeg stjal et bilde fra bloggen til Line, for å vise fram tante sin fine 2-åringen ♥

Emilie♥

På fredag reiste vi til Gvarv, Telemark på besøk til mamsen min. Da vi kom fredag kveld, var det en liten en som var i sitt ess etter en to timerslur i bilen. Så det ble ikke leggetid før etter 21.

Lørdagen var det ut på tur til Paradis. Og jommen var det ikke et skikkelig paradis. Vi var ute hele dagen, koste oss med wok laget på primus og deilig sol. Maiken ålte seg bortover på steinene og oppdaget nye ting. I helgen har det vært mye mormorkos. Vi har hatt en kjempe fin helg med avslapping.

.


Mormor og Maiken diskuterer livet :)

Maiken er aktiv om dagen, og gjør stadig noe nytt. Hun har rundet ni måneder, og vi var på kontroll på tirsdag. 74 lang og ca 9200 i vekt. Hun har gått ned litt, men det er nok fordi hun har blitt mye mer aktiv og at hun har vært litt syk i det siste.

Nå er det Gisle som er hjemme i pappapermisjon, og jeg som er ute å jobber litt. Er fortsatt jobbsøker, men håper det blir fulltreffer snart!:-) Kryss fingrene alle mann!

Publisert: 09.mai.2011 @ 19:44 Kategori: Familie Kommentarer: 2

Springelingting! Vi koser oss på verandaen med kaker fra konfirmasjon i går. Været her i Bergen er k

680564-1-1304254119518.jpg
Springelingting! Vi koser oss på verandaen med kaker fra konfirmasjon i går. Været her i Bergen er knall! Maiken er i god form, hoster som en gammel mann, men bryr seg ikke så mye om det. I morgen reiser vi hjem igjen. Ha en fiiiin dag.
Publisert: 01.mai.2011 @ 14:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits