Arkiv måned: mai 2012

Washi tape

I dag kom taperullene mine i posten. De bestilte jeg på ebay for et par uker siden. I steden for å kjøpe en tull til 40kr i Norge, fikk jeg kjøpt 12 for under 200kr. Stort utvalg og rask levering :-)

Publisert: 23.05.2012 @ 23:16 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Ny vognpose- hjemmelaget

Endelig har jeg fått sydd vognposen jeg planla å begynne på for et år siden. Ting tar tid gitt. Men nå er den ferdig, og det var jo mye enklere enn jeg hadde trodd. Jeg har såvidt tatt i en symaskin siden symaskinsertifikatet på barneskolen, haha. Og det syns at jeg ikke er noen sydame (og i tillegg litt utålmodig), så litt skjevheter, rare sømmer og litt krøll. Så det blir nok en til- i tillegg til at jeg har tenkt til å sy masse annet. Hva? Nei, det vet jeg ikke. Jeg er så heldig å få låne svigermor sin symaskin, og den går som ei kule. Litt for fort noen ganger også, faktisk.


Work in progress. Jeg laget mønster etter voksipose vi har, og tegnet litt på frihånd. Målte også, men jeg tror ikke det hjalp, for posen er iallefall 15 cm kortere enn hva den skulle være. Og i tillegg måtte jeg ut å kjøpe en ny glidlås fordi den jeg hadde ble for lang. Fleecen kjøpte jeg på IKEA i fjor, et kjempe stort pledd til 99,- tror jeg. Det søte stoffet ble kjøpt på panduro for noen hundrelapper.


 

Ferdig pose, og ei fornøyd lita snuppe som tester den ut. Nå skal'a mor fortsette å sy, og jeg har allerede ønsket meg sysaker i bursdagsgave. Det hadde jeg ikke trodd det- ikke de som kjenner meg heller?

Publisert: 07.05.2012 @ 21:16 Kategori: Barneutstyr Kommentarer: 8
hits