Arkiv måned: juni 2010

Skiiiien

Noen bilder fra helgens tur til Skien og Mamma:-)


Konsert i Brekkeparken, øl til noen


..og is til noen andre


Fine mamma i Nevlunghavn


Nevlunghavn


Hos Chris i Bø


Et lite utsnitt av Lola

En super helt, med supert vær.
I dag er det bare regn, men da slipper jeg å vanne blomster;-)
Bestemor og tante kommer på besøk hvert øyeblikk:-)

Ha en finfin dag:-)

Publisert: 30.jun.2010 @ 11:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Stikkord: sommerbilder2010

Magebilde

Magebilde uke 36+3. Det begynner å nærme seg:-)
Koser meg i Skien hos mamsen min. Vi har vært å sola oss, og vært litt rundt og titta


680564-1-1277586453249.jpg
Magebilde i ny pysjbukse
Publisert: 26.jun.2010 @ 23:07 Kategori: Graviditet Kommentarer: 3

Tante Miriam

Jeg har blitt tante igjen, til ei lita jente som ikke hadde tid til å vente- og kom 19 dager før termin. 2800 gram og 48 cm lang:-) Ei lita Snupp. Emilie har blitt storesøster, og jeg har to perfekte tantebarn! :-)

Finnes virkelig ikke noen bedre måte å starte dagen på, enn med en sånn mld:-)


Et bilde av storesøster Emilie

Publisert: 25.jun.2010 @ 10:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ådalen

Da var vi hjemme fra Ådalen, utrolig deilig tur. Har fått 100 nye myggestikk og sikkert 100 nye fregner også. Therese, Mathias og jeg dro opp på lørdag, og gutta kom etter på søndag kveld. Vi har spist masse god mat, kosa oss i sola, spilt kort og kjørt båt.

Hytteverandaen, strålende vær fra lørdag til onsdag.

Grillmestern med den lange grillarmen

mmm, deilig grillmat

St. Hansaften

Øl til de voksne, og juice til småen

Av mangel på noe bedre(??) legger jeg ved et meget nice bilde av meg selv..


Publisert: 24.jun.2010 @ 23:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord: sommerferie2010

Årets ferie

Da er det helg, og klart for årets lille ferie. Blir rart å ikke reise langt vekk, tror ikke jeg husker sist ferien ble tilbragt hjemme. Pleier jo somregel å bli noen uker til Kirkenes eller en tur til utlandet. I fjor hadde vi to herlige uker i Italia, og reiser gjerne tilbake. Men det får bli om noen år! :-)

I morgen reiser vi på hytta til noen venner, og det blir superkos. Skal bare være der til onsdag, også reiser vi til Skien til helgen igjen. Krysser fingre for deilig vær! :-)

Ønsker dere en god helg:-)


Riccione Italia 2009. Stranda en tidlig morgen, før vi tok buss til Venezia

Publisert: 18.jun.2010 @ 19:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

I no longer see my feet

35 uker på vei

Og har ikke gjort det på en stund..

Men nå begynner jeg å skjønne det å være høygravid. Sommersandalene tar ekstra lang tid å ta på, tabletter for sureoppstøt og halsbrann tygges som sukkertøy, jeg er VARM(men liker at det er sommer), de første strekkmerkene har kommet(og skal vel egentlig ikke klage på det, selv om det er surt å ha klart seg uten i 34 uker), å sove en hel natt er oppskrytt, savner kald øl i sola, kjedelig å være hjemme om dagene(så for meg at det skulle bli herlig og avslappende, men jeg har jo ingenting å gjøre), begynner å bli lei av spøker som: oj, har du spist litt mye i det siste? Spist noe du ikke tåler? Kanskje på tide å slanke seg? Og for all del, jeg blir ikke lei meg eller sint, men du er nok ikke den første som kommer med den spøken, så oppgitt er vel ordet. En ting som gjør meg sinna; når random folk kommer å klapper meg på magen. NEI, det er ingen grunn til at du skal gjøre det, jeg liker ikke at folk peller på meg. Helt greit med de jeg kjenner, men ikke hvem som helst. Selv om det er en liten baby inni der er det fortsatt MIN mage.

Sånn, da var det ute av systemet.

Men mest av alt har jeg begynt å grue meg til fødsel, har liksom ikke viet det noe særlig tanker før nå. Jeg kan konkludere med at jeg veldig gjerne vil se snuppa, men skulle gjerne ha sluppet den fødselsbiten.
Noen andre som gruer seg?
Publisert: 17.jun.2010 @ 10:39 Kategori: Graviditet Kommentarer: 8

Ut på tur

Vært på en liten gåtur med Nadia. Deilig vær:-)
Mange som var ute, deriblant en barnehage som koste seg meg lunsjen, og Nadia skulle så gjerne hatt en liten smakebit fra alle matpakkene.

Bollarund:-)
Publisert: 16.jun.2010 @ 13:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Pakke i posten


I dag sendte jeg pakke til Emiliegullet:-) Tante-Gu'mor sin skjønning
må jo få en liten sommergave. Er jo så lenge til jeg får sett henne.

Publisert: 14.jun.2010 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Melkesyre

Jeg får melkesyre av å gå opp stien fra gårdsplassen og til døra, erre mulig? Har aldri vært en av de "treningsnarkomane", men jeg har trent. Nå savner jeg formen min, den ikke så alt for gode, men akkurat passe. Jeg savner å ta på joggeskoene og putte iPoden i øra og ta meg en løpetur. Men med denna magen er ikke det mulig.

Har akkurat gått tur med svigers sin vofs, Nadia. Vanligvis irriterer jeg meg grønn over tempoet, men i dag var det hun som ledet an, med meg på slep. Og det sier sitt når hun er å sammenligne med den HUNDELIGE versjonen av oksen Ferdinand.

Noen andre der ute som savner løpeturene?

Vel, nå står NAV for tur- for n'te gang. Og i dag må de da klare å hjelpe meg med papirutfylling. Og etterpå i dag skal jeg passe Mathias en liten stund, mens mamman er hos tannlegen:-)

Ha en fiiin dag:-)
Nadia på hytta i vinter
Publisert: 14.jun.2010 @ 10:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Rydde, vaske og ordne søndag

Vi har ordna og styra litt idag, men bare med små ting. Hengt opp litt gardiner, vaska vegger, tak og vinduer. Jeg har fått vaska alt av babytøy, deilig å få det unnagjort. Også så mye fint vi har:-)
Har såvidt begynt på barnerommet, foreløpig har det bare kommet opp skapdører, men mer skal det bli. Nå har vi ihvertfall det meste i hus, så resten er bare koseting som jeg kan plundre med i dagene.

Legger ved noen bilder av rommet før vi har begynt med noe som helst, så får jeg se hvor lang tid det tar før jeg er ferdig å kan vise ferdig resultat:-)

Fortsatt god søndag:-)


Tørkestativet levner liten tvil om at det er ei lita jente som kommerLitt barnerom


Litt mer barnerom, nå har skapet fått på skapdører også:-)

Publisert: 13.jun.2010 @ 15:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

P for Popcorn

Da var vi hjemme fra en kveld hos Therese, Espen og lille Mathias. Vi har spist deilig kylling med kremost og tilbehør. Og ikke minst spilt P for Popcorn. Det er et spill jeg husker fra jeg var mindre. Det går ut på at man skal kaste to terninger, flytte en brikke på noen bokstaver, og en annen brikke til emner- også skal man finne på noe på den bokstaven til det emnet. Husker også at det var super vanskelig, noe det ikke var i dag. Vi klarte vel å finne på noe alle mann. Kom også på at vi hadde en "regel" da vi var små, den som satt på lokket slapp å rydde det vekk, så da var det jo om å gjøre å sette på det lokket først.. haha.. Blei litt krangling der innimellom :p

P for PopcornPublisert: 12.jun.2010 @ 22:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skjemmes bort?

Dro en tur til Sandvika i dag, for å skjemme meg selv bort. Etter A'en i går(ja, jeg må fortelle om den eeen gang til) dro jeg inn til Sandvika for å finne noe nytt, til meg selv. Var ikke helt sikker på hva jeg ville ha. Nye klær? Nye sko? En god bok? Sminke? Men det jeg kom hjem med var dette:


En rull med 50 kluter, iallefall ingen tvil om at det blir rent hjemme.
Ikke det jeg hadde sett for meg da jeg dro til Sandvika...

Veggklistremerke til babyrommet


Sengetøy til lillegull


Så det er sånn det kommer til å bli fremover, kun fornuftige kjøp? Eller kjøp til lillegull? Hehe, nei, tror ikke det. Jeg har undt meg en halv time til fysio(kanskje ikke ønskelig, men utrolig deilig å bli knadd litt på ;) ) en deilig lunsj, 3 timers lur på sofaen- og nå skal jeg sette meg å lese i en bok jeg kjøpte forrige uke. Boken jeg leser er Drømmehjerte av Cecilia Samartin, har såvidt begynt, men den virker utrolig bra. Forteller mer når jeg har lest mer. Så ingen store kjøp, men herlig å bare tenke på meg selv og ikke skole eller noe annet.

Ha en fin dag. Her regner det, men det gjør ingen verdens ting!
Publisert: 11.jun.2010 @ 15:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Ferdig- hva nå?

A


Trenger ikke si så mye mer enn det:-) Fikk A på Bacheloroppgaven!! Jaaaa! :-D
Publisert: 11.jun.2010 @ 01:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God natta

Da er dagen over. Og på denne tiden i morgen har jeg bachelorgrad i IT, spist deilig bachelormiddag og feirer med venner. Det er min motivasjon!
Jeg gruer meg ihjel til muntlig, skjønner ikke hvorfor jeg syns det er så fælt.
Men i morgen kl 15 er alt over!
Publisert: 09.jun.2010 @ 22:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei pollen og hovne føtter

Nå er pollensesongen i gang, og det merkes. Jeg skal ikke klage så mye, for har klart meg fint uten medisiner- fram til nå. Har lyst til å klø ut øynene mine, men skal la det være. Må få henta meg øyedråper og vurdere om jeg skal begynne med allergitabletter igjen.. Liker når jeg klarer meg uten, meeen har jo lyst til å nyte sommeren også! :)

Og så til de hovne føttene, jeg må le :-D Har ikke vært så veldig plaga med det, men har jo vært litt hoven. Tok av meg sandalene da jeg kom hjem fra skolen, det så ikke ut som jeg hadde tatt dem av. Merkene etter remmene var så tydelige. Så det var nice. Tok bilde, men er ikke så glad i tær, og holder bildet unna bloggen min! :-)

Muntlig i dag gikk bra, deilig å være ferdig med den. Får ikke karakter før på torsdag, men klarer å vente fram til da. Nå er det bare en igjen. TJOHOOO:-D


Frøken longlegs, I Wish!


Publisert: 07.jun.2010 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bli Buzzador

Buzzador er en markedsføringskanal der konsumenter deler sin ærlige oppfatning om produkter eller tjenester. De søker nå etter flere gravide og småbarnsforeldre(det er selvfølgelig ingenting i veien for andre å melde seg inn også)
Som Buzzador får du muligheten til å motta prøver på forskjellige produkter, som du kan dele med venner og kjente.

Buzzadoren skal alltid formidle sin egen ærlige oppfattelse med egne ord. Det koster ikke noe å være en Buzzador og Buzzadoren får ikke heller betalt for å være med i en Buzzador-kampanje.

Har du lyst? Meld deg på her:

BLI BUZZADOR

eller les mer her: BUZZADOR
Publisert: 07.jun.2010 @ 10:16 Kategori: Buzzador Kommentarer: 0

Fra bryllup til muntlig eksamen

Da var festhelgen over, og skolehverdagen tilbake. Men med en så bra oppladingshelg kommer det til å gå unna som bare det:-) Fire dager, og så er Bacheloren i boks, og jeg kan ta ferie! Tror ikke jeg klarer å se for meg hvor bra det skal bli, skuldrene kommer til å senke seg flere meter og hodet kan endelig ta helt fri.

Jeg kan konsentrere meg om å vaske babytøy, innrede barnerommet og bare gjøre koseting som gjenstår. Og jobbe litt da:)
Helene, Eva og meg (litt sol i øynene, men blide som bare det!)


Publisert: 07.jun.2010 @ 09:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Bryllup<3Tina & Eskild

Litt av bordpynten


Dagen i går var helt fantastisk, Tina og Eskild ga hverandre sitt ja- nydelig brudepar, nydelig sermoni, nydelig mat, nyyyydelige kaker og en HEIDUNDRANES fest utover kvelden.

Tina og jeg startet dagen klokka 06. Klokka 07 satt bruden i frisørstolen, klar for sminking og håroppsett. Bruden ble så utrolig fin. Vielsen var i Skedsmo kirke kl 12, og motagelsen var i Leirsund etter det. Det var flotte taler underveis, og det ble noen tårer også gitt. Mange fine, morsomme og hyggelige mennesker samlet på et sted, og god stemning til langt utpå natt.

Helt spesielt å få være forlover, ærefullt, spennende, gøy og litt skumelt. Med skumelt sikter jeg til en liten valseopptreden :p Selv om jeg egentlig er overbevist om at folk tittet på brudeparet og ikke på meg:-D Og mer dansing ble det utover kvelden, selv med mage klarte jeg ikke la rockefoten være(betaler litt for det i dag, men verdt det!!)


I dag har vært en slapp dag, bare slafa og lest til eksamen. Feiret "svigerfar" sin bursdag, så ble kaker i dag også.. Jippiiii :-D I morgen er det første muntlig eksamen, men etter å ha øvd meg med tale i helgen, er den helt under kontroll.

Håper dere har hatt en fin dag:-)

Publisert: 06.jun.2010 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagen før dagen

I morgen gifter Tina og Eskild seg, det blir nok en helt fantastisk og strålende dag. Tenk at vi begynner å bli så "gamle" at vi gifter oss og stifter familie.
I morgen blir ihvertfall en super fin dag. Forlover'n har litt nerver, men det går vel bra det også.

I dag er det legetime og fysioterapi, før jeg tar toget til Lillestrøm, for bryllupsforberedelser. Alt eksamensstress er lagt langt bak i hodet, og tas ikke frem før til søndag:-)

Ha en fin dag:-)
To usminka skjønnheter :-)
Publisert: 04.jun.2010 @ 08:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Utfordring

Jeg har fått en utfordring fra http://hemtangen.blogg.no/. Jeg skal skrive seks fine/positive ting om meg selv, og i tillegg poste et bilde av meg selv jeg er fornøyd med. Og deretter sende utfordringen videre til seks bloggvenner. Så da får vi se hvordan dette går:-)

Jeg sender den videre til:

http://tinatination.blogspot.com/
http://abygail.blogg.no/
http://www.andogia.blogspot.com/
http://liinemoor.blogg.no/
http://charkris.blogspot.com/
(Kanskje det her får deg til å begynne å blogge igjen?? ;) )
http://alnes.blogg.no/
(du også frøken, trenger litt flere Kirkenes updates)


Seks fine/positive ting:


1. Jeg er god til å planlegge
2. Jeg bryr meg om menneskene rundt meg
3. Jeg er pliktoppfyllende
4. Jeg er snill (som en saltsild)
5. Jeg har fine nye sko(den var litt tynn kanskje..)
6. Jeg er flink til å bake brownieskake (selv om TORO hjelper til) :p

Trodde det skulle være lett å "bare" finne seks positive ting om seg selv jeg, men måtte litt i tenkeboksen gitt.


Syns dette er fint, sikkert mest fordi det er en av de beste feriene jeg
har hatt, og har mange gode minner
Publisert: 03.jun.2010 @ 15:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Lett påvirkelig?

Jeg har en følelse av at kommende foreldre er ganske mottakelig for reklame og nye ting. Jeg har kommet over en haug med gratis "klubber" hvor man mottar vareprøver etc. til den lille. Jeg har ikke meldt meg inn i alt, men noe.

 Og jeg syns det er supert. Aner jo ikke alt hva den lille trenger, og hva som er best. Nå har jeg mulighet til å finne det ut. Jeg har ihvertfall en eske full av vareprøver på bleier, stelleunderlag, bøker, leker, kremer +++ Er selvfølgelig kritisk, og til nå har jeg bare fått produkter med navn jeg kjente til fra før av. Lillegull skal ikke være prøvedukke for hva som helst. Er sikker på at det er like mange useriøse aktører på dette markedet som alle andre steder, så viktig å selv sette seg inn i produkter og ikke svelge alt det leverandøren sier.

Jeg har meldt meg inn i Liberoklubben og fra Apotek1 har jeg kun registrert meg for å få en pakke. Og jeg skjønner selvfølgelig at ved å registrere navn og mail, kommer det litt ekstra reklame i innboksen min, men ikke noe jeg ikke tåler.
Jeg liker det som er gratis! :)GRATIS!:-)

I går fikk jeg forresten de skjønneste vottene av en på skolen, elsker hjemmestrikka- og ser for meg snuppa til vinter'n med fine fine votter:-) Jeg må ta fram strikkepinnene og begynne å strikke. Kanskje jeg etter en stund klarer å avansere fra skjerf til genser. Hadde vært noe det:-)


Nyyydelige votter

Publisert: 03.jun.2010 @ 08:58 Kategori: Graviditet Kommentarer: 3

God morn:-)

God morn alle sammen:-)
Sola har ikke helt stått opp enda, men jeg ser blå himmel og gradestokken er på 13 grader. Så sol blir det nok utover dagen.

Jeg skal reise inn på skolen, 1 uke og 1 dag til jeg er ferdig. Wiiiii:-)

Ha en knall fin dag:-)


I dag blir det saltsild
Publisert: 02.jun.2010 @ 07:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ultralyd

I dag har vi vært på en til ultralyd, alt var som det skulle. Og lille snuppa rakk tunge til oss:-)
Gøy å se, og veldig godt (nok en gang) å få bekreftet at alt var som det skulle. Ikke blir det noe keisersnitt på meg heller, så da er det bare å stålsette seg.

Søster'n var også med på ultralyd, gøy. Og i tillegg på bursdagen hennes, hvem kan toppe den :p Og med det sommerværet som har vært i dag er det ingen tvil om at hun har vært den snilleste! :) Vi hadde en mini bursdagsfeiring med gaver og frokost på morningen i dag. Koselig.

Resten av dagen ble tilbragt på skolen, helt greit. Fikk gjort en del, og nå skal jeg fortsette å skrive på min del av presentasjonen.

Også blir det vel litt taleskriving til Tina, på lørdag er det bryllup. Jeg GLEDER meg! :-)

Ha en knall fin kveld.
Publisert: 01.jun.2010 @ 21:21 Kategori: Graviditet Kommentarer: 4

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits