Arkiv måned: juli 2011

Birthdaygirl, lille jenta 1 år

Dagen er ferdig og lille gullet ligger å sover. Det har vært en innholdsrik dag for ei lita frøken. Med koselig besøk av venner og familie. En herlig dag, med strålende vær. Så varmt at bursdagsbarnet måtte ta seg en badepause midt i kakespising og pakkeåpning. 


 

Som sagt startet Maiken dagen med litt pakkeåpning.  Var spennende å åpne pakker, ikke minst for meg. Vi har ønsket oss masse til barnehagestart, og vi fikk så utrolig mye nyttig, fint og kult. Regndress, votter, gode myke og løse barnahageklær, søte kjoler, crocs og sakkosekk var noe av det. Vi går for øvrig rundt å nynner på Hinkel Pinkel sangen, i tillegg til Mitt lille land da ♥ ♥Sjarmisen elsker besøk, og sørget for litt sjarmering underveis i feiring. Mamsen og Papsen måtte gi litt slipp på strenge regler, og gullet fikk spise sin egen lille bløtekake, mini muffins og boller. Godt det er et år til neste gang :p.. Det fallt i smak ihvertfall, og hun storkoste seg. Har vært koselig å ordne til 1 årsbursdag. Blir neste litt flau av å innrømme at servietter og muffinsformer ble kjøpt inn i Januar, men bare nesten.. Hadde egentlig tenkt å ha alt i polkadots, men det ble med servietter og muffinsformer. Også måtte vi ha ballonger, aldri en bursdag uten ballonger ;-)

I går var den store bakedagen, og det ble bakt nøttekake, bløtekake(en stor og en mini), boller, muffins og sjokoladekake. Vi har hatt besøk av bestefar(min pappa) og bestemor(min 'stemor'- ikke som askepott sin..) fra Kirkenes, og jeg er så glad vi hadde hjelp til både kakebaking og husvask, hadde nok ikke kommet i mål uten. Ringer når vi skal feire 2 årsdagen.. Takk ;)I   


Møffins:-) Nok en gang, elsk på 50mm Sigma objektivet ...

Det var litt fra første bursdagsfeiringen til Maiken. Helt rart å tenke på at vi har en 1-åring i hus :-) En stolt mams og paps, som er så glad i skjønningen sin.

Og nå er både helgen og ferien over, og i morgen starter en ny arbeidsuke. Håper helgen har vært fin :-)

Publisert: 31.jul.2011 @ 23:57 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

MAIKEN 1 ÅR

I dag er den store dagen. Maiken fyller 1år. Tenk, at på denne dagen for 1 år siden kom lillemor til verden. Og året har rast avgårde. Maiken har allerede fått åpnet noen gaver, en Hinkel Pinkel bamse og en dukke. Nå ligger hun å sover og lader opp til storfeiring:-) Kommer nok et lite bilderas når dagen er over :-)


Vår lille skjønne


Publisert: 31.jul.2011 @ 10:42 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 0
Stikkord: 1år bursdag

I det siste

Det har det vært tomt for ord. Det finnes ikke noen ord som kan beskrive det følelseskaoset som har vært, det har vært så trist, ufattelig, tragisk og ikke minst urettferdig(og de ordene beskriver det ikke godt nok en gang). Alle de som mistet livet og alle de som sitter igjen og har mistet noen de var glad i, jeg tenker på de. Som så mange andre, kom vi til et punkt hvor vi måtte skru av nyhetssendingene, og få en pause. Puste litt ut. Forferdelig å sitte der og se alle de som hadde mistet sine, samtidig var jeg så takknemlig og glad for at ingen av mine var rammet.

Mine tanker og tårer går til alle de berørte etter tragedien på Utøya og i Oslo ♥ ♥

 Selv har jeg tenkt og reflektert mye over hva jeg har, og hvor heldig jeg er. Det er viktig å ta vare på de små gledene og øyeblikkene, være fornøyd med det man har og ikke alltid hige etter noe annet og bedre. Det SKAL jeg bli flinkere til.

GOD NATT

Publisert: 31.jul.2011 @ 00:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

When in Copenhagen..

Søndag tok vi båten til København. Denne sommeren ble det vår lille utenlandsferie, og for noen fine dager. Været som var lovet i forveien var ikke av det beste, noe været vi hadde så absolutt var. Vi kom til København 0930 mandag morgen, og dro rett til hotellet. Der fikk vi ikke sjekket inn, men levert fra oss bagasjen. Vi bodde på The Square, et hotell vi er storfornøyd med. Kjempe fint hotell som lå veldig sentralt, i enden av Strøget, et steinkast fra Tivoli.Vi startet med litt shopping, eller det vil si- vi jentene(reiste med to vennepar) startet med det, mens gutta+barn fant seg en cafè. Ved lunsjtider gikk vi ned til Nyhavn, og bestilte oss deilig italiensk pizza. Stråelende sol og god stemning.Tirsdagen gikk vi til en Argentinsk restaurant. Vi fant den raskt, etter litt gps-hjelp fra både HTC og Apple. En liten og intim restaurant, med deilig mat. Ble masse godt kjøtt og god vin/øl/brus.Og på denne tiden av året er det selvfølgelig!! nissekonferanse. Så plutselig kom det en drøss med nisser vandrende nedover strøget, til glade julemelodier. Litt tidlig for meg, og jeg er glad julestemningen ikke kom helt enda.Maiken har ikke sovet så godt i vogna på kveldene, men har holdt oss med selskap. Viktig å få med seg alt. Hun har vært blid som sola, enda så trøtt hun har vært. Og et par morninger er det vi som har vekket henne, for å rekke frokosten. Og det er ikke hverdagskost.Siste dagen var det tomt på konto etter all shopping (neeeida), og da ble det en runde rundt i byen. Kort fortalt; Botanisk hage og Slottsparken, vakre blomster og deilige dufter. Vi spiste lunsj i en tredje park, og noen av oss var en tur oppe i det runde tårn.København har så utrolig mange fine bygg, og byen er godt bevart. Uansett hvor du snur deg er det et fint bygg, et tårn som stikker opp og andre stilige bygninger.

Gisle fikk ENDELIG vært i legostore. Lego i løsvekt, nesten som smågodt.Ahh, nydelig. Masse tid til å titte og se. Slappe av med gode venner og familie, god mat og god drikke. Det var deilig å komme seg bort, og deilig å komme tilbake.


And back home...

Ei fornøyd lita snuppe som fikk prøve ny-bassenget på verandaen hjemme. Nå skal vi nyte resten av ferien og sommeren :)
Publisert: 22.jul.2011 @ 00:49 Kategori: Reise Kommentarer: 2

MMS

680564-1-1310067650941.jpg
MMS
Publisert: 07.jul.2011 @ 21:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Regnvær, bursdagsfeiring og smashkake

I dag ble jeg vekt med muffins på senga av min kjære. Det var koselig det. Jeg fikk sove lenge, og var egentlig på vei til å stå opp når jeg hørte tasling i trappa. Så da var det bare å legge seg under dyna igjen, og lukke øynene.

Tydelig at jeg ikke har vært så veldig snill, for regnet bøtta ned. Vi tok oss en liten trilletur med Maiken. Vi driver fortsatt med gresstilvenning(haha), og det er ikke bare bare. Ekkelt med gress altså, men vann derimot- det er HELT supert. Vi gikk til en liten elv, og Maiken fikk sitte i vankanten og plaske. Hadde veldig lyst til å krabbe videre uti, noe som endte med at hun ble klissvår under regndressen. Men sånn er det. Det var en andefamilie der også, som nok hadde lyst på mat. Maiken brydde seg ikke noe om de, og plasket bare videre.


Ooo- vann!


Gakk-gakk

På ettermiddag kom sola, så tydlig at jeg har vært litt snill. Vi spiste ute. Deilig grillmat og kake til dessert.Jeg laget smashkake, og den kan anbefales. Veldig enkel og rask å lage. Også smakte den bare helt fantastisk!
Oppskriften fant jeg her. Nam nam nam

 

En herlig dag :-)

 Publisert: 06.jul.2011 @ 23:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Wiiiii, jeg har bursdag. Og ikke noe er som å våkne opp til kake og sang på senga :)

680564-1-1309936178842.jpg
Wiiiii, jeg har bursdag. Og ikke noe er som å våkne opp til kake og sang på senga :)
Publisert: 06.jul.2011 @ 09:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Sommerferie i Tvedestrand


Solstråla :-)

Her er vi igjen, med en liten oppdatering fra oss. Vi har det bra! Jeg trives i den nye jobben, og pappa Gisle trives i pappapermisjon. Maiken har rundet 11 måneder, og nærmer seg 1år med storm skritt. Hun er både høyt og lavt, og har armer med rekkevidde på flere meter.

Vi har vært på møte i barnehage hvor Maiken skal begynne til høsten, den virker veldig bra! Fikk klump i halsen da vi gikk inn døra i barnehagen og skulle på informasjonsmøtet. Litt skummelt å skulle overlevere Maiken til ukjente mennesker, men er ganske sikker på at det kommer til å blir bra. Får bare svelge klumpen og ta fram smilet.

Vi nyter de første dagene av sommerferien i Tvedestrand sammen med venner. Helt herlig. Sola har vi ikke sett så mye til, men det er opphold og god temperatur. Vi har vært ute med båt, og sjølufta gjør at vi tar kvelden tidlig alle mann.

 


Tvedestrand en tidlig morgen


Båt-båt-båt

På fredag var vi i dyreparken i Kristiansand. Syns den parken er så fin. Og de har så mange forskjellige dyr, og andre ting å se på. Vi var innom kardemomme by og Kaptein Sabeltanns rike, Maiken er litt for liten enda, så vi må nok ta turen igjen om noen år. Vi koste oss der hele dagen, og avsluttet det hele med en tur til badelandet som også er en del av området. Maiken eeeelsker jo å bade, så for henne var det helt perfekt. Og pappa'n koste seg minst like mye. Og jeg da :)Fine sjiraffen!


Titt-titt, sjiraffen.

I dag har vi vært i Arendal og i Lyngør. Vi kjørte båt inn til Lyngør og spiste deilig pizza, og tok oss en liten gåtur. Maiken lille sovnet på turen hjem, ikke noe er som jevn båtdur og bølgeskvulp.

It's all about walking! Hun er en racer, men vil fortsatt ikke slippe seg. Hun står litt for seg selv på gulvet, men setter seg fort ned på rompa igjen. Det er fortsatt raskere å krabbe. Hun holder seg til alt, og skal til over alt. Det resulterer ofte i noen knall og fall og blåmerker.Skjønningen

Vi skal nyte sommeren videre, kan ikke love de store oppdateringene. I morgen går turen videre til Gvarv i Telemark. Vi gleder oss til enda noen dager med ferie, før det er tilbake på jobb(men bar for en uke).

Til neste gang,  GOD SOMMER.

 

Publisert: 04.jul.2011 @ 21:52 Kategori: Reise Kommentarer: 2
hits