Arkiv måned: august 2010

Tid for trening

I morgen er det 1.September, og fristen jeg satte for meg selv til å begynne å trene igjen. Har riktignok gått en del turer, og rørt på meg. MEN- nå er det ingen unnskyldning mer.
I morgen skal jeg ta meg en tur med kjapp gang, uten vogn. Og kanskje jeg prøver meg på litt lett jogging. Er ikke seks uker siden fødsel, og vil ikke begynne for hardt. Men GLEDER meg til å slenge på meg treningstøyet og joggeskoene- og ikke minst spille sanger fra iPoden på full guffe. Det kan ikke bli bedre! :-D


Forbereder meg også på at formen er dårlig, bare for å ikke bli så altfor skuffa når jeg setter i gang. Men motivasjonen er på TOPP!
Og jeg er klar for å lade opp til en lang og kald vinter.


HopplaHei
Publisert: 31.aug.2010 @ 22:07 Kategori: Trening Kommentarer: 2

1 måned gammel

Lille Snuppa er en måned allerede. Vi var på helsestasjonen i dag på barseltreff, og da fikk jeg veid også. Maiken veier 5125 gram, så hun legger godt på seg. Vi har også vært hos kiropraktor i dag for magevondt, men nå er det så bra at vi ikke trenger gå dit mer. Om det er kiropraktoren som har ordnet det, eller om magen er bedre fordi hun er blitt litt eldre(og vi har vet bedre hva vi skal gjøre)- vet jeg ikke. Men så lenge hun er bra, er jeg fornøyd.

Akkurat nå ligger gullet og sover i vogna si, og jeg har endelig tatt meg tid til å blogge litt
.

1 måned


Snorker i vogna si


Publisert: 31.aug.2010 @ 17:49 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

Barseltreff

I morgen skal jeg på barseltreff på helsestasjonen. Jeg gleder meg! Skal bli gøy å snakke med mødre med barn på samme alder- og som er fra samme område. Er ikke så lenge siden jeg flyttet hit vi bor nå, og har veldig lyst til å bli kjent med nye mennesker og ikke minst bli kjent i nærområdet.

DNT arrangerer også trilleturer rundt i området, og jeg tenkte jeg skulle slenge meg på de etterhvert også. Veldig deilig at kroppen begynner å bli seg selv igjen- jeg er klar for å komme i gang med lange trilleturer og annen trim.

Maiken har endel vondt i magen, om det er mer enn normalt vet jeg ikke- men vi har vært hos kiropraktor. Hun er nok ingen kolikkbaby, men vi skal fortsette med noen behandlinger der, og se om det blir bedre. I kveld har jeg lest litt om amming og hva som er "normalt", og det hjalp litt på å forstå hvordan disse små fungerer.

Og ellers om dagene går det bare i baby baby baby! Skal bli godt å komme inn i ordentlige rutiner. MEN vi koser oss. Maiken vokser, og er mye mer våken og oppmerksom. Følger med på håndbevegelser- og liker "Lille Petter Edderkopp"(selv om mor synger med skingrende og fæl stemme).Dette er meg og storesøster'n i 1985.

Publisert: 24.aug.2010 @ 23:13 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 3

Portrettlinse

is on my wishlist! Må ha - MÅ HA! Det blir så utrolig fine bilder! :-) Men man må jo selvfølgelig vite hva man gjør da.. ;)Tina

er fotografen
Publisert: 18.aug.2010 @ 11:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei fra oss

Da har vi jeg endelig bestemt meg for når vi skal ha dåp og hvor vi skal ha dåp. Den skal være i Kirkenes 10.oktober. Jeg gleder meg! Blir fint å se hele familien, og endelig ha tid til å være der en stund. I tillegg får vi vært med i dåpen til Martine, som er helgen etterpå.

Selv om Gisle(Maikens pappa) ikke er medlem i statskirka har vi blitt enig om å døpe, så kan heller lillemor bestemme hva hun vil senere.

Så nå må jeg bare lage innbydelser, finne lokale og finne ut hva vi skal spise. I tillegg til bordpynt og stæsj, men det tar vi på sparket;-)

Her hjemme går det i stelling, mating, litt skriking og soving. Og det skjer faktisk ikke mye annet. Gisle begynte på jobb på mandag, og det gikk overraskende bra å være alene med Maiken:-) I går fikk vi tilogmed tid til å ta litt babybilder, ordentlige- ikke bare sånne snapshots. Jeg koser meg som mamma, selv om hverdagen er snudd på hodet har den fått en helt ny mening. Det var litt fra oss! :)


Sovebaby

Lillenuska smiler lurt ;-)

Publisert: 18.aug.2010 @ 09:19 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 6

Oj, tida flyyyr

Bare et lite hei fra oss, for å si at vi lever:-)

Dagen går virkelig unna, og vi koser oss masse med lille Maiken. Vi har hatt veldig lite besøk, og kost oss masse for oss selv. Det har vært deilig! :) I går var vi å veide på helsestasjonen, Maiken veier nå 4250 gram. Godt å vite at hun spiser og legger på seg!

Rart å plutselig være mamma, og ha ansvar for et lite menneske. Og plutselig har jeg 100 000 nye bekymringer! Og flere blir det;-)


Pappa Gisle er ute å tester vogna


Publisert: 10.aug.2010 @ 22:06 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 5

Lillegull har kommet til verden

Endelig fikk vi hilse på lille gullet vårt. Hun kom til verden lørdag 31.juli kl 09:08:-)
3940 gram og 51cm lang, verdens nydeligste. Vi koser oss, og gjør ikke annet enn å beundre lille nurket vårt.
Publisert: 03.aug.2010 @ 20:16 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 11

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits