Arkiv måned: august 2011

En gul og kul krakk, rett og slett!Jeg har fått meg en gul krakk, og jeg syns den er så kul. Er opprinnelig en ganske fin krakk fra IKEA til den nette sum av 79,- og med litt gulfarge på ble enda finere. Teppet som ligger på toppen, har min bestemor heklet og klokka som henger over er det oldefaren til Gisle som har laget, om jeg ikke husker helt feil. Jeg syns disse tre tingene passer så godt sammen:-)

Hva syns du?

Publisert: 25.aug.2011 @ 22:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Barnehagejente

Nå går det lenge mellom hver gang det skrives noe her, og det er ikke fordi det ikke skjer noe- men heller fordi det skjer noe hele tiden. Vi er som vanlig på farta, selv om vi i det siste har vært ganske så strenge på at Maiken skal legge seg til faste tider. Ikke at vi ikke har vært det før, men i sommer har det blitt mange sene kvelder og soving borte. Men, er det sommer, så er det sommer.

Forrige mandag begynte barnehagelivet for Maiken, og mor måtte svelge klumpen i halsen et par ganger. Maiken stortrives, og første dagen var hun i full fres bortover gulvet for å utforske. Og vi følte oss litt overflødige. Den ene dagen gikk bedre enn den andre, og vi er veldig fornøyd med både barnehagen og personalet. Og ser at Maiken har det veldig fint sammen med andre barn, og voksene.

Hjemme er hun nysgjerrig, og finner noe overalt. Nederste skuffen på kjøkkenet er brødskuffen, og blir det stille en liten stund, er det fare for at lille matmomsen har funnet seg noe 'godt'. Tørt knekkebrød og brødskive uten pålegg er stas altså.

Så, litt om alt vi har gjort i det siste da... Sykkelvognen har vært i bruk både titt og ofte, og Maiken sitter som ei lita prinsesse oppi den, med utsikt til alle kanter. Vi bruker den når vi leverer og henter i barnehagen, og da blir det litt trim på oss også.

Maiken har vært på overnattingsbesøk hos tante Christina, mens vi var i 30-årslag. Trodde jeg skulle fly og sjekke mobilen hele tiden, men jeg klarte meg ganske bra. Veldig gøy å være ute igjen, og få rocka litt på foten.

Sommerferien har vært over i to uker for min del, så for meg har det vært rett hjem fra jobb for kose med lillegull, før leggetid. Kjenner at jeg savner permisjonen veldig, selv om jeg også syns det er utrolig deilig å være ute i jobb. Og lommerboka liker'e også! Men mye mindre tid sammen med Maiken, og det er en liten tilvenning.

I helgen var vi på besøk hos venner i Kongsberg, der ble vi servert en deilig 3- retters, hvor blandt annet desserten var hjemmelaget is. Meningen var at vi skulle kjøre hjem på kvelden, men siden jeg "eeeelsker" å kjøre bil, og da spesielt når jeg er trøtt, overnattet vi. Vi fikk oss en liten tusletur søndagsmorningen, før vi dro hjem igjen. Søndag forsvant før vi fikk tenkt oss om, og i dag var det klart for en ny uke.

Lille frøkna var hjemme fra barnehagen i dag, for formen var ikke helt god. Hun har vært litt små forkjøla og sovet litt dårlig, så da benyttet vi oss av at pappa Gisle fortsatt har en uke permisjon igjen og kunne være hjemme. Og det var ikke så ille å komme hjem til hjemmelaget lapskaus for meg heller.

Da har jeg fått delt litt av det vi har gjort i det siste. Tror ikke jeg skal love at jeg opdaterer så ofte, men når jeg har lyst og tid:-)

 

Publisert: 22.aug.2011 @ 22:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Stikkord: lapskaus barnehage

Sykkelvogn

680564-1-1312618721803.jpg

Vi har kjøpt oss sykkelvogn. Foreløpig står den i stua, men i morgen skal den få sin første luftetur. Det skal bli gøy :-)

Publisert: 06.aug.2011 @ 10:18 Kategori: Shopping Kommentarer: 1
hits