Arkiv måned: september 2010

Mobilkabelen..

er funnet igjen. Og endelig kunne jeg laste over de bildene jeg hadde på mobilen, og det var ikke få nei. Så her kommer en liten update fra de siste dagene :-)

Freeedag, og høsten var her.. i et lite døgn.. regn, regn, regn


Bæreselen AngelPack ble kjøpt på lørdag.
Jeg ser kanskje ikke særlig fornøyd ut, men det er jeg:)Mine Nike Air Max 90 sko, elsk!Noen har glemt sykkelen sin...
Bestemor og jeg trillet oss en tur til Sandvika i det deilige høstværetDagens bilde av lilleNuska, som vokser så alt for fort.

Publisert: 28.sep.2010 @ 09:59 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 2

Familyday

I går var den lille familien på tur i Oslo. Vi hadde noen små ting å få gjort, og store planer om shopping.. i Oslo.. på en lørdag.. med barnevogn... Det gikk ikke helt som planlagt. Jeg vet at det er mye folk i Oslo på lørdager, men hadde aldri trodd at det skulle være så vanskelig å komme seg fram med barnevogn. Så vi har lært, og gjør det ikke igjen;-)

Vi fikk kjøpt oss bæresele. Vi var på bæreglede i Oslo, og prøvde mye forskjellig. Vevdbæresjal og meg kom ikke noe særlig overns, så vi kom ut med en Angelpack isteden. Veldig veldig fin. Skal legge ut bilde av den i bruk, men ikke i dag.

På kvelden ble det hjemmelagde burgere, nyyyydelig. Skal legge ut oppskriften, bare jeg får den av min kjære samboer. Det er nemlig han sin spesialitet.

I dag får vi lunsjbesøk, og i ettermiddag kommer bestemor(Maiken sin oldemor). Vi gleder oss masse til det!

Den lille familien, ser du oss?

Vi så kunst på veien..og mer kunst..

og en mann.. som var litt skummel


Publisert: 26.sep.2010 @ 09:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Babygym

Maiken har fått seg babygym, og det er gøy. Hun vil ikke ligge der så lenge av gangen, men ligger å titter litt. Hun vifter med armene og blir litt forskrekket når hun treffer noen av dyrene, skjønner ikke heeelt hva som skjer.

På tur i jungelen

Publisert: 23.sep.2010 @ 21:55 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 7

Støvletter

Jeg har ENDELIG kjøpt meg noen ordentlige støvletter. Er veldig lenge siden sist, og nå gleder jeg meg til å ha sko å bruke gjennom høsten og vinteren. Støvlettene er fra Roots, og rekker til over kneet, men kan brettes ned også. Ikke så høy hæl, men passer meg utmerket når jeg skal ut å trille. Jeg er fornøyd:-)

 

Sko sko skoooo


Publisert: 21.sep.2010 @ 21:51 Kategori: Shopping Kommentarer: 2

Tantebesøk

Hvem trenger lekestativ når man har tante? I går hadde vi tante Christina på besøk, og det er alltid like koselig:-) Jeg fikk lest et blad, mens tante kosa og byssa på Maiken. Vi har arvet noen leker, og en av dem er en bie med en bjelle inni, og den fasinerer. Maiken blir først helt stille, og så begynner hun å veive med armer og ben. Kjempe gøy å se.


Klingelingeling

 

Du er så morsom du, tante;-)Publisert: 16.sep.2010 @ 16:53 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 5

6 uker

I dag har vi vært på 6 ukers kontroll, og alt var som det skulle med lille mor. Hun ligger litt over gjennomsnittet på både vekt og lengde. Maiken veier nå 5555gram og er 57 lang, ei lita tjukkebolle :-) Fint å kontrollere at alt er som det skal, og jeg trenger ihvertfall ikke være redd for at hun ikke legger på seg nok.

Her går det unna. Maiken begynner å bli mer våken, og følger nøye med på det som skjer rundt seg. Stålampa i stua er veldig spennende, og ikke en gang mamman kan overgå den. Smilene kommer oftere, og det er umulig å være trøtt og gretten kl 03.00 på nattan, når jeg møter det største smilet nede i vogga.

Hun begynner å bli stor, har pakka vekk en del tøy som er for lite. Litt trist egenlig, hun har jo såvidt rukket å bruke det. Men samtidig er det gøy å ta fram alt vi har fått i større størrelser.

Vi koser oss hjemme. Er mye ute å triller tur, og prøver å gå litt nye veier for å bli kjent i området.

Nå ligger gullet og sover ute i vogna, og jeg venter på besøk :-)
Publisert: 13.sep.2010 @ 14:32 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 4

Skinntøfler med navn

Vi har fått så mye fint til Maiken, og i går når jeg kikka i postkassa lå det gave fra Tante Line og gjengen der:-)
Maiken har fått fine skinntøfler med navn, og to smekker- en hvor det står lille gull og en med Maiken. Nydelige gaver. Elsker sånne skinntøfler, og de blir mer personlig med eget navn på:-)


Publisert: 07.sep.2010 @ 12:12 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

Hyttehelg

Vi har hatt en strålende helg i Hemsedal. Kjempe deilig høstvær, god mat og godt selskap. Maiken kosa seg, og sov kjempe godt ute i vogna si. Vi var litt spente på hvordan bilturen skulle gå, men med et par mat- og strekkestopp, gikk det strålende.

Deilig vær hele helga

Ut på tur, aldri sur

Nadia fikk også være med

Ed og Christina


1 stk slitent gull på hjemturen
Publisert: 06.sep.2010 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hemsedal

Hemsedal here we come:-) Ahh, det skal bli helt skjønt. Lille Nuska har grått i helt fram til nå, men har en liten hvil i vippestolen- så vi får pakket i bilen. Onkel Ed og tante Christina skal være med, så nå venter vi bare på at de skal komme. Nadia-hund får også være med, da vi fant ut at barnevogn og hund går fint i bagasjerommet.

Jeg tror faktisk jeg også skal driste meg til et glass vin i kveld- eller i morgen kveld. Kan ikke klage da nei.

God helg:-)


Publisert: 03.sep.2010 @ 13:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Dåp

Alle dåpsinnbydelsene er sendt ut! Jippi. Vi skal ha dåpen i Kirkenes, og jeg gleder meg(som vanlig) som en liten unge til å reise oppover til familie og venner. Blir første flyturen til Maiken også, og det skal bli spennende.

Nå gjenstår det bare å finne ut hva vi skal spise og hvordan vi skal pynte bordene.


Greit med en søster som er grafisk designer ;)


Skal du/dere døpe eller ha navnefest?
Publisert: 02.sep.2010 @ 22:18 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits