Arkiv måned: september 2011

Deilig høstdag

I dag har det vært en nydelig høstdag. Deilig med sol. Jeg liker høsten, uansett hvilket vær det er. Er det sol, kan man nyte høstluften ute, og regner det har man en god grunn til å sitte inne.

Nå er nachosen fortært, bena på bordet og ølen åpnet. Vi ser på luksusfellen, og kjenner at øynene begynner å glippe litt. Velkommen til småbarnslivet :)

Tenkte ikke jeg skulle skrive så mye mer. Helgens planer er å bare slappe av og ta dagen som den kommer. Ønsker dere en kjempe god helg!:)

 


Hopplahei

Fine høstfarger

Publisert: 16.sep.2011 @ 20:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Stikkord: helg høst

Mini fjelltur

I helgen fikk vi oss en liten fjelltur, med Maiken i bæremeisen. Hun storkoste seg høyt der oppe, med god utsikt og oversikt. Vi var på besøk hos min mamma på Årnes i Telemark, og gikk oss en tur opp på Lifjell. Været var ok, overskyet og litt vind.

 

Maiken har vært litt sliten i helgen, og derfor har ikke humøret vært heeelt på topp. Men når hun fikk hoppe med mormor, da kom smilet.


Vi fant noen få blåbær, og det smakte- akkurat sånn det skal være når man er på tur.

Et kjapt innlegg fra oss:) Håper dere har hatt en fin helg:)

Publisert: 11.sep.2011 @ 19:05 Kategori: Familie Kommentarer: 0

Innholdsrik helg- bursdagsfest, brudekjoleprøving og skogstur

Hei og hå. Vi har det bra. Helgen er over, og ny uke har startet. Ingen blåmandag for min del, selv om jeg har vært trøtt som fyyy.

Fredagen var en ganske så stressende dag på jobb, men jeg liker jo å ha litt å gjøre- så dagen gikk fort. Og ikke minst- det var tid for jobbens bursdagsfest. Fikk pyntet og stæsjet meg før bussen dro avgårde fra Lysaker og mot Vika i17 tiden. I Vika var det klart for førpremiere på 'Kong Curling', og den var rimelig morsom. Med skuespillere som Atle Antonsen, Kåre Conradi og Linn Skåber- og noen til, syns jeg det var en bra film. Den kommer på kino 23. September, og anbefales!

Etter filmen var det klart for fest på utestedet Mango, hæla i taket og tenna i tapeten, heh! Mango er vel tidligere Cosomo?!?, om jeg ikke er helt på bærtur. Er ikke så inn i utesteder rundt om lenger, og har vel heller aldri vært det. Det var i allefall gøy, og koselig å bli bedre kjent med kollegaer. For min del ble det tidlig kveld, for lørdagen var det klart for brudekjoleprøving. Jeg var heldig tilskuer, og guuud så mange nydelige kjoler. Vi var på flere salonger i Oslo, med varierende kvalitet og service. Eden på Grünerløkka anbefales, Agape anbefales IKKE! Innimellom kjoleprøving ble det tid til en lunsj på Café Sør, deilig salat og sandwich.

Lørdagskvelden ble tilbrakt hjemme med taco, alltid en slager :-)

Søndag sto vi opp tidlig alle tre. Maiken og jeg pakket sekk og regntøy, og gjorde oss klar til en liten skogstur. Vi gikk opp til et sted som heter Gupu. Therese og Mathias var også med. Maiken satt i bæremeisen, og trivdes godt med utsikten derfra. På Gupu har de en café, og vi spiste deilig skillingsbolle. Vi var borte i to timer, og kom akkurat tidsnok hjem til formiddagsluren. Og imens vi jentene var på tur, jobbet Gisle med å kle inn garasjen- så den er klar til å ta i mot vår nye bil. Den henter vi på torsdag, og vi klarer nesten ikke å vente.

Og så var det mandag i dag da, og som sagt var den ganske så fin. Sett bort i fra at Maiken våknet med feber og stygg hoste, så dette er 3. gang på 3 uker at hun er hjemme fra barnehage. Ikke noe særlig, men sånn er det med barnehagestart. Hun er allikevel ei solstråle, og 'holder koken' hele dagen.

Til dette innlegget burde jeg ha hatt en haug med bilder, men sannheten er at jeg ikke har tatt et eneste et- shame on me. Så i dag, blir det ingen bilder- verken gamle eller nye. I promise, next time.

Publisert: 05.sep.2011 @ 20:16 Kategori: Familie Kommentarer: 3
hits