Arkiv måned: oktober 2010

KIRKENES <3

Joda, jeg lever. Er bare det at jeg er i Kirkenes, uten egen pc, photoshop og overføringskabel til kameraet. Men blogging blir det når jeg kommer hjem, har skjedd masse- mest fint og litt trist. Har vært her i tre uker, skulle egentlig reise hjem i går, men forandret flybilletten- så reiser heller hjem på søndag.

I løpet av tiden jeg har vært her har det vært to barndåper, Maiken sin og Martine sin. Vi har fått sett endel til venner og familie, men som alltid løper tida fra oss. Maiken nyter oppmerksomheten og kosen, og tenker det blir rart og stille når vi kommer hjem. Men vet det er en pappa som gleder seg STORT til å se lillejenta si, og hvem vet, kanskje han gleder seg til å se meg igjen også;-) Skal bli veldig deilig å komme hjem, blir litt lei av å bo i kofferten, MEN kunne nok vært her et par uker til..

Når vi kommer hjem skal vi starte på babysvømming. Gleder meg masse! Maiken ELSKER å bade, plasker som bare det. Forrige dagen oppdaget hun tærne sine når vi bada, veldig gøy å se hvor fasinert hun ble. Da fikk vi ingen kontakt med henne, for tærne måtte studeres. Lillejenta blir så fort stor!

Ønsker dere en fin dag! Og lover oppdatering med bilder og stæsj når jeg kommer hjem.

Publisert: 28.okt.2010 @ 09:16 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1

Vi er framme:) Flyturen gikk strålende, og Maiken sov stortsett hele tiden. Vi har fått all bagasjen

680564-1-1286357457336.jpg
Vi er framme:) Flyturen gikk strålende, og Maiken sov stortsett hele tiden. Vi har fått all bagasjen, og skal straks kjøre ned fra flyplassen :)
Publisert: 06.okt.2010 @ 11:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Ready for takeoff. Håper ikke dette er standarden for resten av flyturen. Kirkenes here we come:)

680564-1-1286348320137.jpg
Ready for takeoff. Håper ikke dette er standarden for resten av flyturen. Kirkenes here we come:)
Publisert: 06.okt.2010 @ 08:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Mama has been shopping..

men ingenting til meg selv. Lille Happy har fått seg solbriller- ikke helt sesongen for det nå, men de var så søte at jeg ikke kunne la være. Krysser fingre og tær for litt sol når vi kommer til Kirkenes! JA!

To cool

Publisert: 04.okt.2010 @ 22:12 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 12

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits