Arkiv måned: november 2010

Lille Frøken Fuskepels

Lue fra H&M ble det til Maiken i dag, sammen med drøssevis av julegaver. Nå begynner jeg å se en ende på alt, selv om det fortsatt gjenstår en del. Deilig å gå rundt på et senter uten så altfor mange mennesker. Håper håper håper vi klarer å bli ferdig før lille julaften!

Titt titt

.

 

Publisert: 29.nov.2010 @ 21:13 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 6

Adventssøndag og pepperkaker

Da er julens pepperkakelager fyllt. Vi har kosa oss med å bake pepperkaker i dag, og lille lykketroll fikk også være med. Julestemningen kom hit for flere uker siden, men jeg har klart å holde igjen med både pynting og kakebaking. Men nå er det slutt, er det første søndag i advent, så er det første søndag i advent. I går tok vi husvasken, og pyntet litt- fant også ut at vi ikke har adventsstake :/ Så det må vi ordne!

Denne helgen har vært fin og lang, ikke en sånn helg som er over før den har begynt. Og den er ikke helt over enda!

 

Litt kjøpte serinakaker, og klementiner må til

Maiken bakte som bare det, hehe

I år skal jula feires med giraffer og elefanter også
Maaange pepperkaker, nå gjenstår bare pyntingenPublisert: 28.nov.2010 @ 14:46 Kategori: jul Kommentarer: 6
Stikkord: pepperkaker advent

Babyconverse, vaksine og helg

I dag var det på med de kule rosa converseskoene Maiken fikk da hun ble født. De har lenge vært altfor store, men nå passer de- nesten:-) Jeg syns de er så kule.

Maiken er blid og fornøyd, dagen lang. Hun har begynt å le litt, og ikke minst hyle høyt. Hun har blitt veldig flink til å ligge litt for seg selv å plundre, og snakker ofte med seg selv i speilet på lekematta. Tv'en er også fin å se på, spesielt fotball, da skjer det noe hele tiden.

På mandag fikk Maiken sin første vaksine, det gikk veldig fint. Hun skrek der og da, men det var over på kort tid. Utover uka har hun vært litt urolig, og sovet dårlig på natten. Men tror det har mer med magen å gjøre enn med vaksina. Ellers er hun i super form:-)

Nå er det helg, og vi skal kose oss. I dag skal vi til tante Christina og Onkel Ed, i tillegg til at besteforeldrene til Maiken er her nede. Så det blir mye tid med familie i helgen:-)

 
Publisert: 26.nov.2010 @ 13:41 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 2

Moods of Norway klokker

Nå klokka 10.00, ble Moods of Norway sine klokker lansert. De kan du kjøpe hos Juvelen, Thune og i Moods of Norway butikkene. De er sinnsykt kule, og jeg vil ha en av alle.

Priser fra 1199,- til 2999,-

LØP OG KJØP


Bildet er hentet fra Moods of Norway sin facebook side, anbefaler deg å melde deg inn der!

 

 

Publisert: 26.nov.2010 @ 10:09 Kategori: Shopping Kommentarer: 0

SATS o'hoi

Makan! I dag- ENDELIG, kom jeg meg på SATS. Min første treningstime på en god stund.. (les: OVER et år)!!. Min gode venninne Eva fikk meg med på spinning 45, og tungt var det. Jeg fikk vondt i hodet, i øra, i nakken OG i tenna, i tenna lissom. Men jeg overlevde, og jeg kommer til å dra den late rompa mi dit framover! Og ikke minst var det utrolig deilig å ha det unnagjort. JA!

JEG ER MOTIVERT!

Nå må jeg bare overveie om det kun blir trening på ettermiddager og i helger, eller om lille lykketroll skal få være i miniSATS. I dag var hun sammen med farmor, men det går jo ikke hver gang. Inntrykket av miniSATSEN på senteret, virket heller dårlig- masse rot og en ung ansatt som satt midt i rommet med pledd rundt seg- det er ikke sånn man passer på barn! Også er det noe med å overlevere lille gullet til en hvem-som-helst. Uansett hvordan det blir, så skal jeg ihvertfall få trent. Har ikke råd til å være støttemedlem... igjen;-)


Sååå glad blir jeg når jeg har trent, at jeg må danse litt... wiii! :-)
(Okay da, ingen bilder fra dagen i dag- men jeg var veldig glad da dette bildet ble tatt)

Publisert: 25.nov.2010 @ 22:14 Kategori: Trening Kommentarer: 4
Stikkord: trening sats spinning

Søndagsstund er gull i grunn

Endelig kom vi oss ut på tur. Riktignok en liten en, men frisk luft ble det. Vi gikk tur til Gupu(tror det var det), og der var det masse snø og skikkelig vinter. Vi fikk prøvd ut bæreselen, og Maiken snorket etter en liten stund. Var litt redd for at hun skulle fryse med bare ull og ikke noe vindtett, men det gikk fint. På Gupu er det en kafè, og der fikk vi oss en kopp kakao før vi traska ned igjen.

 

Huset i skogen


Maiken og mor er fornøyd med bæreselen(Angelpack)

Se opp, se opp!


Det ble fort mørkt

Publisert: 21.nov.2010 @ 23:42 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 3
Stikkord: gupu bæresele tur

Lillelørdag

Siden det er lille lørdag har vi kost oss med besøk, og godis i skålene(Føler at vi veide opp med en sunn og deilig laksemiddag først)! Vi har hatt besøk av min barndomsvenninne Susanne og Morten. Som alltid, veldig veldig koselig:-) Maiken var veldig interessert i besøket, og klarte ikke ta øynene fra de. Maiken fikk biteringer i gave, noe jeg gleder meg til å prøve ut. Hun har konstant en hånd inne i munnen, vet ikke om det er tenner- eller om det bare er sånn det er. Det var den bruksanvisningen igjen da.. ;-)

To nydelige <3

 


Mor var så heldig å få et englebarn smykke med blanke stener.
I LOVE IT:-) Syns de er så nydelige, og litt artige.
Publisert: 17.nov.2010 @ 22:59 Kategori: Venner Kommentarer: 1
Stikkord: smykke englebarn

3mnd kontroll

Fotografen er TinaI dag har vi vært på 3 mndkontroll. Maiken har allerede blitt en 3,5 mnd og veier rett over 7kg og er 64,5 cm lang. Legen sjekket også synet, reflekser, nakken og hoftene, alt var som det skulle. Neste mandag er det vaksiner som står for tur, og det går nok helt sikkert veldig bra, men jeg gruer meg litt likevel.

Resten av dagen skal vi bare kose oss hjemme, og i kveld får vi besøk.

Ha en finfin dag:-)

 

 

Publisert: 15.nov.2010 @ 13:06 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 1
Stikkord: 3mnd kontroll

Frognerparken en lørdagsmorning er ikke feil :)

680564-1-1289637209900.jpg
Frognerparken en lørdagsmorning er ikke feil :)
Publisert: 13.nov.2010 @ 09:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Blogg løøøøvin

Do so, hvis du vil! :-)

Follow my blog with bloglovin

Publisert: 10.nov.2010 @ 08:14 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 0

Adidas Windbreaker

Jada, har vært på shopping igjen. Til meg selv? Nei... Til lille lykketroll selvfølgelig! :-) Hun er nå den stolte eier av en Adidas winbreaker, eller var det mamman som var stolt? ;) Kjøpte den i str. 86, for den skal ikke brukes før til våren. Jeg liker den, så absolutt!

Publisert: 09.nov.2010 @ 23:24 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 5

Nytt kjøkken

Som jeg har fortalt om før, da jeg kom hjem fra Kirkenes kom jeg hjem til nyoppusset kjøkken. Det ble ufattelig fint, og jeg er glad. Min kjære samboer hadde til og med tatt bilder underveis, og det fortjener cred. Og jeg som trodde han benyttet sjansen til kald øl, pizza og simpsons på tv når samboer og kid var langt avgårde. Så feil kan man ta!

Herlig herlig herlig!! Ny benkeplate og nymalte fronter. I tillegg har han bygd ut en liten frokostbar. Her mangler det skaper, som er underveis. Og som om ikke et nyoppusset kjøkken var nok, toppet han det hele med roser og konfekt. Alt var supert, nå gjenstår det å finne noen passende stoler, henge opp bildet og finne ut hva vi skal gjøre med de ikke så lekre flisene over benken.


FØR:

 

ETTER:Sjekk den digge gule vasen som jeg fikk i bursdagsgave av to kule karer.

 

 

Publisert: 09.nov.2010 @ 21:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Poppis Loppis

Loppis i dag, på Borgen skole. Hadde håp og ønsker om å finne en kul lenestol, men den gang ei. Var veldig lite av interesse der, men kjøpt noen bøker Maiken kan lese etterhvert. Var nok ikke helt heldig å dra på en søndag, selv om de vanligvis pleier å spare noen god- lopper til søndager også. Men det ble ihvertfall en loppisVaffel, og det var vært turen ut dit.

Vel hjemme, var jeg ikke helt fornøyd med fraværet av en lenestol, så ble en tur til brukthallen på Sinsen også. Uten hell! Må nok fortsette letingen. Har lyst på en gammel en, en skikkelig god lenestol som jeg(eller noen andre) kan trekke om. Noe ala disse : Mad Hand reMade, så at den ene var til salgs på finn, men koster helt sikkert mer enn jeg har i lommeboka mi.

I tillegg til lenestol har jeg lyst på ny spisestue, eller mest spisestustoler- bordet er helt ok. Begynner å bli lei av at det ser ut som vi akkurat har flytta inn, er ikke koselig her enda. Ingen bilder på veggen, ingen tepper på gulvene og masse rot(skjønner ikke hvem som roter sånn her.. ;) ) Men jeg har planene klare, bare jeg finner det jeg vil ha.

Utenom loppis, har helgen blitt brukt til shopping og avslapping. Kjøpte litt julepynt på Indiska. Pleier aldri å være klar for jul så tidlig, men i år er det første gang på flere år at jeg bor i en ordentlig leilighet og ikke på en hybel et eller annet sted. Så nå skal jeg kjøpe masse ny julepynt og kose meg med juleforberedelser, selv om det kanskje er litt tidlig. Har til og med spist julemarsipan, og godt var det!

Ha en finfin kveld:)

 

Publisert: 07.nov.2010 @ 20:16 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 3
Stikkord: loppis lenestol jul

Maiken og mamma på trilletur

Maiken og jeg har vært på trilletur i det deilig høstværet. Maiken sov i vogna, og mor(med fare for å føle seg gammel) tok seg tid til å nyte sola. Fare for at vinteren er her snart, så får nyte sola mens den er her!:-) Deilig å ha turområde rett utenfor døra.

680564-1-1288961365670.jpg

Maiken koser seg i vogna


680564-1-1288961366374.jpgÅsså så blid a gitt ;-)

Publisert: 05.nov.2010 @ 13:49 Kategori: Forskjellig Kommentarer: 1
Stikkord: tur høst

Muffinskalas

mmm, i går spise vi muffins.  Som så mange andre har jeg hevet meg på cupcakebølgen, så i går ble det herlige sjokolademuffins med masse glasur. Og det ble en til frokost i dag også!Publisert: 05.nov.2010 @ 13:02 Kategori: Mat Kommentarer: 0

3 mnd


Lille lykketroll er 3 måneder allerede. På mandag skal vi på 3 måneders kontroll + vaksiner, skal bli spennende å se hva hun veier og hvor lang hun har blitt. Hun har forandret seg mye, og er mye mer våken både på dagtid og natterstid. Er ikke så veldig glad for at vi har gått fra å være våken 1-2 ganger på natten, og til 4-5, men sånn er det:-)

På mandag begynte og slutta vi på babysvømming. Det viste seg at vi var satt på et kurs for viderekommende, og det gikk litt fort fram for oss. Men Maiken likte seg godt i vannet, så jeg vi skal bade på egen hånd, fram til nybegynnerkurs i Januar.

Og dagene går fortsatt fort unna, og jeg gleder meg til jul :-)

Publisert: 03.nov.2010 @ 16:14 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 3

Dåp

Da har jeg kommet meg hjem fra Kirkenes, og er på plass foran pc'en! :) Legger ut noen få bilder fra dåpen vi hadde 10.10.2010.  Fikk ikke tatt så mange bilder, men noen ble det. Og mange jeg ikke legger ut her. Maiken var ganske trøtt, og skrek litt i kirken. Presten konstanterte at det var "Ei bestemt lita frøken". Det var en kjempe fin dag, og vi koste oss med familie og venner:-)

Dåpsbarnet i dåpskjolen som ble sydd til Tante Christina for snart 30 år siden

Blomster

Bordkort med bilde av lille NuskaDåpskake

Publisert: 02.nov.2010 @ 17:45 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 3

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits