Arkiv måned: desember 2011

Adios Kirkenes

I dag reiser vi hjemover. Vi har kost oss med julefeiring, masse familie og god mat. Et lengre innlegg med flere bilder kommer når vi har kommet oss hjem :-)

Maiken hjelper selvfølgelig til å pakke....ut ;-)

Publisert: 26.des.2011 @ 08:36 Kategori: jul Kommentarer: 2

Årets julekort, God jul

God jul:-) Årets julekort ble ferdig akkurat i tide. Jeg kom meg til Kirkenes, og kan vel erklære meg frisk, etter å ha spist meg mett på snop i kveld. Juletreet har i ihvertfall fått lys. Julegrøten er spist. Mangler en gave, obligatorisk for meg å ta meg en butikktur på julaften. Mulig jeg også mangler sorte strømper, men det kan jeg stresse med i morgen :-)

Julekortet måtte gjenfotograferes på bestemor/oldemor's vegg.

Publisert: 24.des.2011 @ 00:01 Kategori: jul Kommentarer: 0

Dårlig start...

På juleferien. Argh altså, her sitter jeg igjen hjemme, mens Gisle og Maiken er i Kirkenes. Jeg avsluttet dagen i går med omgangssyken. Uaktuelt å sette seg på et fly i dag! Så da var det bare å booke om. Krysser fingrene for at i morgen er en bedre dag :) Og det kunne vært verre. Omgangssyken går over. Og da skal jeg oppover til herlig familie og gode venner, gleder meg.

Nå er det natt her i huset.

Publisert: 21.des.2011 @ 21:35 Kategori: Reise Kommentarer: 1

Pakkeåpning på forskudd

Maiken fikk åpne pakken sin fra mormor denne helgen, og det var en knall rosa trehjulsykkel. Det var ei stolt lita jente som fikk prøvekjøre den rundt i stua. Vanligvis åpner jeg aldri gaver før julaften, men i år reiser vi nordover og lar alle pakkene blir igjen her hjemme, så da må man åpne noen på forskudd.

Publisert: 18.des.2011 @ 19:25 Kategori: jul Kommentarer: 1

Julekos

Vi tjuvstarter og spiser pinnekjøttmiddag for andre dagen på råd. Nom

Publisert: 18.des.2011 @ 19:19 Kategori: jul Kommentarer: 0

Julekortmotivet rømmer

Blir nok ikke noe julekort i år, julemodellen min er ikke helt enig og har en tendens til å stikke av. Noen som har noen gode råd?

Publisert: 13.des.2011 @ 00:16 Kategori: Lille Gull Kommentarer: 3

Jul i mitt hus

I mangel av veggpynt ble det på fem min laget et lite julekunstverk på veggen i går. Etter inspirasjon(direkte kopi) fra bloggen jeg tror heter creativeboligstyling. Jeg syns det ble kult. O'jul med din glede:-)

Publisert: 12.des.2011 @ 00:23 Kategori: Interiør Kommentarer: 0
hits