Kategori: Reise

Hunterstøvler i København

Vi er i Køben. Koser oss i regnværet. Har fått shoppet litt også. Maiken har fått seg gule hunter støvler, hadde lyst på like selv :-)

Ønsker alle en god helg, nå skal vi ut å spise mat.

Publisert: 13.04.2012 @ 20:03 Kategori: Reise Kommentarer: 0

Dårlig start...

På juleferien. Argh altså, her sitter jeg igjen hjemme, mens Gisle og Maiken er i Kirkenes. Jeg avsluttet dagen i går med omgangssyken. Uaktuelt å sette seg på et fly i dag! Så da var det bare å booke om. Krysser fingrene for at i morgen er en bedre dag :) Og det kunne vært verre. Omgangssyken går over. Og da skal jeg oppover til herlig familie og gode venner, gleder meg.

Nå er det natt her i huset.

Publisert: 21.12.2011 @ 21:35 Kategori: Reise Kommentarer: 1

When in Copenhagen..

Søndag tok vi båten til København. Denne sommeren ble det vår lille utenlandsferie, og for noen fine dager. Været som var lovet i forveien var ikke av det beste, noe været vi hadde så absolutt var. Vi kom til København 0930 mandag morgen, og dro rett til hotellet. Der fikk vi ikke sjekket inn, men levert fra oss bagasjen. Vi bodde på The Square, et hotell vi er storfornøyd med. Kjempe fint hotell som lå veldig sentralt, i enden av Strøget, et steinkast fra Tivoli.Vi startet med litt shopping, eller det vil si- vi jentene(reiste med to vennepar) startet med det, mens gutta+barn fant seg en cafè. Ved lunsjtider gikk vi ned til Nyhavn, og bestilte oss deilig italiensk pizza. Stråelende sol og god stemning.Tirsdagen gikk vi til en Argentinsk restaurant. Vi fant den raskt, etter litt gps-hjelp fra både HTC og Apple. En liten og intim restaurant, med deilig mat. Ble masse godt kjøtt og god vin/øl/brus.Og på denne tiden av året er det selvfølgelig!! nissekonferanse. Så plutselig kom det en drøss med nisser vandrende nedover strøget, til glade julemelodier. Litt tidlig for meg, og jeg er glad julestemningen ikke kom helt enda.Maiken har ikke sovet så godt i vogna på kveldene, men har holdt oss med selskap. Viktig å få med seg alt. Hun har vært blid som sola, enda så trøtt hun har vært. Og et par morninger er det vi som har vekket henne, for å rekke frokosten. Og det er ikke hverdagskost.Siste dagen var det tomt på konto etter all shopping (neeeida), og da ble det en runde rundt i byen. Kort fortalt; Botanisk hage og Slottsparken, vakre blomster og deilige dufter. Vi spiste lunsj i en tredje park, og noen av oss var en tur oppe i det runde tårn.København har så utrolig mange fine bygg, og byen er godt bevart. Uansett hvor du snur deg er det et fint bygg, et tårn som stikker opp og andre stilige bygninger.

Gisle fikk ENDELIG vært i legostore. Lego i løsvekt, nesten som smågodt.Ahh, nydelig. Masse tid til å titte og se. Slappe av med gode venner og familie, god mat og god drikke. Det var deilig å komme seg bort, og deilig å komme tilbake.


And back home...

Ei fornøyd lita snuppe som fikk prøve ny-bassenget på verandaen hjemme. Nå skal vi nyte resten av ferien og sommeren :)
Publisert: 22.07.2011 @ 00:49 Kategori: Reise Kommentarer: 2

Sommerferie i Tvedestrand


Solstråla :-)

Her er vi igjen, med en liten oppdatering fra oss. Vi har det bra! Jeg trives i den nye jobben, og pappa Gisle trives i pappapermisjon. Maiken har rundet 11 måneder, og nærmer seg 1år med storm skritt. Hun er både høyt og lavt, og har armer med rekkevidde på flere meter.

Vi har vært på møte i barnehage hvor Maiken skal begynne til høsten, den virker veldig bra! Fikk klump i halsen da vi gikk inn døra i barnehagen og skulle på informasjonsmøtet. Litt skummelt å skulle overlevere Maiken til ukjente mennesker, men er ganske sikker på at det kommer til å blir bra. Får bare svelge klumpen og ta fram smilet.

Vi nyter de første dagene av sommerferien i Tvedestrand sammen med venner. Helt herlig. Sola har vi ikke sett så mye til, men det er opphold og god temperatur. Vi har vært ute med båt, og sjølufta gjør at vi tar kvelden tidlig alle mann.

 


Tvedestrand en tidlig morgen


Båt-båt-båt

På fredag var vi i dyreparken i Kristiansand. Syns den parken er så fin. Og de har så mange forskjellige dyr, og andre ting å se på. Vi var innom kardemomme by og Kaptein Sabeltanns rike, Maiken er litt for liten enda, så vi må nok ta turen igjen om noen år. Vi koste oss der hele dagen, og avsluttet det hele med en tur til badelandet som også er en del av området. Maiken eeeelsker jo å bade, så for henne var det helt perfekt. Og pappa'n koste seg minst like mye. Og jeg da :)Fine sjiraffen!


Titt-titt, sjiraffen.

I dag har vi vært i Arendal og i Lyngør. Vi kjørte båt inn til Lyngør og spiste deilig pizza, og tok oss en liten gåtur. Maiken lille sovnet på turen hjem, ikke noe er som jevn båtdur og bølgeskvulp.

It's all about walking! Hun er en racer, men vil fortsatt ikke slippe seg. Hun står litt for seg selv på gulvet, men setter seg fort ned på rompa igjen. Det er fortsatt raskere å krabbe. Hun holder seg til alt, og skal til over alt. Det resulterer ofte i noen knall og fall og blåmerker.Skjønningen

Vi skal nyte sommeren videre, kan ikke love de store oppdateringene. I morgen går turen videre til Gvarv i Telemark. Vi gleder oss til enda noen dager med ferie, før det er tilbake på jobb(men bar for en uke).

Til neste gang,  GOD SOMMER.

 

Publisert: 04.07.2011 @ 21:52 Kategori: Reise Kommentarer: 2

Toalettsakene halvert

Ny reiseflasker i hus, og det er helt genialt. Kjøpte flaskene hos Åhlens, og DYMO maskinen til å lage etikettene kjøpte jeg hos Clas Ohlsson. Nå er toalettsakene våre halvert, og pappa trenger ikke lenger bruke tilhenger for å hente oss på flyplassen(joda, for nå får vi jo bare plass til masse annet..) Og jeg er ganske så fornøyd, om jeg får si det selv.

Maiken har selvfølgelig sine egne flaskerPublisert: 13.05.2011 @ 23:19 Kategori: Reise Kommentarer: 3

Hemsedal

Hemsedal for the weekend! Jess! Skal bli deilig å komme seg bort, og bare slappe av. Bare slippe alt som burde vært gjort hjemme. Sist gang vi var i Hemsedal var lille gullet bare 1 mnd, og pitte liten. Nå er hun blitt 6mnd, og stor jente.

Ønsker dere en god helg:-)

Publisert: 28.01.2011 @ 09:13 Kategori: Reise Kommentarer: 3
Stikkord: hemsedal hyttetur

Berlin

Helgetur til Berlin med søstern og mamma. En fiiiiin, men kald tur:-)
Lurer på om det siste bildet her er tatt av søstern, ble litt usikker jeg..:/ Så all cred til henne.. eller meg;-)
Publisert: 10.03.2010 @ 20:30 Kategori: Reise Kommentarer: 3
hits