Kategori: Trening

Minibootcamp- mammatrening

Eller bare Mini "Jeg holder på å dø fordi jeg er så utrent" BootCamp, som det var for meg i dag. Men så sinnsykt herlig det er å være i gang igjen. Later som jeg ikke har prøvd meg på SATS osv.. Det var ikke så alt for tungt altså, jogging og styrkeøvelser, men kroppen kjente det- og det er jo hele meningen.

MiniBootCamp er spesialdesignet barseltrening for nybakte mødre, som det så fint står på hjemmesiden deres. Det blir tatt hensyn til at man faktisk har vært gjennom en fødsel, og at kroppen er deretter. Det beste er at du har med deg babyen i vognene. Maiken sov under hele treningen (55min), klarte å time luren akkurat til treningen.

Jeg for min del startet med ny frisk, og tok virkelig i- noe som resulterte i den "Jeg vil dø følelsen" jeg nevnet over her.. haha. Men sånn er det, neste gang blir det ikke fullt så ille. For ikke å snakke om hvor bra man føler seg når man er ferdig. Midt i tenkte jeg at jeg ikke kom til å bli med flere ganger, men det er allerede glemt. Og man trenger ikke å være fit fra før, kom med den formen du har- og tren deretter. Veldig fint å ha noen som pusher litt, og som gir instruksjoner underveis. De som instruerer er personlige trenere, og vet hva de snakker om.

Nå er det takk og farvel til mitt støttemedlemskap på SATS, 1 treningsøkt på 3mnd kan ikke forsvares. Og jeg har hundre unnskyldninger for at jeg ikke har vært der, men ingen er gode nok til å dele med dere.

MiniBootCamp har økter forskjellige steder, men i dag var det her i Bærum, Veritasparken/området. Passer meg ypperlig, siden det er rett i nærheten. Du kan lese mer om hvor de har treninger og ellers hva de driver med her!
Jeg har ihvertfall fått et supert førsteinntrykk, og kommer til å fortsette!

Sommer <3


Publisert: 12.jan.2011 @ 14:55 Kategori: Trening Kommentarer: 4

SATS o'hoi

Makan! I dag- ENDELIG, kom jeg meg på SATS. Min første treningstime på en god stund.. (les: OVER et år)!!. Min gode venninne Eva fikk meg med på spinning 45, og tungt var det. Jeg fikk vondt i hodet, i øra, i nakken OG i tenna, i tenna lissom. Men jeg overlevde, og jeg kommer til å dra den late rompa mi dit framover! Og ikke minst var det utrolig deilig å ha det unnagjort. JA!

JEG ER MOTIVERT!

Nå må jeg bare overveie om det kun blir trening på ettermiddager og i helger, eller om lille lykketroll skal få være i miniSATS. I dag var hun sammen med farmor, men det går jo ikke hver gang. Inntrykket av miniSATSEN på senteret, virket heller dårlig- masse rot og en ung ansatt som satt midt i rommet med pledd rundt seg- det er ikke sånn man passer på barn! Også er det noe med å overlevere lille gullet til en hvem-som-helst. Uansett hvordan det blir, så skal jeg ihvertfall få trent. Har ikke råd til å være støttemedlem... igjen;-)


Sååå glad blir jeg når jeg har trent, at jeg må danse litt... wiii! :-)
(Okay da, ingen bilder fra dagen i dag- men jeg var veldig glad da dette bildet ble tatt)

Publisert: 25.nov.2010 @ 22:14 Kategori: Trening Kommentarer: 4
Stikkord: trening sats spinning

Tid for trening

I morgen er det 1.September, og fristen jeg satte for meg selv til å begynne å trene igjen. Har riktignok gått en del turer, og rørt på meg. MEN- nå er det ingen unnskyldning mer.
I morgen skal jeg ta meg en tur med kjapp gang, uten vogn. Og kanskje jeg prøver meg på litt lett jogging. Er ikke seks uker siden fødsel, og vil ikke begynne for hardt. Men GLEDER meg til å slenge på meg treningstøyet og joggeskoene- og ikke minst spille sanger fra iPoden på full guffe. Det kan ikke bli bedre! :-D


Forbereder meg også på at formen er dårlig, bare for å ikke bli så altfor skuffa når jeg setter i gang. Men motivasjonen er på TOPP!
Og jeg er klar for å lade opp til en lang og kald vinter.


HopplaHei
Publisert: 31.aug.2010 @ 22:07 Kategori: Trening Kommentarer: 2

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits