Kategori: Venner

Valpekos

I dag har vi vært å hilst på skjønneste Momo, en helt nydelig valp på 8 uker. Maiken var litt små fasinert, og omvendt. Der har du bestevenner om noen år! Han var litt sliten i dag, og sov nesten hele tiden. Han hadde vært ute på "langtur" i hele 20 minutter, det er mye for en liten pjokk.

Maiken og jeg tok bussen inn til byen i formiddag, og Maiken sov hele veien. Vi tusla fra Brugata og opp til Grünerløkka, deilig å endelig komme seg ut på tur igjen. Og deilig å være i byen igjen, kjenner jeg savner det litt. Jeg titta litt i butikker på vei hjem, men kjøpte ingenting, flink. En fin dag. Lille lykketroll sover søtt, endelig. Riktignok i vogna, men der sover hun ihvertfall.

Ny lekekompis?

nomnom..

Hællandussan, så skjønn!

Publisert: 15.feb.2011 @ 22:21 Kategori: Venner Kommentarer: 3
Stikkord: momo valpekos valp

Lillelørdag

Siden det er lille lørdag har vi kost oss med besøk, og godis i skålene(Føler at vi veide opp med en sunn og deilig laksemiddag først)! Vi har hatt besøk av min barndomsvenninne Susanne og Morten. Som alltid, veldig veldig koselig:-) Maiken var veldig interessert i besøket, og klarte ikke ta øynene fra de. Maiken fikk biteringer i gave, noe jeg gleder meg til å prøve ut. Hun har konstant en hånd inne i munnen, vet ikke om det er tenner- eller om det bare er sånn det er. Det var den bruksanvisningen igjen da.. ;-)

To nydelige <3

 


Mor var så heldig å få et englebarn smykke med blanke stener.
I LOVE IT:-) Syns de er så nydelige, og litt artige.
Publisert: 17.nov.2010 @ 22:59 Kategori: Venner Kommentarer: 1
Stikkord: smykke englebarn

Venninnebesøk

Fiiiiine jenter på middagsbesøk:-)


Laks og salat- sommerens favoritt for min del
Publisert: 21.jul.2010 @ 22:56 Kategori: Venner Kommentarer: 0

Frøken Miriam

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits